• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ruyamda gormus gibi kosarak aldim bu sabah bu üçlüyü . harika yorumlar duyuyorum aklımdaydı bayadır hindistan cevizi yağı zaten mucizevi bu üçlüyle hindistan cevizi yağını deneyeceğim bakalim epey umutluyum kendilerinden

Ruyamda gormus gibi kosarak aldim bu sabah bu üçlüyü . harika yorumlar duyuyorum aklımdaydı bayadır hindistan cevizi yağı zaten mucizevi bu üçlüyle hindistan cevizi yağını deneyeceğim bakalim epey umutluyum kendilerinden
naptınız sonuç nedir

Canım sen hangi marka hindistancevizi yağını kullanıyorsun

Meciefendi kullaniyorum ben:) shefa home diye bir markayla hindistan cevizini sevdim ama meciefendi daha uygun ve aynı o yuzden ona gectim:)
İyi yapmışsın Can'ım watsonslarda avakoda yağı gelmiş gördün mü ben henüz gidemedim işten güçten

Ben bayadir yeni yag denemiyorum bir kac yorum bakmak lazim olumlu seyler varsa bi denerim bende:)

Ben bayadir yeni yag denemiyorum bir kac yorum bakmak lazim olumlu seyler varsa bi denerim bende:)
Watsons gelmeden önce bir müşteri vardı Ukraynalı saçları gür ve uzundu ona sormuştum o söylemişti kına ve avakodo yağı kullandığını

Watsons gelmeden önce bir müşteri vardı Ukraynalı saçları gür ve uzundu ona sormuştum o söylemişti kına ve avakodo yağı kullandığını
Oylemii hindistan cevizi gozumu kor etti benim baya ama aklimda olsun oda :D tesekkur ederim oneri icin denersem yazarim gunlugume onuda:)

Arkadaşlar sırf bu başlık için buraya üye olduğumı söylemek isterim öncelikle:) bende saçlarından çok müzdarip olan biriyim. Bu başlığa denk geldim tüm yorumları okudum. Saçlarım yanmıştı ve düzleştirici yaparken uçlarından küçük küçük dökülüyordu. Fakat bu karışımı 3 kere ve kullandığım bir sey saçlarımı o kadar. Toparladı ki. Hangisinin etkisi daha fazla bilmiyorum ama saçlarım şu anda düzleştirici yaparken kırılmıyor parlak ve uzamaya başladı:)

Konu sahibine de bu başlık için teşekkür ederim. 5 yıldır uzamayan ve keçe gibi bir görünümde olan saçlarım düzelmeye başladı:)

Şuan nasılsınız bunu kullananlar? Bugün başlayacağımm, artık noooolur düzelsin :dua:
Kesinlikle başla gerçekten çok memnunum. Üstüne bir de duştan sonra gliss veya elseve mucizevi yağ kullandın mı şende inanamayacaksın değişime:)

Kesinlikle başla gerçekten çok memnunum. Üstüne bir de duştan sonra gliss veya elseve mucizevi yağ kullandın mı şende inanamayacaksın değişime:)

Yaaa Allahım inşallah, öldüm bu dökülmeden hiç dökülme yokken o kadar gürken niye böyle oldu anlamadım, bakalım dün kullandım kullanım sonrası arttı dökülme ama olabilir diyip devam edicem 5 hafta sonunda görücez sonuçları :dua:

Yaaa Allahım inşallah, öldüm bu dökülmeden hiç dökülme yokken o kadar gürken niye böyle oldu anlamadım, bakalım dün kullandım kullanım sonrası arttı dökülme ama olabilir diyip devam edicem 5 hafta sonunda görücez sonuçları :dua:
ben 3 haftadan sonra değişimi farkettim umarım sende bir an önce değişimi farkedersin. o kadar ümitsiz olma benim saçlarım öyle bir haldeydi ki nasıl böyle oldu kimse inanamıyor. uzaması hızlandı yeni saçlar kendisini belli ediyor düzleştiriciden dolayı yanıklar vardı onlar düzeldi inşallah sende alırsın güzel sonuçlarr :)

benim de kullanım sonrası iki üç kat arttı dökülmem inanamadım dökülen saçlara :KK57: aynı sornu yaşayıp dökülmesi duran var mı ?

benim de kullanım sonrası iki üç kat arttı dökülmem inanamadım dökülen saçlara :KK57: aynı sornu yaşayıp dökülmesi duran var mı ?
110 sayfa yorumun hepsini okumuştum ve herkeste ilk başta dökülme olmuş. ben de zaten dökülme yoktu ama okuduklarımda dökülme olanlarda ilk başta daha fazla dökülmüş

Back