- 29 Kasım 2010
- 207
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.841
mrh arkadaşlar,benim saç boyası konusundaki bilgim yok denecek kadar az,saçlarım siyah ve küçüklüğümden beri beyazlarım var ve bi zamana kadar bundan hiç rahatsız değildim ama yaş ilerledikçe sanırım gözüme batmaya başladılar.Boyatmaya karar verdim(daha öncede hiç boyatmadım) internetten araştırdım ve karamel kahve yapmak istedim,kuaföre gittim katalog verdi ama istediğim renk yoktu ayrıca numarasınıda bilmiyordumkuaför ignora marka boya kullanıyormuş,gittiğim kuaför çok kalabalık olduğu için konuşma şansım olmadı,kataloğa baktım çıktım şimdi sizden istediğim ilk boyamada istediğim renk tutarmı?bide kuaföre numarasını bilmediğim için karamel kahve demem yeterlimi?
......Türkiye'nin %95'inin cildi sarı ve sarı alt tonları zatencanım...o yüzden dore ve tüm bakır, kızıl vs..kırmızı pigmentli tonlar,karamel ve bal köpükleri sıcak oldukları için sıcak ciltlilere yakışır...sıcak ciltlilerin saç ve cilt arası kontrast yapma çabaları facia ile sonuçlanabilir..o yüzden soğuk tonlardan kaçınmalılar...ayrıca cilt,saç sıcaksa kullanılan fondöten de sıcak yani alt tonu sarı olanlardan olmalıdır..
canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...Kızlar benim doğal saç rengim koyu kestane gibi şu anda. hangi boyayla boyarsam şunlar gibi olur? evde boyayacağım yardımcı olursanız sevinirimmm :)
itsbeauty.com/f/wwitchh/sicakcikolata.JPG
i42.tinypic.com/ehdrue.jpg
canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...
sıcak çikolataya baktım şimdi internetten. gönderdiğim fotoğraflara göre çok koyu değil mi ya? benim saçım da koyu çünkü. ama kullandım diyosan doğrudur :44:
sadece 20 dakika bekletirsen,bu rengi elde edebilirsn ama daha çok bekletirsen biraz daha koyu çıkıyor. 2.resim tam benim saçımın 3 ay önceki rengiydi...o yüzden yazdım canım...
yasemin 87_87_ nickli arkadaşım,,
slmcila dediğin olay bir çeşit pigmentasyon işlemi. ama anladığım kadarı ile senin röfleler zaten istediğin tondan daha koyu olmuş,bu nedenle cila işlemi onları platin rengine döndürmez. platin rengi için kuaförünle tekrar görüşmelisin. ayrıca sana tavsiyem bu pigmentasyonu saç diplerine kendi saçına yaptırmaman,kastettiğin üzere... zemin renginde de zaten kullanılması senin durumunda gereksiz...kuaförün cila ile durumu kotarmaya çalışırsa, kabul etme, platin rengini cila sağlamaz. aslında çok basit bir iki işlem yapacak,extra para talep etmemesini söyle,,, sevgiler...