Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmenizi bitiriyoruz gelin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
aynı bende demir eksiliğim problemi yaşıyorum ne yaptıysam faydası olmadı sadece zinco hap yetiyor mu ?
Evet kullandım demir hapı. Demir hapı içtiğinizde 2 saat öncesinde ve 2 saat sonrasında süt ve süt ürünleri kahve çay tüketmemeniz gerek eczacı sölemiştir zaten ek olarak c vitaminini yanında tüketirseniz demirin emilimini artırırsınız. Ben ilacı içince yanında portakal mandalin yiyordum. Ama çinko ilacını da içmeni tavsiye ederim. Gerçekten çok faydasını gördüm şu an daha da az dökülmem sayıyorum ordan biliyorum. Duş aldığım günler 40-45 tel dökülüyor duş almadığım gün 15-20. Doktorlar pek yazmıyor bunu çünkü çinko eksikliği yoktur diyolar bunu tahminen söylüyolar çünkü tahlille ölçmek mümkün değilmiş çinkoyu. Demir depolarım dolsa da saç dökülmem durmuyordu benim. Doktorunuza bi rica edin derim Zinco için zaten 3 haftada farkı görürsünüz. Dediğim gibi 150-200 telden bu günlere geldim yalnızca 3 hafta çinko içerek

Bu arada ben ferrozinc adında içinde hem demir hem çinko olan bi ilaç da kullandım onun faydasını görmedim dökülme için. Ferrosanol içmiştim demir hapı olarak bir de maltofer adında kan solusyonu. Ayrıca d vitamini eksikliğim benim de önceden vardı ben tüpünü kullandım her ay bi tane içiliyor sonradan yüksek çıktı d vitaminim. Yüksek çıkması pek iyi sayılmıyor o yüzden düzeldi mi diye baktırın lütfen arada ve fazlaysa d vitamini kesinlikle kullanmayın.

Demir hapım ferrozinc canım
teşekkür ederim kullanmadan doktora sorayım en iyisi tekrar kan testlerime baktırırım

Bu arada ben ferrozinc adında içinde hem demir hem çinko olan bi ilaç da kullandım onun faydasını görmedim dökülme için. Ferrosanol içmiştim demir hapı olarak bir de maltofer adında kan solusyonu. Ayrıca d vitamini eksikliğim benim de önceden vardı ben tüpünü kullandım her ay bi tane içiliyor sonradan yüksek çıktı d vitaminim. Yüksek çıkması pek iyi sayılmıyor o yüzden düzeldi mi diye baktırın lütfen arada ve fazlaysa d vitamini kesinlikle kullanmayın.
d vitamin eksikliğim fazla sadece ilaç kullanmadan yazın hep güneşte kaldım ama kış döneminde çok halsizim hangisini öneriyorsunuz ?

teşekkür ederim kullanmadan doktora sorayım en iyisi tekrar kan testlerime baktırırım

d vitamin eksikliğim fazla sadece ilaç kullanmadan yazın hep güneşte kaldım ama kış döneminde çok halsizim hangisini öneriyorsunuz ?
Benimde d vit düşük hem damla hemde ayda bir kere iğne oluyorum

Ben de tahlil yaptırdım dahiliye doktoru bizimle ilgili bir problem yok cildiyeye gitmen lazım dedi yalnız d vitamini eksikliğim var onun içinde dökülme yapmaz dedi ne yapsam bilemedim

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

X