Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Evet canım, ben çok kafama takardım. Eski yazılarımı okusan bu kız delirmiş dersin :) Şimdi hiç takmıyorum, uzadığını hissediyorum :) Hem de çok uğraşmıyorum. Bende öyle çok şeyler şampuanıma kattım, karıştırınca ya döküyor ya da ters etki yapıyor bende.
Baktim fotolarina kesinlikle harika uzamis bence hic kafana takman gerekmiyo canim gayet iyi gidiyo bence yaza kadar koltuk altini geçer

Benimki de sacimi uzun seviyo :KK70: napalim illaki uzayacak kendimizi uzdugumuze degmeyecek. Evet insallah sinavlarimiz da guzel gecerse degmeyin keyfimize ya saclarimiz da uzayana kadar söyle guzel guzel modeller veririz toplarız degisik tokalar aldim mesela taçlar aldim onlar gayet hos duruyo bi sure idare edicez :KK5:
Ben de bandana takarim artik :)

1yasinda disi kedim kizginlik donemine girdi :KK43: surekli onunla ilgileniyorum kizginlik doneminden sonra ameliyat olacak kisirlastirilacak bu siralar pek giremeyebilirim ama bakimlarimi mutlaka yaparim kizlar 1ay sonra da foto yuklerim farka bakariz

aslinda kisa sac guzel tarz oluyo ama renk istedigim renk degil sari olsa bu kisaliga da raziyim. zaten kinadan kurtulmak icin uzatmak istiyorum nerden bulastim ya hint kinasi mi bir daha aslaaa

X