Saç Uzatma Yöntemleri Saç Gürleştirme ve Uzatma Notlarım

Bakım 9 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerime masaj yaparak yedirdikten sonra saç boylarına Hindistan cevizi yağı sürüp streçleyip sarıp sarmaladım. Sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.

Bakım 10 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine masaj yaparak yedirdim.Saç boylarınada Hindistan cevizi yağı sürüp sarıp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

Bende tesisatımı kurdum diplere sinameki ve soğan suyu. Uçlara Hindistan cevizi yağı. Dünya canım soğanı ilk defa senin dediğin gibi kabuklarıyla koydum . Kırmızı oldu kızıllık yapar mı ki saçta
Sogani kabuklariyla koyup surdugunde kizil turuncu arasi bir renk veriyor diye biliyorum saça

Sogani kabuklariyla koyup surdugunde kizil turuncu arasi bir renk veriyor diye biliyorum saça
boşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolar :63:

IMG_0914.JPG
H Hayriye birdal
Canım Doğum kontrol hapının ismi buymuş.

Bakım 11 gün:
Eczacının hazırladığı karışımı saç diplerine masaj yaparak yedirdim.Saç boylarınada Hindistan cevizi yağı sürüp sarıp sarmaladım.Sabah yıkıyacağım.

boşver renk renktir. tek korkum yastığa renk vermesin. zaten evde sürekli saçıma bişi yapıyorum diye bana güzel nevresim yaymıyolar . çok kızıyolar :63:
Haha aynen benim birde acnemix yastıkları ağartıyor diye 4 kılıf aldılar yıkayıp yıkayıp dönüşümlü kullanıyorum,bir nevi kendi evimizde sığıntı muamelesi :mad::KK70:

Bakım 12 gün:

memnunmusun,canim karisimdan uzatma oldumu
Canım uzatma değilde bir sürü yeni saç çıktı.Hemde çok ama bakımdan sonra saçları yıkayınca çok dökülüyor.Onun dışında gün içinde ekstra bir dökülme yok.Haziranda bakıma devam sonra ara vereceğim.Yazın temmuz-ağustos BEB olmaz.Ağır kokuyor.Belki aradan sonra biberiye ya da soğan kürü yaparım.

Canım uzatma değilde bir sürü yeni saç çıktı.Hemde çok ama bakımdan sonra saçları yıkayınca çok dökülüyor.Onun dışında gün içinde ekstra bir dökülme yok.Haziranda bakıma devam sonra ara vereceğim.Yazın temmuz-ağustos BEB olmaz.Ağır kokuyor.Belki aradan sonra biberiye ya da soğan kürü yaparım.
bence dokulmesinin sebebi cok sik bakımı yapman kuzum

X