- 23 Aralık 2014
- 72
- 45
- 88
- Konu Sahibi ela
- #1.061
Birer kutu kattim sampuana bemiks bepanten evigen.sampuana mi kattiniz kacar tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birer kutu kattim sampuana bemiks bepanten evigen.sampuana mi kattiniz kacar tane
Hiçbir değişiklik olmadı bende o zaman. Mesajı yazalı bayağı uzun zaman geçmiş :)merhaba canim sampuan işine yaradi mi acaba memnun kaldin mi
Arkadaşlar bemiks,evigen,bepanten,yumurta,bal,zeytinyağı karışımını yapmıştım bu sitedeki tavsiyeleri dinleyerek.İki sene önceydi.Hamilelikler,stres kafamda resmen açılmalar yapmıştı hava alsın saçlarım işe yarar diye bide bayağı bi kestirdimmi saçlarımı :) oldum keleş oğlan ama hiç faydası olmadı kesimin.Avuç avuç dökülme uzamama sorunu hak getire.Sonra neyse burada bunları öğrendim denedim.6-7 hafta gibi herhafta olmak üzere bu maskeyi yaptım.İlk etaplarda sadece bakımlı gözüken saçlarım 3 .ayında şaha kalktı deli bi kaşınma hissi ile bildiğiniz tüy döken kuşlar gibi oldum heryerden minik minik saç çıkması (bide onları yatırma derdi oluyor ) + hızlı bi uzama.Bir ay görüşmediğim arkadaşım saçmı taktın sen dedi düşünün.Israrla kullanmanızı tavsiye ederim ve anlık olumlu tepki beklemeyin.Şimdi sadece uzama sorunum var ve dökülen çok saçım oldu o sebeple sarımsak ve zeytin yağı yapıyorum.Pratik olduğu için.Bunun da meyvesini hemen beklemiyorum tabi ki daha önce denedim ve gördüm çünkü hemencik olmuyo.Ama bi uyandımı da durduramıyosunuz inşallah sarımsak zeytinyağıda böyle olur.Diyeceğim Uygulayın hemen tepki beklemeyin
canım sen zeytinyağını ve balı ne kadar koydun miktar olarak ?Arkadaşlar bemiks,evigen,bepanten,yumurta,bal,zeytinyağı karışımını yapmıştım bu sitedeki tavsiyeleri dinleyerek.İki sene önceydi.Hamilelikler,stres kafamda resmen açılmalar yapmıştı hava alsın saçlarım işe yarar diye bide bayağı bi kestirdimmi saçlarımı :) oldum keleş oğlan ama hiç faydası olmadı kesimin.Avuç avuç dökülme uzamama sorunu hak getire.Sonra neyse burada bunları öğrendim denedim.6-7 hafta gibi herhafta olmak üzere bu maskeyi yaptım.İlk etaplarda sadece bakımlı gözüken saçlarım 3 .ayında şaha kalktı deli bi kaşınma hissi ile bildiğiniz tüy döken kuşlar gibi oldum heryerden minik minik saç çıkması (bide onları yatırma derdi oluyor ) + hızlı bi uzama.Bir ay görüşmediğim arkadaşım saçmı taktın sen dedi düşünün.Israrla kullanmanızı tavsiye ederim ve anlık olumlu tepki beklemeyin.Şimdi sadece uzama sorunum var ve dökülen çok saçım oldu o sebeple sarımsak ve zeytin yağı yapıyorum.Pratik olduğu için.Bunun da meyvesini hemen beklemiyorum tabi ki daha önce denedim ve gördüm çünkü hemencik olmuyo.Ama bi uyandımı da durduramıyosunuz inşallah sarımsak zeytinyağıda böyle olur.Diyeceğim Uygulayın hemen tepki beklemeyin
Tatlım artık doğal sabun nerde hepsinde kimyasal var şampuandan beter hepsiVucudunuzda hormon bozuklugu varsa asla bu karisimdan birsey beklemeyin hic etkisi olmaz..Folik asit çinko eksikligi de saci zayiflatir. Canan karatay kandaki d vitamininin eksikliginin de sac dokulmesinde sebep oldugunu soylemisti. Bu tahlilleriniz normalse tabi ki bu karisimin faydasi cok.. faydasini daha artirmak istiyorsaniz
. Dermaroller uygulamasindan sonra( igneli silindirle sacla mikrokanallar delikler acmak)
bu karisimi uygularsaniz daha iyi emiliyor. . Bir de lutfen o kimyasal sampuanlari kullanmayin. Mis gibi yesil sabun kullanin. eskiler hep sabun kullandi. . Sampuan o kadar kimyasal zararli madde iceriyor ki.. bilincsiz tuketici saf saf inaniyor.. akıllı olun
Canim... market sabununu kastetmiyorum.. isteyen arastiran insanlar gidip yaptiriyor bu yesil sabunlardan bir cuval. Belirli köy ve ilcelerde cok var. ennn kotu yesil sabun o pis sampiandan iyidir..Tatlım artık doğal sabun nerde hepsinde kimyasal var şampuandan beter hepsi
İşte herkesin imkanı yok Canım tamam ben Ege bölgesinde yaşıyorum temin ederim ya doğudaki insan Nasıl bulsun tatlımCanim... market sabununu kastetmiyorum.. isteyen arastiran insanlar gidip yaptiriyor bu yesil sabunlardan bir cuval. Belirli köy ve ilcelerde cok var. ennn kotu yesil sabun o pis sampiandan iyidir..