Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kizlar sizden bi ricam olucakti :KK61:

beyaz ten - siyah kaslar - kahverengi gözler

bunlari okuyunca ilk akliniza gelen sac rengi ne oluyo ? yani en cok hangi sac rengi yakisirdi bu özelliklere

kizlar sizden bi ricam olucakti :KK61:

beyaz ten - siyah kaslar - kahverengi gözler

bunlari okuyunca ilk akliniza gelen sac rengi ne oluyo ? yani en cok hangi sac rengi yakisirdi bu özelliklere

cnm ya aynı özellikler bendede var:KK1: bi türlü istediğim rengi tutturamadım...yani napsam tam içime sinmedi...şu an açık kestane üstünde altlardada ışıltılar var onuda pazartesi değiştiricem

Merhaba arkadaşlar benim saç rengim sağ üst köşedeki modele benziyor aslında bulunduğum ortama,ışığa göre herkesteki gibi benim saç rengimde de ilginç renkler ortaya çıkıyor bu farklılıkları size göstercektim fakat paint uzantısını kabul etmediğinden modeller arasında en çok benzeyen sağ üst köşedeki gibi.Bu arada beyaz tenliyim mavi gözlüyüm saç rengimde bu.Size bana nasıl bir renk yakışır aslında ben doğallıktan yanayım.Bana yakışacak en doğal renk ya da farklı tonlar da düşünüyorum.Bu arada kendi beğendiklerimi de size söylemek istiyorum.Sağ üst modele benziyor saçım dedim onun altındaki ve yanında ki saç renklerim hoşuma gitti.Ve diğerlerini ekliyorum.. En son eklenen resimdeki bir arada olan 6 modelden sağ üst köşedeki modeldeki renge benziyor saçım.

Eklentiler

• $boyakupu-gozrengi3.jpg
    $boyakupu-gozrengi3.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $turquoise-makeup-and-blue-eyed-girl-300x300.jpg
    $turquoise-makeup-and-blue-eyed-girl-300x300.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $style_brow_katie_holmes.jpg
    $style_brow_katie_holmes.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $doğal saçın koyu kahveyse loreal 7.1 exelence la boyadıgın zaman bu fotodakı kadının saç rengini.jpg
    $doğal saçın koyu kahveyse loreal 7.1 exelence la boyadıgın zaman bu fotodakı kadının saç rengini.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
bence çikolata rengi
te$ekkürler :KK16:

cnm ya aynı özellikler bendede var:KK1: bi türlü istediğim rengi tutturamadım...yani napsam tam içime sinmedi...şu an açık kestane üstünde altlardada ışıltılar var onuda pazartesi değiştiricem

:KK1: ayni dertten yaniyoruz yani
benimkiler suan siyah , aslinda seviyorum siyah saci ama günesin etkisiyle boya hemen aciliyo , dip boyam hemen cikiyo vs. ugrasamiyorum artik :KK59:

canım bu benim 3 ay önceki saçım,,,,orjinal saçımın üzerine boyamıştım...orjinal saçım koyu kestane kızıl yansımalı kendinden.....lroreal casting creme 530 sıcak çikolata rengi işini görür....kolay gelsin...:KK3:

bu akşam boyadık sıcak çikolataya. bayaa bi koyu oldu, dipleri çikolata gibi duruyo sadece. saçımın uçları normal renginden daha koyu oldu. yıkadıkça açılır mı ki? :/ ya da evde az ışık var diye böyle görüyorum belki de, sabah güneş ışığında bakacağım bakalım, kendi rengimden daha açık olsun istiyodum ama hiç istediğim gibi olmadı...

yıllarca her renk kullandım bebek sarısı kırmızı kahve.... ama artık simsiyah saçlar istiyorum kızlar... kızıl ışıltılar olmayan bir siyah... boya öneriniz varmı?

bu kuaförlerin eline düştüksek işimiz varddemkk hep kendi bildikleri gibi şaçları boyayıp bak çok ğzüell oldu diyip kakalıyolar:KK53:10ğün önce kauföre gitim röfle istedim yaptı oldu eveg geldikten bi kaçğün osnsra yıkdaım çok açıldı sarılarr gititm cila çekim dedi adam kople röfllerimi kapatıı kumral oldu şaçım:KK47:arsında ışıltı kaldı sarı röfleler neymiş yıkayınca akarrr ah akıyorrr:KK24:atık yeni röfle için nisana kadar beklicem...bu şaç beni çok bogdu :KK36:

bu akşam boyadık sıcak çikolataya. bayaa bi koyu oldu, dipleri çikolata gibi duruyo sadece. saçımın uçları normal renginden daha koyu oldu. yıkadıkça açılır mı ki? :/ ya da evde az ışık var diye böyle görüyorum belki de, sabah güneş ışığında bakacağım bakalım, kendi rengimden daha açık olsun istiyodum ama hiç istediğim gibi olmadı...

slm.... koyu olsa da bir kaç yıkamadan sonra bayağı bi rengi açılıyo,,endişe edecek bişiy yok,,,,rengi açıldığında açık kızıl bir zemin bırakıyor....bir de yıkanınca çok kolay kurtulunulabilme özelliği var bu boyanın,,,,evdeki ışıkta ç.kahve dışarda koyu kızıla çalan bir renk olmuştu benimkisi ilk boyadığımda,,,,

yıllarca her renk kullandım bebek sarısı kırmızı kahve.... ama artık simsiyah saçlar istiyorum kızlar... kızıl ışıltılar olmayan bir siyah... boya öneriniz varmı?

merhaba:KK1: siyahtan kurtulunması hem çok zor,hem çok riskli hem de kuaför hizmeti olarak saçlarınız uzunsa çok masraflı,,,tavsiye etmem doğrusu,,,,forumda onlarca insan yazmıştı,siyah boyadan kurtulamıyorum saçlarımı açtırmadan diye,,,,,ama yine de siz bilirsiniz,,,

lyss banada bi fikir verisen sevinirimmmm:44:

slm:KK1: sizin röflelerin durumu hakikaten kötü olmuş,,,ne diyebilirm bilmiyorum.... çok geçmiş olsun,,,muhtemelen kalitesiz ürünlerle işlem yapıldığı için olabilir,,,,ne kullandığını sormuşmuydunuz kuaförünüze?ben de 2 sene önce röfleliydim, küllü platin röfleler ama öyle bir sorun yaşamamıştım....ne akma,ne solma ne başka bişiy,,,,fakat uzadıkça saçım kendi rengime döndüm,yavaş yavaş kesitirerek çünki uzun vadede sarı renk çok fazla kuruluk ve yıpranma yapıyordu,,bir de dolaplar dolusu saç bakım kozmetiği satın almak canıma tak dedirtmişti,,,,şimdi orjinal saçıma yakın bir renk kullanıyorum,çok memnunum...saçlarım adam oldu diyebilirm.....siz de bir süre bu koyu rengi kullanın,,,röflelerin geri dönmesi için tekrar bir miktar oryalle açılması gerekir,,, cila yemiş bi de üzerine,,,saçalrınız çok yıpranır....tavsiye etmem....

slm:KK1: sizin röflelerin durumu hakikaten kötü olmuş,,,ne diyebilirm bilmiyorum.... çok geçmiş olsun,,,muhtemelen kalitesiz ürünlerle işlem yapıldığı için olabilir,,,,ne kullandığını sormuşmuydunuz kuaförünüze?ben de 2 sene önce röfleliydim, küllü platin röfleler ama öyle bir sorun yaşamamıştım....ne akma,ne solma ne başka bişiy,,,,fakat uzadıkça saçım kendi rengime döndüm,yavaş yavaş kesitirerek çünki uzun vadede sarı renk çok fazla kuruluk ve yıpranma yapıyordu,,bir de dolaplar dolusu saç bakım kozmetiği satın almak canıma tak dedirtmişti,,,,şimdi orjinal saçıma yakın bir renk kullanıyorum,çok memnunum...saçlarım adam oldu diyebilirm.....siz de bir süre bu koyu rengi kullanın,,,röflelerin geri dönmesi için tekrar bir miktar oryalle açılması gerekir,,, cila yemiş bi de üzerine,,,saçalrınız çok yıpranır....tavsiye etmem....
saolun yok gitipim yer ordu eviydi kalitesiz ürün deil ama tecribesiz diyebilkirim..yıkadım bira zaçıldı amaa tabii eski şaçım gibi deil,şaun röfleyaptımıcamm zaten kopar dediiii nisanı bekliemm sizce yimi buzamn yenii röfle için epkii...bide cilanın zarı ne acabaa:KK59:

arkadaslar merhaba ben yenı uye oldum ben sacımı kahveden acık kumral veya karemel yapmak ıstıyorum bugday tenlıyım boyatıp boyatmamakta kafamı karıstıranlar var sızce ne yapmam gerekıyor .?yardımcıo olursanız cok sevınırım:))))

Merhaba
Bana da yardım eder misin acaba??:KK34:
Bir arkadasımın sacını boyadık kendi dogal rengi koyu kumraldı. Koleston kumrala boyadık bide %9 'luk acıcı kullandık hos bir renk cıktı ortaya ama dorelik daha baskın. Kendisi de sarıya cok meraklı öyle röfle, gölge degil düz sarılara.

Tatlı sarıları hangi boyalarda yakalayabiliriz? Boyamadan önce toz acıcıyla acmamız gerekir mi? Ne böyle beyaza yakın bir sarı olup onu solgun göstersin ne de turuncumsu bir renk olsun istiyoruz.

1830.jpg

Bu rengi cok begendim boyamadan önce toz acıcı kullansak üzerine bu rengi boyasak hos bir sonuc elde edermiyiz ki acaba??

Son düzenleme:
X