Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhaba ben yeni üye oldum surekli yazdıklarınızı okuyodum artık üye olmalıyım diye düşündüm:) sizlerden yardım almak istiyorum benim kendi saçlarım kestaneydi gözlerim yeşil tenimde beyaz ama çikolata kahveye boyadım nev color'n beklediğim gibi olmadı koyu oldu saçlarım 1,5 ay falan oldu boyayalı şimdi rengimi değiştirmek istiyorum açık kumral tonlarında. ama hangi boyayla evde nasıl boyayacağım konusunda bi bilgim yok yardımcı olun lütfeeen:1no2:

benim yaşım 17.saçlarımı yaklaşık 2 yıldır 2-3 ayda bir boyuyorum.En son boyadığımda alerji gibi birşey oldu 2 hafta boyunca kaşındı.En son boyamamın üstünden 2 yada 3 ay geçti sanırım.Bir ara saçımda bitten şüphelendim ve 1 ay boyunca neredeyse hergün antibitle yıkadım diplerim tahriş olmuş olabilir ama saçlarımın rengi çok açıldı ben koyu renk istiyorum ve bu yüzden boyamak istiyorum.Yeni loreal casting amonyaksız boya çıkmış.Diplerine deydirmeden diplerden 5 cm falan uzaklıkta boyamaya başlasam sizce saçıma zarar verirmi.Haftaya boyamayı düşünüyorum ve antibit i kullanıcam daha.Sizce napmalıyım?şmdiden teşekkür ederim.

bence boya ama saçlarının diplerine değdirmesen iyi olur amonyaksız da olsa o boyanın içinde türlü türlü kimyasal var ama beklesen daha iyi saç diplerin bi düzelsin o tahribat bi geçsin sonra boyarsın şimdilik dokunma saçına

cnm ben çok beğendim saçlarının rengini özelliklede güneşin vurduğu yer süper. nası bu rengi elde ettin öceden boya var mıydı saçında . yeşilliği ben göremedim güneşten mi bilmiorum.

cnm ben çok beğendim saçlarının rengini özelliklede güneşin vurduğu yer süper. nası bu rengi elde ettin öceden boya var mıydı saçında . yeşilliği ben göremedim güneşten mi bilmiorum.

cnm tesekkur ederim ama begenmene sasirdim cunku ben nefret ettim sacimdan
onceden sacimda platin sarisi rofle wardi,4-5 ay aralikla yaklasik 3 kere yaptirmistim sariligi coktu anlicagin,ustune palette 8.0 la kendim boyamıstım resimdeki renk o sekilde oldu,guneste oyle durduguna bakma oda ısıgında yesıl yansımaları cok malesef
:çok üzgünüm:

axemarie teşeekür ederim en yakın zamanda tavsiyeni uygulayacağım inş.ancak saçımı açtıktan sonra hemen boyayyabilirim dimi aksi halde sarı saçla duramamdahihoyyyt

kızlarrr saçlarımı kahve boyadım 2 hafta oluo..çıt çıtlar koyu kestane kaldı ewde nasıl boyayabilirm bi fikriniz varmı acil yardım :S

boyalı saclara banyo da sampuan sonrası sac kremı kullanılma arkadaslar tavsıye ederım ama sampuan ve sac kremı aynı marka olmalı haftada bır ucuz bı sac maskesı kullanılırsa dahada guzel olur emın olun cokta masraflı seyler almanıza gerek yok mesela ben pantenınkını kullanıyorum sampuan ve sac kremı ıkısı 11 tl falan

dediin doorudur ama resimdeki rengi çok hoş gerçekten doğal gibi duruo. Peki sen naapmak istiosun doğal saçına mı dönmek yoksa şuanki renginin yeşilsiz halini mi istiosun. Birde ilk boyamansa akar gibime geldi benimde röflelerim vardı senin dediin gibi bayaa sarıydım bende bunaldım bi ara kendi saçımı özledim ancak akar dediler birde sora boya dur vazgeçmiştim.

kızlar siyahtan kızıla döndüm önce orialle açtım sonra kızıla boyadım renk çok güzel tuttu ama 2. yıkamamda turuncuya döndü bildiğiniz kalıcı bir kızıl boya markası varmı

cnm bide oryalle açmışsın yaa.oksidasyonla oryali ne kadar ölçülerde kattın.kaça mal oldu..bende çıtı çıtlarımı boyamak istiyorum da...

cnm ben sacim koyulasmadan bu tonda olsun ama yesilligi gitsin istiyorum ama o yesillik koyulasmadan gitmicek gibi roflelerin akmasindan sikayetci degilim aralarda hafif isikli goruntu hos oluyo bence,bu haftasonu kuafore gitmeye niyetim war baska turlu duzelcegi yok bu sacinyerimseniben umarim sonuc simdikinden kotu olmazsırnaşık şey

cnm bide oryalle açmışsın yaa.oksidasyonla oryali ne kadar ölçülerde kattın.kaça mal oldu..bende çıtı çıtlarımı boyamak istiyorum da...

cnm oryaller kutu olarak satılıo genelde kocaman bi kutu 50den aşağı diil fiyatı ama bizim orda(mersinde) o oryali açık satan bi yer yar vardı ölçeği 2lira 2 ölçek oryale 1 şişe oksidasyon suyu(60ml) koymuştum açık olarak bulamaya bilirsin her yerde yok ama plattenin 2-4 ton yada 4-6 tona kadar renk açıcı boyaları var (röfle için olanlarla karıştırma dikkat et) çıt çıtın koyu renkse 4-6ton olanı al daha kuvvetli olur onunda içinden 2 poşet oryal çıkıo zaten mavi bi toz olarak suyu falanda içinde onuda kullandım işe yarıo fiyatıda 9-10 lira falan

tatlım ben dün aynısını yaptım walla sende aynı fikri wermişsin çok mutluyum çıt çıtları palette 4-6 açıcı alıp bi güzel boyadım =) sadece 30 dk beklettim okadar güzel açıldıki saçlarımla aynı renk bugün taktım bile..=)

Umarım yeşillik gider ve hemen hemen bu ton olur azıcık koyu bile akar yine açılır. bu renk ne renk oluo peki ? açık kumraldan daha da açık oluo galiba amma tarif ettim yani...

walla cnm ınan bende bılmıyorum tam olarak ne renk.acık kumral ama roflelerım aktıgı ıcın sarımsılık war ozellıkle uclarında daha yogun.taban rengı kumral-acık kumral olan saca rofle atılsa heralde bu tonlarda bı renk olur.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.konuları gezerken paletin 8.77sini gördüm.tarçın bakırmışş.saçlarım kahve rengi boya tam tutar mı?lütfen yardımmm:uhm:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.konuları gezerken paletin 8.77sini gördüm.tarçın bakırmışş.saçlarım kahve rengi boya tam tutar mı?lütfen yardımmm:uhm:

Canım kesinlikle tutmaz.Saçtaki rengi gördüm kutudaki gibi çok açık ama çok güzel bi bakır.Arkadaşım boyamıştı, çok güzel olmuştu.ama şöyle boyadı.Palettenin renk açıcısıyla saçını açmış. daha sonra bu tarçın bakır ile boyamış yalnız bi hafta sonra tekrar boyamış ve renk tam oturmuş.Demesine göre saçı hiç yıpranmamış.Gerçektende gür ve sağlıklı gözüküyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…