tatlım bu herkesden herkese göre değişir....o yüzden net ve sağlıklı bir yanıt vermek zor olur....çünki yüz şekli,ten rengi,saçın kalitesi,uzunluğu,hatta kesim modeli bile renklerin saçta görünümünü ve verdiği genel imajı çok etkiliyor....ama sen anladığım kadarı ile kendin için fazla radikal olmayacak renkleri tercih etmişsin....açık kumral küllü ve küllü doreleri.....bence güzel tonlar ve soğuk cilt tipine ben bu renkleri çok daha fazla yakıştırıyorum mesela...ben bunun dışında kahveleri seviyorum....içinde hiç kızıl pigment bulundurmayan yada çok az bulunduran kahveleri...irize kahve kendimde denedim ve hoşuma gitmedi mesela,,
ama sonradan akıttım...bunların dışında karamel tonlarını yanlızca sorunsuz,sivilcesiz ve soğuk ciltlilere öneriririm....sıcak ciltlilerde kötü duruyor bence...bu sene çok revaçtaydı fakat herkese kesinlikle yakışmıyor,özelikle de esmer tenlilere...ayrıca çok koyu kahveler,siyahi tonlar da yüz biçimi keskin ve kemikli olanlara pek kanımca gitmiyor..imajı sertleştiriyor...vs.vs...çok fazla yazacak izlenim ve bilgim var fakat yine çok uzun oldu..üyelerden özür:81: