- 19 Nisan 2009
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.821
benim yaşım 17.saçlarımı yaklaşık 2 yıldır 2-3 ayda bir boyuyorum.En son boyadığımda alerji gibi birşey oldu 2 hafta boyunca kaşındı.En son boyamamın üstünden 2 yada 3 ay geçti sanırım.Bir ara saçımda bitten şüphelendim ve 1 ay boyunca neredeyse hergün antibitle yıkadım diplerim tahriş olmuş olabilir ama saçlarımın rengi çok açıldı ben koyu renk istiyorum ve bu yüzden boyamak istiyorum.Yeni loreal casting amonyaksız boya çıkmış.Diplerine deydirmeden diplerden 5 cm falan uzaklıkta boyamaya başlasam sizce saçıma zarar verirmi.Haftaya boyamayı düşünüyorum ve antibit i kullanıcam daha.Sizce napmalıyım?şmdiden teşekkür ederim.
kullumango cnm hanı bana loreal 8.3 onermıstın ya,excellence serısınde o rengı bulamamıstım bugun preference serısınde 8.3 gordum uzerınde sampanya rengı yazıyo ancak bana asırı acık geldı yanı kumral degılde bıldıgın sarı,bu preference serısımı boyle acaba? yanı normalde 8.3 bukadar acık renklımı oluyo? bı kac resım ekledım dedıgın boyalar bunlardı degılmı,cnm bıde kendı sac rengımı eklıyorum bu en son 6 gun once palette 8 ıle boyanmıs yesil hali benneyaptımki bu sabah cektım gunes ısıgında normal halınden bıraz daha acık cıkmıs, oda ısıgında daha koyu ve yesılımsi:çok üzgünüm:
cnm ben çok beğendim saçlarının rengini özelliklede güneşin vurduğu yer süper. nası bu rengi elde ettin öceden boya var mıydı saçında . yeşilliği ben göremedim güneşten mi bilmiorum.
aslında bu çok kolay bir işlem palette blond 1L yi al aynı boyar gibi komple sür saçına 45 dakika falan beklet açılır saçının rengi 10 numaraya kadar gelir yani üzerine sakın ama sakın fındıkkabuğu yapma hem koyu hem kızıllıklarla dolu bir saçın olur ben yaptım ve pişmanım karamel istiyorsan balköpüğü güzel bir seçim normal karamel boya kullanma çünkü onlar da koyu çıkıyor (evet o hatayı da yapmıştım)kolay gelsin arkadaşım
cnm tesekkur ederim ama begenmene sasirdim cunku ben nefret ettim sacimdan
onceden sacimda platin sarisi rofle wardi,4-5 ay aralikla yaklasik 3 kere yaptirmistim sariligi coktu anlicagin,ustune palette 8.0 la kendim boyamıstım resimdeki renk o sekilde oldu,guneste oyle durduguna bakma oda ısıgında yesıl yansımaları cok malesef
:çok üzgünüm:
dediin doorudur ama resimdeki rengi çok hoş gerçekten doğal gibi duruo. Peki sen naapmak istiosun doğal saçına mı dönmek yoksa şuanki renginin yeşilsiz halini mi istiosun. Birde ilk boyamansa akar gibime geldi benimde röflelerim vardı senin dediin gibi bayaa sarıydım bende bunaldım bi ara kendi saçımı özledim ancak akar dediler birde sora boya dur vazgeçmiştim.
cnm bide oryalle açmışsın yaa.oksidasyonla oryali ne kadar ölçülerde kattın.kaça mal oldu..bende çıtı çıtlarımı boyamak istiyorum da...
cnm ben sacim koyulasmadan bu tonda olsun ama yesilligi gitsin istiyorum ama o yesillik koyulasmadan gitmicek gibi roflelerin akmasindan sikayetci degilim aralarda hafif isikli goruntu hos oluyo bence,bu haftasonu kuafore gitmeye niyetim war baska turlu duzelcegi yok bu sacinyerimseniben umarim sonuc simdikinden kotu olmazsırnaşık şey
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.konuları gezerken paletin 8.77sini gördüm.tarçın bakırmışş.saçlarım kahve rengi boya tam tutar mı?lütfen yardımmm:uhm: