- 23 Nisan 2009
- 15
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.841
Canım kesinlikle tutmaz.Saçtaki rengi gördüm kutudaki gibi çok açık ama çok güzel bi bakır.Arkadaşım boyamıştı, çok güzel olmuştu.ama şöyle boyadı.Palettenin renk açıcısıyla saçını açmış. daha sonra bu tarçın bakır ile boyamış yalnız bi hafta sonra tekrar boyamış ve renk tam oturmuş.Demesine göre saçı hiç yıpranmamış.Gerçektende gür ve sağlıklı gözüküyodu
bronz kahve tonları yakısır bence.. karamelde öyle
Kendime konu açtım kimse ilgilenmedi ben de buraya yolluyorum . Resimdeki saça palette naturals bal köpüğü 8/0 uygulasam tutar mı?
Tecrübesi olan kızlar ve özellikle de küllümango yardımlarınızı bekliyorum.Platin röfleli saçlarımı rengini biraz yumuşatmak için koleston külü açık kumrala boyattım içine de çok az alltın sarısı karıştırdı kuaför.Ben öyle istedim.Ama saçlarımın dibinde hafif kızıllık oldu ve rengi de gri gibi oldu,çok koyulaştı.Buğday tenliyim, gözlerim de kahverengi.Şimdi ben makyaj yapmadığım zaman beni soluk göstermeyecek doğal canlı bir sarı tonu istiyorum.Ama hangi renge boyayacağımı bilmiyorum.Bana fikir vererek yardımcı olursanız çok sevinirim.