- 20 Ocak 2011
- 48
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.881
slm.... koyu olsa da bir kaç yıkamadan sonra bayağı bi rengi açılıyo,,endişe edecek bişiy yok,,,,rengi açıldığında açık kızıl bir zemin bırakıyor....bir de yıkanınca çok kolay kurtulunulabilme özelliği var bu boyanın,,,,evdeki ışıkta ç.kahve dışarda koyu kızıla çalan bir renk olmuştu benimkisi ilk boyadığımda,,,,
saolun yok gitipim yer ordu eviydi kalitesiz ürün deil ama tecribesiz diyebilkirim..yıkadım bira zaçıldı amaa tabii eski şaçım gibi deil,şaun röfleyaptımıcamm zaten kopar dediiii nisanı bekliemm sizce yimi buzamn yenii röfle için epkii...bide cilanın zarı ne acabaa
Aynen kızıl gibi duruyo ve ben kızıl saçı hiç sevmem kahverengi olmak istemiştim :/
slmmsaclarım sıyah boyaydı ve kuaforde actrdm..koyu küllü kumral istıorm ne ypmalıym yrdm edersenz sevnırmm.kızıllk hiç olmasn istıorm..
ay bikaçğündür baktım ge"lmisiszniz diye:::)cilanın direkt saça baskın bir zararı yok fakat röfle yapıldığında oryal saçın kortex tabakasını açar, ve boya da saçın kortex tabakasına işler, dolayısıyla da cila o kortex tabakasındaki boyanın daha kalıcı olması için röflelere uygulanan bir işlem....aslında düşük pigmentasyonlu bir boya sabitleme işlemi diyebiliriz. O nedenle bilinenin aksine cila röfle rengini açmaz,boyanın tutuculuğunu arttırır sadece....fakat burda da oranın iyi belirlenmesi lazım çünki su bazlıdır....
arkadaslar 4 ay önce sacımı koyu kahve yaptım altta kızıllar vardı.beyaz sabun kullandım ve baya aktı.kızıllar cıktı ama sac uclarm aynı kaldı.dün kuaforde fındık kabuguna yakın bi renk boyadım tutar dedi ama malesef dipler tuttu sadece.berbat bi haldeyim.açıcı ile kesinlikle açamam saçımı bi defa yandı zaten.oksijenli su kullnmayı dusunuorm koyu yerlere sizin bi öneriniz var mı lütfen yardım dedinn
ay bikaçğündür baktım ge"lmisiszniz diye:::)
çok tşkler ediyorum cnmm sana ama şunud ayazarsan çok sevincm tekrar röfle için en uyugun kaç ayda yaptırmakk..ben ocak 6sında yapıldı tabii cila koyulaştıdgı için yaptırczm nisan sizce iymi zamnıı
arkadaslar 4 ay önce sacımı koyu kahve yaptım altta kızıllar vardı.beyaz sabun kullandım ve baya aktı.kızıllar cıktı ama sac uclarm aynı kaldı.dün kuaforde fındık kabuguna yakın bi renk boyadım tutar dedi ama malesef dipler tuttu sadece.berbat bi haldeyim.açıcı ile kesinlikle açamam saçımı bi defa yandı zaten.oksijenli su kullnmayı dusunuorm koyu yerlere sizin bi öneriniz var mı lütfen yardım dedinn
açıkcası bana sorarsanız 8 aydan önce saçınıza tekrar röfle yaptırmayın derim...
kızlar saçlarımı en son 7-7,5 ay önce boyadım. kızıldı.
bu sürede boyam iyice aktı.
orjinal rengime yakın bir renkte şu an. orjinal rengim kumral.
hafif bir kızıllık var.
kuaföre gitmek istemiyorum açıcı falan kullanır diye.
açıcıya gerek kalmadan evde boyasam orjinal rengim tutar mı?
dogal renk açık kahvemii 10cm yarı bile deill kesilmez ozamnnorjinal rengim açık kahverengi gibi. 10 cm kadar dipten çıktı. kızıllık pek uçta sayılmaz yani. dipleri boyamadan sadece kızıl yeri orjinal rengime yakın bir renge boyasam diyorum acaba tutar mı?
kızlar saçlarımı en son 7-7,5 ay önce boyadım. kızıldı.
bu sürede boyam iyice aktı.
orjinal rengime yakın bir renkte şu an. orjinal rengim kumral.
hafif bir kızıllık var.
kuaföre gitmek istemiyorum açıcı falan kullanır diye.
açıcıya gerek kalmadan evde boyasam orjinal rengim tutar mı?