- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
bende acayip kıskanıyom ya .kizlar,aramizda kalsin da :)) ben o urun gonderilen insanlari kiskandigim kqdar kimseyi kiskanmamisimdir :) ama hakkiyla kullanip sogru yorum yapan bloggerlerde var yani
:))))Bende itiraf ediyorum...bende çoook kıskanıyorum..
hayır kuzucum paraben ve sülfat içermeyen ürünler alıyorum tabiki:)) ama pro diil. ama gözüme kestirdim bi kaç tane alcam onları. ayyy b, uzasınlar bebek gibi bakıcam saçlarıma :)) şimdi haketmiyorlarmış gibi geliyor:))durdugun kabahat doldur kimyasali sen sacina(((((
hix soyleme gerci forumdanda bana deneyip yorum yapmam icin rimel ve dusta vucut kremi geldi :)))) hihhh size geldimi kiskanc gacilarbende acayip kıskanıyom ya .
:))))
kızlar sormayın ya ne güzel bişi dimi ya: ) toplumu biz aydınlatıyoz kadınlar kulubünün güzide üyeleri :)) kaymağını başkaları yiyor . inş. site sahini olsun para kazansa bari :) ona sevineyim barim
Yapma sevda çok kıskandım seni şu an..hix soyleme gerci forumdanda bana deneyip yorum yapmam icin rimel ve dusta vucut kremi geldi :)))) hihhh size geldimi kiskanc gacilar
saclarimin sadece 2hayır kuzucum paraben ve sülfat içermeyen ürünler alıyorum tabiki:)) ama pro diil. ama gözüme kestirdim bi kaç tane alcam onları. ayyy b, uzasınlar bebek gibi bakıcam saçlarıma :)) şimdi haketmiyorlarmış gibi geliyor:))
Öyle düşünme canım bak evrene olumsuz mesaj gönderiyorsun.Benim güzel saçlarım siz her şeyi hak ediyorsunuz.Uzayacaksınız hatta beni şaşırtacaksınız.O kadar çok şaşırtacaksınız ki beni üstüne gürleşeceksiniz demen lazım..hayır kuzucum paraben ve sülfat içermeyen ürünler alıyorum tabiki:)) ama pro diil. ama gözüme kestirdim bi kaç tane alcam onları. ayyy b, uzasınlar bebek gibi bakıcam saçlarıma :)) şimdi haketmiyorlarmış gibi geliyor:))
Çok güzel demiş Kılıçbalığı son noktayı koymuş.saclarimin sadece 2
3 cmlik kismi dogal geri kalani yanik oldugunda bende ayni fikirdeydim yanik.saca iyi bakmak yok haketmiyorlar simdi diyordum kilicbaligi diplerden gelen saçlarının sucu ne.dedi olqy bitti
Beyaz saclar için olan napiyormus ki?Matrix Total Results So Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Bakım Şampuanı 1000ml bunu istiyom beyazım çok var yanlarda
++++++++Davines Nourishing Keratin Mucize Serum 1000ml çok istiyom çokk öle böle diil en ucuzu 210 tl
Davines Nourishing Yıpranmış Kuru Saç Maskesi bunu zxengin bi arkadaşım vermişti çok güzeldi. o beğenmemiş ben bayıldıydım alamam tabii.
Davines saç maskesi resim atsana görsel var mı? Merak ettim şimdi.Matrix Total Results So Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Bakım Şampuanı 1000ml bunu istiyom beyazım çok var yanlarda
++++++++Davines Nourishing Keratin Mucize Serum 1000ml çok istiyom çokk öle böle diil en ucuzu 210 tl
Davines Nourishing Yıpranmış Kuru Saç Maskesi bunu zxengin bi arkadaşım vermişti çok güzeldi. o beğenmemiş ben bayıldıydım alamam tabii.
Link değil resim at sıkıntı olmasın.Teşekkürler..tamam canm atarım şu an yoğunluk var link atmak yasak mı
kuzum,tamam da o şampuan beyazlari gümüş yaparMatrix Total Results So Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Bakım Şampuanı 1000ml bunu istiyom beyazım çok var yanlarda