• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben bisey sorabilirmiyim,bu yaglarisurup beklettikten sonra sadece su ile durulamam yeterli olacakmi..şampuanla durulamayayim mi sacimi..
Hayırr kesinlikle ıyıce sampuanlaman gerekır sadece suyla o saçın arınması imkansız. Guzelce dipleri masaj yaparak o yagdan arındırmalısın ki gözenekler tıkanmasın..

Ben 3 keredir icinde sarimsak beklemis zeytinyagina bemiks kirip sacima suruyorum 3-4 saat bekleyip yikiyorum sac diplerim kasinmaya basladi feci.. Neden acaba? Bi de bemiksi arintmak zor, 2 kez sampuanlayip cikiyorum kuruyunca yagli oluyo yine

selamlar ,
4 seferdir bu 3 ampulu 10 ml badem yagina karistirip sacima suruyorum surerken parmaklarima yapisan saclar sinirimi bozuyo daha surme asamasinda epey sacim dokuluyor yaklasik 1-1,5 saat sacimda bekletip yikiyorum e sonra da sacimi tararken bi o kadar sacim daha dokuluyor... bir yerde bi yanlisim mi var anlamiyorum inan cok canim sikiliyor :((( var mi fikri olan

Onlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum dökülmenin, beslenme, stres, vit eksikliği ya da kansızlık olabilir. Sürdüğün birşeyden kaynaklansa dökülme saç derinde tahriş, kızarıklık vb olur. Bende haftalık düzenli bakım yapıyorum, tahlillerimde normal ama bakım yaparken sonra banyoda sonra kuruturken 50 teli buluyor dökülme.. Mevsimseldir diyip geçiştiriyorum, kime sorsam dökülmeden sikayet ediyor bu günlerde zaten..

Onlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum dökülmenin, beslenme, stres, vit eksikliği ya da kansızlık olabilir. Sürdüğün birşeyden kaynaklansa dökülme saç derinde tahriş, kızarıklık vb olur. Bende haftalık düzenli bakım yapıyorum, tahlillerimde normal ama bakım yaparken sonra banyoda sonra kuruturken 50 teli buluyor dökülme.. Mevsimseldir diyip geçiştiriyorum, kime sorsam dökülmeden sikayet ediyor bu günlerde zaten..
umarim oyledir bebegim var 9 aylik onu emzirdigim icin ilac benzeri bisiyde kullanmak istemiyorum insallah su kur ise yarar :(

umarim oyledir bebegim var 9 aylik onu emzirdigim icin ilac benzeri bisiyde kullanmak istemiyorum insallah su kur ise yarar :KK43:
bebeğin emdiği için saçların dökülüyor olabilir.benim iki arkadaşımda bebeğini emzirirken saç dökülmesinden şikayetçilerdi ama emzirme olayı bitince kat be kat artmış saçları . umarım öyledir sizinde

Merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır saçımı sarıya boyamıyorum saçlarım o kadar kısaldı ki uzatamaz hale geldim son boyamdada kuaförüm saçımı yaktı ve saçlarım mahvoldu bende internetteki bütün formülleri okudum ve 3 ay boyunca saçıma bakım yaptım şimdi saçlarım çok hızlı ve sağlıklı uzuyor çok mutluyum ve paylaşmak istedim saçıma 2 3 güne bir bemiks evin ve bepanten ampülü kırdım içine yılan yağı hint yağı badem yağı koydum zaman zaman sarımsak ve zeytinyağları da kattım buna ek olarak xpecia diye bi ürün alıp içtim içinde saça faydalı olan şeyler vardı içindeki herşeyi tek tek araştırdım ayrıca biotin hapı içtim saçlarımı çok sıcak suyla yıkamadım revigen şampuanımın içine çok az çam terebendi koydum saçlarımı kurutmadan önce morgose un çok güzel sıvılaştırılmış keratin serumu var 5 6 tane sıkıp öyle uçlarına yedirdim çok güzel yapıyor saçı uçlardan koparak dökülmem sıfıra indi düzleştici ve fönü en aza indirdim ve 3 ay boyamadım saçı şimdi görenler çok şaşırıyor yıllardır uzamıyordu saçım rn önemli şey inanmak ve devam etmek saçlarımı ellerimle okşadım sevdim uzatacağım seni dedim hepinize kolay gelsin...

geçen hafta perşembe yani 3-4 gün önce eşimde kullanmaya başladık eşimin saçları fazlaca yağlı ve seboreik problemli bir saç derisi var bir sürü ürün kullanmıştık bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık bu siyah şampuan çok işimize yaradı daha bir kaç kullanımı oldu eşimin ama saç diğplerindeki kabukları dökülmeye başladı kaşıntıları kayboldu inşallah kurtulur bu problemden gerçekten sinir bozucu bir durum. Remolent şampuan ve serum ve solüsyonu çok iyi geldi. henüz kullanımız devam ediyor ama genel düşüncem bu ürün iyi bir ürüne benziyooo teşekkürler.

Benim sevgilimde de seboreik dermatit var. En Son gittiği doktor prozinc diye bir şampuan verdi. Çok iyi geldi. Artık saçlarından kabuklanmalar yok.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar bende en yakın zamanda bu küre başlıycam inşallah..

Bana bu formülü bi kız arkadaşım önerdi saçlarım çok kötü durumda değildi ama azalmaya başlamıştı bir de saçım kıvırcık ve buklelerim bozulmaya başlamıştı. Önce her ne kadar çoğu ürününü behlğenmesem de avondan ısırgan otlu şampuan aldım yeşil bi kabı var 6 lira. O zaten saçlarımı yumuşacık yaptı bir de burada yazdığınız ilaçları kattım birer tane şu an çok memnunum.

15 ampulden 4 tanesini eksilterek kullandm yılsımcım ilk yıkamamda öncekilere oranla daha fazla döküldü saçlarım. bakalm zamanla azalır dökülmem inş.
canim cok olmuş ama merak ettim faydasini gördün mü

arkadaşlar bende kullanmaya başladım yalnız dove 750ml 5 ,bepanten 1 tane evigen kırdım 1 aya yakındır kullanıyorumm dökülmem azaldı ve yastığımda artık saçlar dökülmüyo kulanın bence derim bemiks kötü kokuyomuş koymadım
canim bu karisima devam ettin mi iyi gellmis miydi saçlarına

canım dediğin gibi saçı yormuşda olabiliriz sen bunları kullan fayda görmezsen başla istersen ben badem yağı ve 3 tane ampul var bepanten, bemiks ve evigen bunların ölçüsünü doktor yazdı eczanede hazırlattım ilk 2 hafta doktor 3 güne bir uygula dedi saçıma masajla sürdüm ve yaklaşık 2 saat beklettim ilk zamanlar döküyo yorumlara bakarsan çoğunda aynı etki olmş ama geçici bu yani ben etkisini aşağı yukarı 2 hafta sonra gördüm arkadaşımada önerdim oda 3 hafta sonra gördü etkisini önemli olan döküldğnde bırakmamak istersen eczaneye git sor bunları daha önceden hazırlamış olabilirler bi bilgileri vardır yada direk uzman cildiye doktoruna git sor yazdır ölçüsünü
merhaba canim hala uyguluyor musun ne durumda saclarin

Dün eczaneye gittim. Bepanthen ve evigen verdi. Bemiks vermedi. Şampuanıma 5 bepanthen 1 evigen kırdım. Henüz yıkamadım. Bitene kadar kullanacağım bakalım ne olacak :)
merhaba canim sampuan işine yaradi mi acaba memnun kaldin mi

Ben hala kullanıyorum ve çok memnunum. Tek sıkıntı vücuttaki tuylenmeyi arttırdı biraz.

yıllardır şu saç dökülmesi belasıyla uğraşırım o kadar ürün kullandım bana en iyi gelen şu ampuller oldu.
şimdilerde iyice seyrelen saçlarıma tekrar kullanmaya başladım.
ben bu sefer biraz zeytinyağı, bir kutu evin, bir kutu bepanthen, biraz badem yağı bir de argan yağlı losyonu vardı panthene nin ondan ekleyip bir losyon hazırladım. içine de üç dört tane de diane35 ekledim. 2 günde bir bu losyonu kullanıyorum. aynı zamanda minoxil ve prirorin hap da kullanıyorum biraz iyi geldiler ama seyrelmelerime çözüm olacaklar mı zaman gösterecek.

Back