- Konu Sahibi ela
- #1.001
slm kizlar bende bemiks bepanten aldim badem ve susam yağina kairştirip sacima haftada iki kere uyguluyorum evigeni bulamadim bir haftadir uyguluyorum sonuçlari yazarim umarim herkesin sık ve güzel saclari olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam bende evigen ampul bulamadım sorduğum bütün eczaneler şuan piyasada bulamazsınız diyolar sadece bebanthen ve bemix aldım şampuanıma katmayı düşünüyorm saçlarım yanık ve ensemin biraz altında çabuk uzamasını istiyorm acaba sadece ikisiyle faydasını görürmüyümslm kizlar bende bemiks bepanten aldim badem ve susam yağina kairştirip sacima haftada iki kere uyguluyorum evigeni bulamadim bir haftadir uyguluyorum sonuçlari yazarim umarim herkesin sık ve güzel saclari olur
Herkese selam bende evigen ampul bulamadım sorduğum bütün eczaneler şuan piyasada bulamazsınız diyolar sadece bebanthen ve bemix aldım şampuanıma katmayı düşünüyorm saçlarım yanık ve ensemin biraz altında çabuk uzamasını istiyorm acaba sadece ikisiyle faydasını görürmüyüm
Yani dökülmen ne durumda ve eskiden nasıldı
canım bence sampuana katma akar gider susam yaği yada badem yağiyla kariştirip ampulleri sacina uygulayabilrsin bence öyle daha mantıklı birde yaniksa uclarindan kestir azicik daha sağliklı olur haftada birkez uygulamak yeterli ama ben iki kez uyguluyorum 3 4 saat bekledikten sonra bol suyla yıkıyorum sende öyle yapabilirsin
merhaba.. bu kürü haftada bir mi yoksa iki defa mı uygulayarak bu sonuçlara vardınız??kızlar bende bu kürü 3 haftadır kullanıyorum. patronum saçların çok kaliteli duruyor, çok hacimli dedi 25 yaşındayım ve saçlarım doğal, hiç boya değmedi,bunun da etkisi olabilir belki. pes etmeden düzenli kullanmaya devam edin. ben şu şekilde uyguluyorum.
1 bepanthen ampul + 1 bemiks ampul + 2 çay kaşığı tatlı badem yağı + 2 çay kaşığı zeytinyağı en az 3 saat bekletiyorum. ya da gece bone ile yatıp sabah yıkıyorum. bir arkadaş bemiks kokusundan bahsetmiş, ben ilk kürümde 1 er çay kaşığı badem yağı ve zeytinyağı koymuştum, inanılmaz kötü koktu! sonrasında 2 çay kaşığı ekleyince koku biraz hafifledi. bir de yıkarken önce kuru saça biraz şampuanı döküp saç diplerine yedirmeye çalışın, sonra ıslatın. bu bilgiyi de çok önce bir yerde okumuştum, şampuan saça daha iyi etki ediyormuş. belki kokunun saça daha az sinmesine yardımcı olur. her saç tipinde işe yaramayabilir, ama küçük bir deneme yapabilirsiniz
bepanten serumu nerden temin edebiliriz arkadaşım??Selam kızlar dün 2. kez kullandığım şampuanımdan inanılmaz memnun kaldım.Buradaki tavsiyeler üzerine yaptıgım bir karışım olmuştu Birazda korkmuştum açıkçası.Ama ilk kullanımda bile sonuç mükemmeldi.Uzama ve gürleşmeye etkisini şuan anlayamıyorum uzun süre kullanımda onu da yazarım.Saçlarım röfleli ve her gün fön çekmekten aşırı derecede yıpranmıştı ve uçları tiftik tiftik olmaya başlamıştı Çünkü saçım çok kuruydu.Bakım kremleri yağları artık sonuç vermiyordu.Sonra bunu gördüm ve yazıyorum arkadaşlar :)
1 büyük boy şampuan aldım içerisine bepanthene serum 1 kapağa yakın çam terabentin yağı (esansı Değil) ve 10 tane dogum kontrol hapını ezip karıştırdım.iyice çalklakadıktan sonra başka bir boş şampuan kustusuna bir kısmını döktüm.3 4 defa yıkayabileceğim kısmını.sonra 6 - 7 diş sarımsağı iyice ezip içine karıştırdım her sampuanlamamda çalkalayarak kullandım.(ayrı kapta hazırlamamın sebebi içinde sarımsagın çok bekleyip bozulmasını etkisinin gitmesini önlemek.En fazla 4 yıkamalık hazırldım ben.haftada 2 kez yıkıyorum 2 haftalık yaptım yani))Evet kokusu berbat.Ama saçı kurutunca eser kalmıyor.Ve saçlar inanılmaz yumuşak ve hacimli oluyor.Ben her ihtimale karşı kokmasın diye ıslakken glissin saç açıcı spreyini sıkıyorum,kuruyunca da pantene in argan yaglı saç bakım yağını kullanıyorum bir kaç damla.Argan serisinden de çok memnunum ayrıca yağı yumuşacık yapıyor kırık görünümünü giderip taramalara oluşan kopma ve kırılmalara iyi geliyor,kokusu da süper Benimkiler o kadar sert ve kuruydu ki şimdi yumuşacık.6 7 cm kestirmek zorunda kaldım 2 hafta önce,kopmaktan ve kuruluktan rezil görünüyorlardı.Umarım uzar bir an önce bende gelişmeleri paylaşırım sizlerle,Her yıkamamdan sonra 2 3 gün saç deriniz tatlıtatlı kaşınıyor.Bu da uzamasına ve yeni saçların geldiğine işarettir umarım
merhaba.. bu kürü haftada bir mi yoksa iki defa mı uygulayarak bu sonuçlara vardınız??
bu ampüllerin içeriği ne ?
Banada biri söylemişti. Bunlardan birer tane kırıp bir yumurta sarısına ve biraz zeytinyağına karıştırıp kullanılıyormuş.
Kendisi çok faydasını görmüş. Saçlarını görseniz inanamazsınız. Hiç dökülme sorunu olmamış gibi gayet sağlıklı..
bepanten serumu nerden temin edebiliriz arkadaşım??
KIZLAR evigen piyasada yokmuş sanırım.
siz bulabiliyormusunuz?
KIZLAR evigen piyasada yokmuş sanırım.
siz bulabiliyormusunuz?