- 5 Haziran 2007
- 325
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.861
Hangi boya markası özellikle koyu renklerde kalıcılık sağlıyor?
bayanlar ne olur bu seferde cevapsız bırakmayın beni..:Saruboceq:
şimdi arkadasımın resimlerinden kestim bu resimleri.. benim sacımda siyah boya var.. artık kararlıyım mevsimdenmi neden bilmiyorum ama rengini degiştirmeye enin sonunda karar verdim.. şimdi sacımda siyah boya var.. rengini 1.resimdeki kadar actırabilirmiyim .. ben ikinci resimdeki tonda sarı istiyorum ama bir anda okadar actıramam saclarımı.. yani 1.resimdeki tonda yada birazcık daha koyusunda açılırmı saç.. saclarımda belime geldi kestirmek istenmiyorum.. nedersiniz olurmu.. birde acma işlemi cok pahalımı ne kadar tutar ortalama ? cok oldum biliyorum ama lütfen ne yazarsanız kar banaŞeniz
yada bu tonu yapacak kadar acılırmı? yanmadan cok fazla
peki bu birinci resimdeki kadar acılsa yada koyusu.. cok yıpranırmı yanar mı sac..sineks cim tabiki açarlar istersen platin bile yaparlar ben geçen sene açtırmıştım saçımın rengini sadece boya, fön hariç 125 ytl tuttu ama saçım çok yıprandı ve döküldü tavsiye etmem saçımda seninki gib koyuydu
slm küllümangocm ve kızlar ...uzun zamandır saçlarımı boyamıyodum.yaz geliyo renk değiştirmeye karar verdim. 3ay önce loreal casting koyu kahveye boyamıştım şimdi tamamen aktı..şimdide kumral tonları istiyorum. diplerden 4 parmak kadar kendi saç rengim koyu kahve sonrası açıkkahve gibi bi renk....loreal castingten çok memnun kaldım saçlarımı yine castingle boyasam kumral tonlarına geçebilir miyim yoksa tutmaz mı karar veremedim?küllümangocum ve diğer kızlar yardım ederseniz çok sevinirim :))
saçını 2 hafta kadar beklet dınlendir. griligi gidecektir. sonrada loreal recital holyvvod 9 numara sarıya boyamanı tavsıye ederim. ama diplerindeki kızıllıktan çok şikayetçiysen diplerini küllü sarıyla boyaman lazım. ve bır daha koleston markasını kullanma derim.
Şeniz saol canım...sineks ve scylla
öncelikle sineks siyah saçı o kadar açarsan saçların yolunmuş gibi olur hatta kopar.kesinlikle yaptırma bazı kuaförler para için yapıyor ama bin pişman olursun.
scylla
evde hiç kimse saçını son kullandığı boyadan daha açık bir tona boyayamaz.kuaförde boyatabilirsin saçın çok yıpranır haberin olsun.kuaförlük kursu mezunu birini kale alırsanız .
Merhaba,
Bu iki resimdeki saç renginin katalog numaraları ne olabilir, fikri olan var mı? Hoşçakalın...