Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

gizemli arkadaşım kuaforun rısk almak ıstememiş direk çikolota kahve demiş. kesinlikle boyatma derim hem sarıdan sonra çok koyu olur hemde aktıgında kızılımsı kahve kumral bırseye doner.
loreal castıng amonyaksız boyalarından çok koyu olmayan bır boya al mesela 600 koyu kumral. onunla boya saçını. bır ıkı haftaya kadar akar sende o zaman 700 kumralla boyarsın.
boylece hem saçını yıpratmamış olursun hemde saçını koyulaştırmamış olursun. hem eşinin koyu saç heveside gider sende sıkıldıgın zaman tekrar rahatlıkla platıne dönebilirsin.
kesinlikle kuaforunun dedigini uygulama yazık edersin saçlarına

küllü mango çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için.ben kuaförüme kesinlikle kızık ve kınalı görünmesini istemem dedim akınca sonra kötü durmasın sakın dedim.oda bana emin konuşarak öle olmaz asla dedi.açık kahve yaparsam saçından hemen akar dedi çünkü altı platin röfle tutmaz dedi.bende kararsız kaldım.ve kendim hiç boyatmadım saçlarımı boyatmış olsaydım senin dedigini yapardım ama cesaret edemem boyatmaya kaldım iki arada bir derede.zaten ben zamanla kahve oturduktan sonrada dogal bir siyah tonuda denemek istiyorum oda var aklımda:)) ben galiba çok şey istiyorum:)) sarıya bir daha dönemem babam istemedi kızar( yinede teşekkür ederim sana.birazdaha düşüneyim bakalım( çok saol

:a015::a015:slm kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım benim saçım bakır turunculuklar cok ben bakır karamel tonlarda istiyorum turunculuklardan nasıl kurtulurum acaba bilgisi olan var mı acaba tesekkürler şimdiden.

saci boymadan once illa temiz sacami olmasi gerek,yani bigun once sprey ve biryantin surulmus saca olmazmi,,,kaydirigubbakcemile3

lorealin sıtesıne bakarsan orda rofleli saçları hep loreal castıng boyayla kapatmışlar. sen bence kendin boyayamasanda begendıgın bır rengi al loreal castıng amonyaksız serısınden kuaforune boyat elindekı boyayla

Ya ben yeni üye oldum arkadaşlar ve gerçekten çok büyük diye adlandırdığım bir sorunum var :çok üzgünüm:
Saçlarım açık kestaneydi ve ben yazın kalkıp oksijenle açtım , ama o kadar güzel oldu ki herkes bayılmıştı .. Tabi kışa doğru kapandı ve bende karamel rengi gibi bir renk elde etmek için sarıya boyadım şansım varmış ki saçlarım sarı olamdan karamel oldu ilk baharda salak gibi oksijenle açtım klava: tepelerim tupturuncu oldu hatta hepsi :çok üzgünüm: ve esmerim düşünün halimi ..
Sonra ( açık kestane olucak diye) loreal 4 kestane aldım bir çıktım simsiyah çığlık attım .. :'(
şuanda 4 gün oldu ve her türlü akıtma yöntemini denedikten sonra bir kısmı aktı tabiki ..
Ama nasıl açıcam hiç bilmiyorum lütfen ayrdım edin lütfen :uhm::sm_confused::1no2:

saçını en açık küllü sarılarla boyarsan saçın bıraz açılır. ama beklemen gerekli 1 hafta kadar daha yenı boyamışşın çünkü

saçını en açık küllü sarılarla boyarsan saçın bıraz açılır. ama beklemen gerekli 1 hafta kadar daha yenı boyamışşın çünkü

Ya böyle kızıllığı olmayan koyu bir karamel olsun istiyorum aslında ama eminde değilim esmer olduğum içiiin..
Peki papatya suyu falan etki eder mi bir kaç hafta sonra ? :1shok: :Saruboceq:

saçlarım kahve üzeri röfle sarı.şu an yurt dışındayım.çok güzel boyalar görüyorum.kendim bu röfle setlerinden alsam olurmu acaba?buradaki yabancılarda saçlarını boyuyor.bakıyorum dipleri kumral,uçlar sap sarı..acil bilgi lütfen..

küllü mango ben hala kararsızım.bir soru daha bu platin röflenin üstünde fındık kabugu rengi tutmaz mı çok hoşuma gidiyor.kuaförüm akar dedi tutmaz saçında ve tutsa bile o renk 15 günde 1 boya ister dedi sence dogrumu bilgilendiriyor beni.o rengi çok sevdim olmaz deyince hangi renk olsun diye karar veremiyorum.bir arkadaşımda begendim o rengi kahve köpügü ve fındık kabugu karışık dedi çok güzel bir renk ama kesinlikle bende tutmaz mış.tutması için bir şey yapılırmı.bir kere daha bana yardımcı olursan sevinirim.saçımı ilk başta o renk boyatmak isterim sonra kahve tonlarından dogal siyah a geçerim o renkleri hep denemek istiyorum:))) teşekkürler.

saçın açık renk ve rofle oldugu için boya daha cabuk akar evet ama kuaforun ısrarla neden daha koyulaştıralım demesini anlamadım ben. ve çok açık saçlar bırden koyulaştırılmmalı yavaş yavş koyulaştırılmalı. yanı 15 gun sonra akarsa yenıden boyarsın bu ışlem tekrarlandıkçada akma suresi azalır. sende hem istedgın saç rengine ulaşırsın hemde kötu sonuclarla karşılaşmazsın.
ama yıne dıyorum saçında turuncumsu yansımalar ıstemıyorsan fındıkkabugu gibi doreli renklerden kaçınmak gerekli daha düz renkler tercih etmelisin. sen eğer yınede ılla fındık kabugu dıyorsun loreal castıng amonyaksızın 630 rengini al eğer turuncumsuluk ıstemıyorsanda 600 rengini al kuafore boyattır. roflenin ustune bırde amonyaklı boya surersen yıpranır ve hiçbir manasıda yok amonyaklı kullanmanın amonyagın esas amacı saç rengini açmaktır çünkü. yazık etme saçına.

papatya suyu ıstedıgın kadar açmaz hemde eşit açılmaz yınede sen bılırsın

Zaten böyle değişik açılsın istiyorum kii
Hergün biraz daha açılıyor saçlarım bugun koyu kahve falan gibi umarım daha da açılır ve bende boyuyabilirim .. senağlama
Yine de çok teşekkür ederim küllümango :) Boyucağım zaman tekrar sorarım o halde :)a.s.

küllü mango canım peki dedigin renge boyarsam saçım nasıl bir renk olur tam anlamadım.resim le falan gösterebilirmisin.
600dedigin boya ile boyanırsa turuncu olmaz diyorsun kahve köpügü fındık kabuguna nasıl bir renk faydası oluyo arkadaşımın ki öle idi resmini koybilsem koyarım ama hiç bilmiyorum resim koymayı.keşke bilsem sana gösterirdim çok hoş bir rengi var tarçın bakırı gibi turuncu görünmüyor kahve tonuna çok yakın ama nefis bir renk sende görsen çok begenirsin.yardımcı ol lütfen.çok teşekkür ederim sana küllü mangoalkisalkisalkis

küllü mango resimi atmaya çalışıyorum ama olmuyor.sen bana msn adresin varsa verirmisin.ne olur yardımcı ol bana.msn adresine atayım resmi buna atmayı bilmiyorum.resimde saçın tam rengi belli sen anlarsın görmeni istiyorum.sen vermezsen ben veririm sen kaydedersin olmaz mı canım yaaaa

Son düzenleme:

canım kontrol panelinden özel msj kısımı acabılır mısın? özeline msj yazamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…