KÜLLÜ MANGO sana ihtiyacım var :)) ben bir kere daha fikir danışmıştım sana.platin renk istiyorum diye.saçlarımın rengi ilkten açıldı ve daha sonra platin röfle yapıldı.herkes çok yakıştırdı ve henüz hevesimi alamadım ama hem eşim degiştirmemi istedi hemde babam saçlarını daha sarıya boyatma dedi
( 7 aydır kullanıyorum ama eşim sıkıldı degiştir fındık kabugu yaptır dedi bu zamanlar çok moda bende biliyorum.hoşumada gidiyor.kuaförüme gittim söledim ve senin saçında platin röfle oldugu için hemen akar tutmaz dedi o renk.ve o saç rengi 15 günde bir boya ister sen onu kullanamazsın dedi.degişik istiyorum ne önerirsiniz diye sordum oda koyu çikolata kahvesi dedi(kestane) hem dogal durur hemde diger boyalar gibi akmaz dedi.akar ama fazla deil.ama rengin oturması için en az 3 kere boyatılması lazım dedi.her ay gelirsin 3. seferde renk oturmuş olur dedi.sence ne yapmalıyım.bugday tenli ve ela gözlüyüm.kuaförüm dogrumu yönlendirdi beni acaba.sen ne renk tavsiye edersin?yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.