• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bende bugün dalin şampuan bemiks ampul ve bepanten ampul aldım birde çörek otu yağım ve çam terebentim var bunları karıştırsam bir faydası olur mu uzamasında ve gürleşmesinde:44::44::44::44::44:

takip eden herkese selam bir ay kadar öncesinameki bemiks bebanten hint yağı badem yağı kürüne başladım ve dört hafta uyguladım ayrıca şampuanıma bebanten ve bemiks kırdım ama sürekli bu şampuanı kullanmadım arada karışım katmadıım şampuanıda kullandım işte bir ay bi hafta kadar böyle devam etti şimdi merak edenler için resim koyuyorum işinize yarar umarım

Eklentiler

• $1710[1].jpg
    $1710[1].jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 966
  • $4455[1].jpg
    $4455[1].jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 846
takip eden herkese selam bir ay kadar öncesinameki bemiks bebanten hint yağı badem yağı kürüne başladım ve dört hafta uyguladım ayrıca şampuanıma bebanten ve bemiks kırdım ama sürekli bu şampuanı kullanmadım arada karışım katmadıım şampuanıda kullandım işte bir ay bi hafta kadar böyle devam etti şimdi merak edenler için resim koyuyorum işinize yarar umarım

maşallah canım ne güzel uzamış saçların:nazar::nazar::nazar::nazar:

Doktora gidin ya asil sebebini ogrenin sonra ampule baslayin. Ben de birsuru yag ampul aldim kullandim daha cok dokuldu. Doktora gec gittim demir eksikligi cikti ilac kullaniyorum. Yani once doktora gidin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni piyasaya çıkan bir ürün var adı REMOLENT alışılagelmiş şampunlardan çok farklı , ilginç bir şampuan seti , serum solüsyon ve şampuan var kutuda . Annemde bir takım hormonal rahatsızlıklar nedeniyle saç problemi yaşıyorduk ayrıca saç derisinde engelleyemediğimiz bir kaşıntı ve kızarıklık vardı iki gündür şampuanı ve serum solüsyonunu kullanıyoruz . mucize gibi bir şey ne kaşıntı kaldı ne kızarıklık ayrıca saçları sanki sihir yapılmış gibi daha göze batıyor bu ürünü tuttuk rengi siyah ama renklendirici içermiyor doğal hali buymuş …çok memnun kaldık paylaşayım istedim.

geçen hafta perşembe yani 3-4 gün önce eşimde kullanmaya başladık eşimin saçları fazlaca yağlı ve seboreik problemli bir saç derisi var bir sürü ürün kullanmıştık bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık bu siyah şampuan çok işimize yaradı daha bir kaç kullanımı oldu eşimin ama saç diğplerindeki kabukları dökülmeye başladı kaşıntıları kayboldu inşallah kurtulur bu problemden gerçekten sinir bozucu bir durum. Remolent şampuan ve serum ve solüsyonu çok iyi geldi. henüz kullanımız devam ediyor ama genel düşüncem bu ürün iyi bir ürüne benziyooo teşekkürler.

merhaba,
bemiks ve bepanthen ampulleri sgk ödüyormu yoksa eczaneden parayla mı alıyoruz?

Yeni piyasaya çıkan bir ürün var adı REMOLENT alışılagelmiş şampunlardan çok farklı , ilginç bir şampuan seti , serum solüsyon ve şampuan var kutuda . Annemde bir takım hormonal rahatsızlıklar nedeniyle saç problemi yaşıyorduk ayrıca saç derisinde engelleyemediğimiz bir kaşıntı ve kızarıklık vardı iki gündür şampuanı ve serum solüsyonunu kullanıyoruz . mucize gibi bir şey ne kaşıntı kaldı ne kızarıklık ayrıca saçları sanki sihir yapılmış gibi daha göze batıyor bu ürünü tuttuk rengi siyah ama renklendirici içermiyor doğal hali buymuş …çok memnun kaldık paylaşayım istedim.

Antalyada Akdeniz üniversitesinde cildiye hocamız bu ürünü önerdi kafamdaki seboreik egzemam için 1 haftadır kullanıyorum en azından şimdilik kafamdaki kaşıntılardan kurtuldum bir ay kullanıp kontrole gidicem . şu kabuklanmamıda giderirse on numara beş yıldız vericem...

Ben de bepanthen ve bemiks aldım. Evigen hala piyasada yokmuş. Bunun dışında kullandığım bi şampuan var bakım kürü ile birlikte. Etkisini görmeye başladım. Bu üçlüden evigeni kullanmasam da etkili sonuc alır mıyım kızlar 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim saçlarım son zamanlarda çok dökülüyordu. bemiks bepanten ampul buldum ama evıgen bulamadım. yine de basladım. bi yumurta sarısı , bi ampul bemiks, bi ampul bepanten,(evigeni bulunca katıcam), biraz badem yagı biraz da benim 40 tane karısık sac bakım yagım var onu kattım. koku kalmadı bas asagı yıkadım cünkü sac cıkarıyorsa yuzde de cıkarır. ve ilk yıkamada saclarımın dökülmesi durdu 1 teli dert eder hale geldim. kuaföre de danıstım....tavsiye ederim :) :) :)

Benim doktorumda bu üçlü setten verdi ama alma fırsatım olmadı henüz. saç dökülmesine de iyi gelip gelmediğini merak ediyorum ben nasıl?

Arkadaşlar, Evigen Ampul artık Evin Ampul olarak Eczane'lerde, yeniden üretilmeye başlanmış

Arkadaşlar, artık bu kür içerisinde geçen Evigen Ampul, Evin ampul olarak satılıyor Eczanelerde, arayıpta bulamayanlara bilgi vermek istedim.

Bemiks b vitamini, evigen e vitamini (artık bulmak zor, üretilmiyor), bepantene pek çok kullanımının yanı sıra saç onarıcı. Evigen bulamadım ama diğerlerini şampuanıma kattım. Ayrıca büyük şişe şampuanıma yarım çay bardağından az argan yağı kattım. Saçlarım neredeyse hiç dökülmüyor. Yeni çıkan saçlarım sağlıkla yerinde duruyor. Memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba benm merak ettiğim bu ampülleri büyük boy atıyorum 600 ml lik bir şampuana kaçar adet koyacağımız??siz birer tane mi koydunuz ya da kaç tane şuan devam ediyormusunuz hala bilginiz için şimdiden teşekkürler..

Merhabalar, "Remolent" adında aylardır kullandığım ve gerçekten çok çok memnun kaldığım bir ürün setini samimiyetle öneriyorum. Ürünleri .... adlı sitesinden alıyorum. Sitede bahsedildiği gibi etkin sonucu en kısa zamanda alabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba benm merak ettiğim bu ampülleri büyük boy atıyorum 600 ml lik bir şampuana kaçar adet koyacağımız??siz birer tane mi koydunuz ya da kaç tane şuan devam ediyormusunuz hala bilginiz için şimdiden teşekkürler..

arkadaş anme hizmeti yaptığı için duyuru yapıyor ah bu firmacılar çok komikler. arkadaşım şampuana e vitamini koyma yağdır o şampuan sulu çözelti tam anlamıyla karışmaz. kullanacaksan saç bakım yağı yap yıkanmadan 30 dakika önce kullan. ama ampulleri alma, oranları düşüktür saf e vitamini al piyasada 10 ml falan satılıyor, bal kıvamlı bir şey daha faydasını görürsün.

Merhabalar, "Remolent" adında aylardır kullandığım ve gerçekten çok çok memnun kaldığım bir ürün setini samimiyetle öneriyorum. Ürünleri .... adlı sitesinden alıyorum. Sitede bahsedildiği gibi etkin sonucu en kısa zamanda alabildim.

buna inanıp alanlar sayesinde ekonomik sonuçlar alacağınızdan hiç şüphem yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm hep yazıorum benm 6-7 yıldır hiç önüne geçemediğim dökülmelerim vardı denemediğim şey kalmadı bunu da denemiştim zamanında ama devam etmemiştm faydası yok diye. Arkadaşımın önerisiyle tekrar deneyim dedim. 1 yumurta sarısı, bemiks, bepanthen, evigen çok az badem yağı ve 5-6 diş iyce dövülmüş sarımsağı braz sulandırıp hepsini karıştır diplerine sür 2 saat bekle yıka. Dökülmen durur saç çıkar. Bana bu yöntemden başka hiç bişi de etki etmedi. Tek bu yani. Denemende fayda var.

ben bisey sorabilirmiyim,bu yaglarisurup beklettikten sonra sadece su ile durulamam yeterli olacakmi..şampuanla durulamayayim mi sacimi..

Back