- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #6.281
palette 7.77 yoğun bakır var,kutudan daha koyu ama çok tatlı bi renk çıkıyor onada bakabilirsin. buarada kutudaki renklere aldanma. ben genelde paletteyi kullanıyorum. loreal bi tık daha iyi,onuda tercih edebilirsin. palette 7.57 ile 7.77 yi karıştırıyordum benTeşekkür ederim bu renkler benm istediğimden daha açık bir ton oluyor ben daha koyu bişey düşünüyorum ama saçımda koyu da durabilir belki..belli bir marka var mı peki :)
Tamam çok teşekkür ederimpalette 7.77 yoğun bakır var,kutudan daha koyu ama çok tatlı bi renk çıkıyor onada bakabilirsin. buarada kutudaki renklere aldanma. ben genelde paletteyi kullanıyorum. loreal bi tık daha iyi,onuda tercih edebilirsin. palette 7.57 ile 7.77 yi karıştırıyordum ben
yeşil ve kızıla çalmasın istiyorsan 7.1 ile cila yapa yapabilirsin. ya da daha küllü istiyorsan gri boya ilemerhaba arkadaşlar,
iki hafta önce kızıla dönen saçlarıma ombre yaptırdım cilasını küllü açık kumral yaptırdım ama rengi sarıya ilk rengine döndü. ben de mor şampuan kullanmaya başladım. iki kere kullandım ama henüz bi etkisini görmedim. cilasını (yeşil ve kızıla çalmadan) evde yenileyebilir miyim bilgisi ve tecrübesi olan var mı aramızda?
Boya boyayı açmaz saten açılan yerler açıl renkmiydi açıcı biraz sıkıntılımerhaba lütfen bana yardım edinnnnnnnsaçlarım koyu kahve boyaydı bende sarı alıp boyadım saçımın bazı yerleri açıldı güzel bir renk oldu fakat koyu kahve boya olan yerler açılmadı açılmayan yerlere açıcı sürsem bir sorun olur mu lütfen yardımlarınızı bekliyorum