- 14 Kasım 2009
- 2.729
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.861
kizlar sizden bi ricam olucakti
beyaz ten - siyah kaslar - kahverengi gözler
bunlari okuyunca ilk akliniza gelen sac rengi ne oluyo ? yani en cok hangi sac rengi yakisirdi bu özelliklere
kizlar sizden bi ricam olucakti
beyaz ten - siyah kaslar - kahverengi gözler
bunlari okuyunca ilk akliniza gelen sac rengi ne oluyo ? yani en cok hangi sac rengi yakisirdi bu özelliklere
te$ekkürlerbence çikolata rengi
cnm ya aynı özellikler bendede varbi türlü istediğim rengi tutturamadım...yani napsam tam içime sinmedi...şu an açık kestane üstünde altlardada ışıltılar var onuda pazartesi değiştiricem
canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...
bu akşam boyadık sıcak çikolataya. bayaa bi koyu oldu, dipleri çikolata gibi duruyo sadece. saçımın uçları normal renginden daha koyu oldu. yıkadıkça açılır mı ki? :/ ya da evde az ışık var diye böyle görüyorum belki de, sabah güneş ışığında bakacağım bakalım, kendi rengimden daha açık olsun istiyodum ama hiç istediğim gibi olmadı...
yıllarca her renk kullandım bebek sarısı kırmızı kahve.... ama artık simsiyah saçlar istiyorum kızlar... kızıl ışıltılar olmayan bir siyah... boya öneriniz varmı?
lyss banada bi fikir verisen sevinirimmmm:44:
saolun yok gitipim yer ordu eviydi kalitesiz ürün deil ama tecribesiz diyebilkirim..yıkadım bira zaçıldı amaa tabii eski şaçım gibi deil,şaun röfleyaptımıcamm zaten kopar dediiii nisanı bekliemm sizce yimi buzamn yenii röfle için epkii...bide cilanın zarı ne acabaaslmsizin röflelerin durumu hakikaten kötü olmuş,,,ne diyebilirm bilmiyorum.... çok geçmiş olsun,,,muhtemelen kalitesiz ürünlerle işlem yapıldığı için olabilir,,,,ne kullandığını sormuşmuydunuz kuaförünüze?ben de 2 sene önce röfleliydim, küllü platin röfleler ama öyle bir sorun yaşamamıştım....ne akma,ne solma ne başka bişiy,,,,fakat uzadıkça saçım kendi rengime döndüm,yavaş yavaş kesitirerek çünki uzun vadede sarı renk çok fazla kuruluk ve yıpranma yapıyordu,,bir de dolaplar dolusu saç bakım kozmetiği satın almak canıma tak dedirtmişti,,,,şimdi orjinal saçıma yakın bir renk kullanıyorum,çok memnunum...saçlarım adam oldu diyebilirm.....siz de bir süre bu koyu rengi kullanın,,,röflelerin geri dönmesi için tekrar bir miktar oryalle açılması gerekir,,, cila yemiş bi de üzerine,,,saçalrınız çok yıpranır....tavsiye etmem....