Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Canım kesinlikle tutmaz.Saçtaki rengi gördüm kutudaki gibi çok açık ama çok güzel bi bakır.Arkadaşım boyamıştı, çok güzel olmuştu.ama şöyle boyadı.Palettenin renk açıcısıyla saçını açmış. daha sonra bu tarçın bakır ile boyamış yalnız bi hafta sonra tekrar boyamış ve renk tam oturmuş.Demesine göre saçı hiç yıpranmamış.Gerçektende gür ve sağlıklı gözüküyodu

Anladım canım teşekkür ederim.o kadarına cesaret edemem:1no2:

kızlar ben saçımı kahve tonuna boyank istiyorum...hangi renk oldugu önemli degil,sorum dip boyasıyla çok ugraşmak istemiyorum :))

bunun çözümü nedir kızlar...
bi arkadaşım gölge dedi ama başka fikri olan :uhm:

küllümangocum saçlarım bakırdı..üstüne bir ay önce koyu karamel boyadım.haliyle aktı kızıllıklar çıktı :S kahve gibi oldu ..açık küllü kumrala boyasam yeşillik olurmu yoksa istediğim rengi elde edebilirmiyim :S lütfen cvp :S bıktım bu saçma renkden :S

kızlar merhabalar... benim saç rengim siyah.. gözlerim resimde görüldüğü gibi ama şaçlarım koyu olunca bide ışıksız ortamdaysam cok koyu görünüyor.. bu rengi ortaya cıkarmak için ne renk saç kullanmalıyım... kahve tonlarından yada farklı tonlardan bişeyler önerebilirmisiniz a.s.

--------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
küllümangocum saçlarım bakırdı..üstüne bir ay önce koyu karamel boyadım.haliyle aktı kızıllıklar çıktı :S kahve gibi oldu ..açık küllü kumrala boyasam yeşillik olurmu yoksa istediğim rengi elde edebilirmiyim :S lütfen cvp :S bıktım bu saçma renkden :S KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

kızlar selam...ben daha önce saçımı koleston kızıl büyüyle boyamıştım...en son bunun üzerine garnier çikolata kahvesi yaptım...ama kızıllar gitmedi tabi...ama çok tatlı bir renk oldu....

şimdi ise loreal castin serisi bu amonyaksız olanların kestane şekerini aldım...yani bu

http://img211.imageshack.us/img211/6610/hco15.jpg

bu rengi daha önce kullanan varmı aranızda?

benim saçım şu an böyle bunun üzerine yapıcam...fikir verirmisiniz?özellikle küllümangoa.s.

resimler çıkmadı yaaa:KK43:(

Son düzenleyen: Moderatör:
--------------------------------------------------------------------------------

küllümangocum saçlarım bakırdı..üstüne bir ay önce koyu karamel boyadım.haliyle aktı kızıllıklar çıktı :S kahve gibi oldu ..açık küllü kumrala boyasam yeşillik olurmu yoksa istediğim rengi elde edebilirmiyim :S lütfen cvp :S bıktım bu saçma renkden :S KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR

arkadaşlar saçlarım koyu kahve boya vardı diplerimde çıkmıştı loreal 6.1 ultra açıcılı küllü kahve ile boyadım tutmadı.diplerim açık renk uçlar koyu renk kaldı siz siz olun saçlarınıza açıcı boyalar kullanmayın.eğer saçınızda boya varsa kulllanmayın ama boyasız saçlarda nasıl olur bilmiyorum.şimdi deneyimli arkadaşlardan bişey öğrenmek istiyorum
saçlarımı kuaförde tamamen açtırayım mı yoksa koyu renge mi boyayayım?

Kendime konu açtım kimse ilgilenmedi ben de buraya yolluyorum . Resimdeki saça palette naturals bal köpüğü 8/0 uygulasam tutar mı?
dsc02115.jpg

küllümango benim saçrengim doğal siyah küllü kumrala dönmek istiyorum yarıs röfleli
evde bu rengi nasıl elde ederim umudum sensin nolur yardım et

bayanlar ne olur bu seferde cevapsız bırakmayın beni..:Saruboceq:

şimdi arkadasımın resimlerinden kestim bu resimleri.. benim sacımda siyah boya var.. artık kararlıyım mevsimdenmi neden bilmiyorum ama rengini degiştirmeye enin sonunda karar verdim.. şimdi sacımda siyah boya var.. rengini 1.resimdeki kadar actırabilirmiyim .. ben ikinci resimdeki tonda sarı istiyorum ama bir anda okadar actıramam saclarımı.. yani 1.resimdeki tonda yada birazcık daha koyusunda açılırmı saç.. saclarımda belime geldi kestirmek istenmiyorum.. nedersiniz olurmu.. birde acma işlemi cok pahalımı ne kadar tutar ortalama ? cok oldum biliyorum ama lütfen ne yazarsanız kar banaŞeniz

yada bu tonu yapacak kadar acılırmı? yanmadan cok fazla
Shenae-Grimes-as-Annie-Wilson.jpg

Son düzenleme:
slm yardıma ihtyacım var glb ... saçlarımı 2 hafta öncesine kadar sarı ve küllü açık sarı karışıtırıp boyuyordum güzeldi ama sonra değişiklik olsun diyip karamele boyadım. çok çabuk aktı şimdi hem kızılımsı hem de sarımsı duran değişik bi renk var kötü değil ama ben sarı saçlarımı özledim yine eski karışımıma boyasam kötü mü durur acaba? yada aynı rengi elde edebilirmiyim ? evde boyayacağım ve renk açıcı kullanmak istemiyroum zaten çok yıprandı saçlarım :KK43:

Tecrübesi olan kızlar ve özellikle de küllümango yardımlarınızı bekliyorum.Platin röfleli saçlarımı rengini biraz yumuşatmak için koleston külü açık kumrala boyattım içine de çok az alltın sarısı karıştırdı kuaför.Ben öyle istedim.Ama saçlarımın dibinde hafif kızıllık oldu ve rengi de gri gibi oldu,çok koyulaştı.Buğday tenliyim, gözlerim de kahverengi.Şimdi ben makyaj yapmadığım zaman beni soluk göstermeyecek doğal canlı bir sarı tonu istiyorum.Ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.Bana fikir vererek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tecrübesi olan kızlar ve özellikle de küllümango yardımlarınızı bekliyorum.Platin röfleli saçlarımı rengini biraz yumuşatmak için koleston külü açık kumrala boyattım içine de çok az alltın sarısı karıştırdı kuaför.Ben öyle istedim.Ama saçlarımın dibinde hafif kızıllık oldu ve rengi de gri gibi oldu,çok koyulaştı.Buğday tenliyim, gözlerim de kahverengi.Şimdi ben makyaj yapmadığım zaman beni soluk göstermeyecek doğal canlı bir sarı tonu istiyorum.Ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.Bana fikir vererek yardımcı olursanız çok sevinirim.

saçını 2 hafta kadar beklet dınlendir. griligi gidecektir. sonrada loreal recital holyvvod 9 numara sarıya boyamanı tavsıye ederim. ama diplerindeki kızıllıktan çok şikayetçiysen diplerini küllü sarıyla boyaman lazım. ve bır daha koleston markasını kullanma derim.

X