Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm küllümangocm ve kızlar ...uzun zamandır saçlarımı boyamıyodum.yaz geliyo renk değiştirmeye karar verdim. 3ay önce loreal casting koyu kahveye boyamıştım şimdi tamamen aktı..şimdide kumral tonları istiyorum. diplerden 4 parmak kadar kendi saç rengim koyu kahve sonrası açıkkahve gibi bi renk....loreal castingten çok memnun kaldım saçlarımı yine castingle boyasam kumral tonlarına geçebilir miyim yoksa tutmaz mı karar veremedim?küllümangocum ve diğer kızlar yardım ederseniz çok sevinirim :))

sineks cim tabiki açarlar istersen platin bile yaparlar ben geçen sene açtırmıştım saçımın rengini sadece boya, fön hariç 125 ytl tuttu ama saçım çok yıprandı ve döküldü tavsiye etmem saçımda seninki gib koyuydu

peki bu birinci resimdeki kadar acılsa yada koyusu.. cok yıpranırmı yanar mı sac..

tesekkür ederim cevapladıgın için bi çnceki sorumu...a.s.

Merhaba,

Bu iki resimdeki saç renginin katalog numaraları ne olabilir, fikri olan var mı? Hoşçakalın...

Eklentiler

• $bscap166xz7.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $katewinsletoriginal.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 89
canım ben gecen sene saclarımı oryalle açtırmıştım.siyahtan kumraala dönmüştüm.canım iyi bir kuaföre gidersen saclarını yanmadan kurtarabilrsn.bn öğrebcym fln diye yalvara yalvara 70ytlye yaptırmıstım.ama normalde coook daha pahalı.birde bnm dibim gelmişti kuaför dipten vurmadı oryeli bu da sacı yakmamak için etkili bir yöntem en azndan 1cm kDAR dibin gelsin kuaförede söylersin dipten vurma diye.ama dedğim gibisorumluluk sahibi bir kuaföre git

loreal castıng saçının rengini açmaz istedıgın sekilde. bence once saçını kumral yap daha sonrada saçının yıprandıgını duşundugun zamanda loreal castıngın kumralını kullanırsın ustune. loreal exelence 8.1 ile diplerini boya 25 dk sonrada uçlarına yay boyayı. yada daha açık olsun ıstıyorsanda aynı işlemi 9.1 loreal ile yap.

Canım çoooooooooook teşekkür ederim:1hug: Dediğini yapacağım sonucu yazarım; ama diplerdeki kızıllık güneşte belli oluyor acaba hollywood'dan önce diplerini küllü sarıya boyayayım mı yoksa direkt hollywood'a mı boyasam?CADIARZU

Ben de bu renge bayiliyorum :) evelsi gun sacima röfle yaptirdim hic begenmedim resim koymaya calisacagim makinam simdilik bozuk

kızlar ya acil yardıma ihtiyacım var. saçlarım çikolata kahveye benzer bir renkti ama dipler açık uçlar koyuydu yani kuşak kuşak renkler olmuştu saçımda. rengini değiştirmek için cumartesi günü kuaföre gittim ve orta kumral sıcak diye bir renk seçtim bu kuaför tamam yaparz dedi saçımı mahvetti bn orta kumral isterken saçlarım siyah oldu üstelik dipleride kahverengi kaldı. sinir oldum eve gelince koyu kestane boya alıp dipleri boyadım şimdi saçlarım siyah ama siyah kullanmak istemiyorum zaten esmerim siyah saç hiç iyi durmuyor. orta kumral istiyorum saçlarımı. şimdi boyasam rengi tutturamam ya da saçım yanar diye korkuyorum kuaföre gitmeden kendim bişeyler yapablirmiym napabilirim yardım ediinn:çok üzgünüm:

sineks ve scylla

öncelikle sineks siyah saçı o kadar açarsan saçların yolunmuş gibi olur hatta kopar.kesinlikle yaptırma bazı kuaförler para için yapıyor ama bin pişman olursun.
scylla

evde hiç kimse saçını son kullandığı boyadan daha açık bir tona boyayamaz.kuaförde boyatabilirsin saçın çok yıpranır haberin olsun.kuaförlük kursu mezunu birini kale alırsanız .

Şeniz saol canım...

slm kızlar.bırakın saçlarınız özgür kalsın onları fazla yıpratmayın. genç yaşta saçlarınız beyazlaşıp dökülmesin. benden size abla tavsiyesi.insanların doğal halleri herzaman güzel ve çekicidir.

Son düzenleme:
ya bana biriniz yardım edin çok acil=( benim saclarım bornz kahveydi.cok ock önce bayadan beri kumral boyuyorum ama akıyor ve tekrar kızıl parlıyor.en son şubatın 8inde loreal amonyaksız kumrala boyadım ilk boyadıgımda koyu duruyor ama sonra yine kızıllar cıkıyor=( küllü kumral kapatır mı kızılları.acil cvp verirsenz cok cok mutlu olurum çünkü şimdi gidip marketten almam gerek boyayı=(
kızıllıktan kastım bakır gibi bir renk arkadaslar

Son düzenleme:
ben sizden acil cevap istiyorum mümkünse ben senelerdir saçlarımı platin sarısına boyatan iriyim fakat sın bir senedir 3 kuaföre gitmeme ragmen diplerimi yaptırıyodum boya sürüldüğü an saç diplerim cayır cayır yanmaya başladı ve alerji oldum yüzüm gözüm şişti bu neden olabilir acaba bana yardımcı olurmusunuz lütfen....

ben dün boyadım küllü kumrala.cok iyi oldu saclarım resmen bakım gördü.loreal paris küllü kumral rengini kullandım.15 gün sonra tekrar boyayacagım rengin oturması icin ama çokmemnun kaldım herkes cok dogal duruyor dedi=)kapattı bakırlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…