Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bluerabbit Bluerabbit şöyle bir hızlıca göz attım konuna, vakit bulunca uzun uzun okuyacağım ama bence o kadar dert etme uzatmayı, o kadar güzel bir yüzün var ki 3 numara olsa da güzelliğinden hiç bir şey alamaz :nazar::nazar::nazar:

Bluerabbit Bluerabbit şöyle bir hızlıca göz attım konuna, vakit bulunca uzun uzun okuyacağım ama bence o kadar dert etme uzatmayı, o kadar güzel bir yüzün var ki 3 numara olsa da güzelliğinden hiç bir şey alamaz :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim canım :KK200: onceden audrey hepburn modelinde kisa kestirirdim ama bu laf anlamaz kuaforler asker traşı yapardı bana bi hevesle liseden sonra saçımı uzatayım dedim 2 senelik emeğimi mahvettiler tekrardan , müge anlı bile kırık aldırmaya gitmiş birsürü kat atmışlar saçına :KK70:

Kizlar ben öldüm bittim ya :KK43: lisede 2de sacimi acik kumrala boyattirdim-hos ne kadar acik kumral denirse resmen turuncu yapti kuafor. 3ay falan idare ettim ama her goren begenmedigi icin ve rengin kapanmayacagini bildigim icin aldim hint kinasini kafama boca ettim. Lise boyunca hint kinasi kullandim. Lise bitti 2sene önce sacimi aciciyla actim falan turuncu oldu koyu renk boyadim biraktim belimdeydi bu arada saclarim. Gecen sene yine aciciyla actim kiriklar yariya kadar geldigi icin omuzlarimda kestirdim ama kullu sari tutturdum derken altta kina oldugu icin surekli bi turunculasma boyayi yenilemem gerekiyodu her boyamamda saclarim can cekisiyodu dedim bu boyle olmayacak aldim kahverengi hint kinasi yaktim suan kahverengi sacim. en iyisi ben kendi sacimi uzatiyim kinali yerler de gitsin sacimi o zaman sariya boyarim turunculasma da olmaz diyerek saclarimi sutyen hizasinda uzayan saclarimu omuzlarimda ki hala kiriklar cok fazla. Hindistan cevizi yagi aldim internetten dax supergro siparis verdim bu hafta elimde olacak. Deneyimli arkadaslara sorum omuzlarimdaki kinali sactan tamamen kac ayda veya yilda kurtulurum ve hizli uzatmam icin baska neler yapmaliyim. Dun hindistan cevizi yagi uyguladim bugun yikadim dax a basladigimda da fotolar yuklemeye baslayacagim :KK43:

Kullandığım urunler;
Eki Görüntüle 2065992
Eki Görüntüle 2065562
Suan diplerim 1cm geldi sadece bu bakima baslamamis hali

Eki Görüntüle 2066138

Bugun16 kasim 1cme yakin bi uzama olmustu sacimin rengini açtım bugun
Eki Görüntüle 2068297
Çok begendim tatlım böyle moralini daha yüksek tutarsın:super::super::super: yıpranma varsa da düzenli bakimla geçer maşallah uzunlugu da iyi bence :KK54:

Bakır zor renk bir de turunculaşıyor da açılmıyor ya kızıl yap gitsin diyorum kendime mavi dusunmuyorum şimdilik kim bilir belki doğal küllü sarı rengimi kullanırım :)
Ben kullu sari yaptim atiyim sana ozelden
Bakimlara 1 ay oldugunda ilk ve son hali diye kolaj yapip paylasicam

Her sali ve cuma dax suruyorum.
Her yikamadan sonra gliss durulanmayan sac kremi ve mucizevi yag suruyorum
2 haftada 1 Hindistan cevizi yagi zeytinyağı corekotu yagi karisimi suruyorum.

Sacimi boyadigim icin dipler kapandi uzamayi boydan takip edicem

Canım dax sürüp 1 gece streç sarıp beklet ben kullanıyorum memnunum :)

Hindistancevizi yağı da iyiymiş gratis de falan satılıyor büyük kavonozda dax bitsin onu alıp denicem haftanın 2 günü dene daxı saç uzatsn şampuanlar var aktarlarda onlardan dene bide .

Canım dax sürüp 1 gece streç sarıp beklet ben kullanıyorum memnunum :)

Hindistancevizi yağı da iyiymiş gratis de falan satılıyor büyük kavonozda dax bitsin onu alıp denicem haftanın 2 günü dene daxı saç uzatsn şampuanlar var aktarlarda onlardan dene bide .
Dax evet guzel ondan memnunum ama uzama fark edemedim baslayli 2 hafta oldu :)
Elseve benim sampuanim ama cok az kaldi bitince bioblasin sac uzatan sampuanini kullanicam diye ondan almistim bide dalanin zeytinyagli sampuanini almistim restorexi onerdiler bioblas bitince de onu alirim artik

Uzatti mi senin sacini dax

Dax evet guzel ondan memnunum ama uzama fark edemedim baslayli 2 hafta oldu :)
Elseve benim sampuanim ama cok az kaldi bitince bioblasin sac uzatan sampuanini kullanicam diye ondan almistim bide dalanin zeytinyagli sampuanini almistim restorexi onerdiler bioblas bitince de onu alirim artik

Uzatti mi senin sacini dax
Evet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.

Mecitefendi marka şampuanlar kullanıyorum genellikle.

Israrla kullan hemen pes etme 1 ay devam et masajla yedir saç derisine

Evet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.

Mecitefendi marka şampuanlar kullanıyorum genellikle.

Israrla kullan hemen pes etme 1 ay devam et masajla yedir saç derisine
Bende artik bitkisel sampuanlardan alirim o zaman.suan cok kisa yaza kadar koltuk alti hizasina gelse bile bana yeter :KK43:

X