- Konu Sahibi ela
- #1.081
Ruyamda gormus gibi kosarak aldim bu sabah bu üçlüyü . harika yorumlar duyuyorum aklımdaydı bayadır hindistan cevizi yağı zaten mucizevi bu üçlüyle hindistan cevizi yağını deneyeceğim bakalim epey umutluyum kendilerinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptınız sonuç nedirRuyamda gormus gibi kosarak aldim bu sabah bu üçlüyü . harika yorumlar duyuyorum aklımdaydı bayadır hindistan cevizi yağı zaten mucizevi bu üçlüyle hindistan cevizi yağını deneyeceğim bakalim epey umutluyum kendilerinden
Canım sen hangi marka hindistancevizi yağını kullanıyorsunRuyamda gormus gibi kosarak aldim bu sabah bu üçlüyü . harika yorumlar duyuyorum aklımdaydı bayadır hindistan cevizi yağı zaten mucizevi bu üçlüyle hindistan cevizi yağını deneyeceğim bakalim epey umutluyum kendilerinden
Meciefendi kullaniyorum ben:) shefa home diye bir markayla hindistan cevizini sevdim ama meciefendi daha uygun ve aynı o yuzden ona gectim:)Canım sen hangi marka hindistancevizi yağını kullanıyorsun
Benim sacimda sertlesme oldu ama ayni zamanda gurlesti. Erkek arkadasimim sampuaninada kirdim ilk basta istememisti ama oda olumlu yorumlar yapti saclari hizli uzadi :)naptınız sonuç nedir
İyi yapmışsın Can'ım watsonslarda avakoda yağı gelmiş gördün mü ben henüz gidemedim işten güçtenMeciefendi kullaniyorum ben:) shefa home diye bir markayla hindistan cevizini sevdim ama meciefendi daha uygun ve aynı o yuzden ona gectim:)
Watsons gelmeden önce bir müşteri vardı Ukraynalı saçları gür ve uzundu ona sormuştum o söylemişti kına ve avakodo yağı kullandığınıBen bayadir yeni yag denemiyorum bir kac yorum bakmak lazim olumlu seyler varsa bi denerim bende:)
Oylemii hindistan cevizi gozumu kor etti benim baya ama aklimda olsun oda tesekkur ederim oneri icin denersem yazarim gunlugume onuda:)Watsons gelmeden önce bir müşteri vardı Ukraynalı saçları gür ve uzundu ona sormuştum o söylemişti kına ve avakodo yağı kullandığını
Kesinlikle başla gerçekten çok memnunum. Üstüne bir de duştan sonra gliss veya elseve mucizevi yağ kullandın mı şende inanamayacaksın değişime:)Şuan nasılsınız bunu kullananlar? Bugün başlayacağımm, artık noooolur düzelsin
Kesinlikle başla gerçekten çok memnunum. Üstüne bir de duştan sonra gliss veya elseve mucizevi yağ kullandın mı şende inanamayacaksın değişime:)
ben 3 haftadan sonra değişimi farkettim umarım sende bir an önce değişimi farkedersin. o kadar ümitsiz olma benim saçlarım öyle bir haldeydi ki nasıl böyle oldu kimse inanamıyor. uzaması hızlandı yeni saçlar kendisini belli ediyor düzleştiriciden dolayı yanıklar vardı onlar düzeldi inşallah sende alırsın güzel sonuçlarr :)Yaaa Allahım inşallah, öldüm bu dökülmeden hiç dökülme yokken o kadar gürken niye böyle oldu anlamadım, bakalım dün kullandım kullanım sonrası arttı dökülme ama olabilir diyip devam edicem 5 hafta sonunda görücez sonuçları
şampuanda kimyasallar olduğu için çok etkili olmayabilir.bence direkt uygulaSampuan a eklemek etkili olur mu?
110 sayfa yorumun hepsini okumuştum ve herkeste ilk başta dökülme olmuş. ben de zaten dökülme yoktu ama okuduklarımda dökülme olanlarda ilk başta daha fazla dökülmüşbenim de kullanım sonrası iki üç kat arttı dökülmem inanamadım dökülen saçlara aynı sornu yaşayıp dökülmesi duran var mı ?