Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

foto koyabilirmisin benim saçlarda kızıl değiştirmek istiyorum küllü kumral kapatır diyorlar ama sonuçta nasıl bir renk çıkıyor ortaya

slm kızlar,
saçlarım doğal renginde hiç boyanmadı, koyu kahverengi.
Elimde PALETTE ALTIN KAHVE var. Acaba boyasam, saçımda ne kadar değişme olur.
Ayrıca saçlarım ince telli, yıpranır mı diye de endişeleniyorum..
ne dersiniz, doğal halini hiç bozmasam mı ??
Önerilerinizi bekliyorum

kızlar ben buğday tenliyim ve saçlarım koyu kestane sizce bana avrupa yakasındaki aslının saç rengi gidermi yani kumral üstüne sarı röfle???

valla ben
boyadım sacımı.ama 1 kutu boya almıstık yetmedi pek sanırım.benim bakımsız görünüyordu ve bakırımsı bir şekilde parlıyordu.şimdi bakım yapılmış gibi birazdaha koyu
bir renk.ışık vurunca arada hafif parlıyor yine ama 5 gün sonra tekrar boyayacağım için renk oturur heralde,)şu an memnunum ama gercekten baya kapattı.su an farklı bir pcdeyim kendi bilgisayarımdan girice resim koyarım

kızlar saçı loreal casting 530 sıcak çikolata olan varmı nası bi renk. ben bugün aldım da. çarşamba boyucam merak ediyorum çok mu kızıl?? bilen biri resmini yükleyebilirmi??

Selam kızlar,

Neredeyse sayfa sayfa okudum ancak aradığım cevabı bulamadığım için yazmak istedim :KK43: benim saçlarım normalde açık küllü kumral, bir delilik sonucu bir sene kadar önce saçları açtırıp sarı yaptırdım, ten beyaz göz yeşil olunca iyice soluk gösterdi.. Kurtulayım diye kahveye boyadım, o da koyu kahve oldu, iyice sıkıldım... Sonra da bunlar yetmezmiş gibi 3 ay kadar önce kuaförde kızıl yaptırdım gene saç rengini açtılar, ancak saçlar benim olmaktan çıktılar artık.. Sürekli bakım yapıyorum, toparladılar biraz ama kızıl da çok akıyor, ben de zaten pişman oldum kızıl yaptırdığıma, şimdi eskisi gibi küllü açık kumral doğal rengime dönmek istiyorum, ama kuaföre de asla gitmeye niyetim yok gene saç rengini açalım diyecekler ve ben iyice delireceğim... Kendim nasıl yapabilirim, acil fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Son düzenleme:
birincisi kızıldan kurtulamasın uzat saçını baya bi müddet akmasını dene sonra kullü kumral al ve son kez boya soonra uzat saçını kastir kurtul boyalı yıpranmış yerlerinden başka çaren yok

peki burada da bir sürü öneri var, kızılı koleston oksidasyon kremiyle falan kendim açmayı denesem bir müddet kızıl iyice aktıktan sonra nasıl olur ki? yaş 29 ama saçlarda da çok beyaz var, kısa bir süre sonra illa ki boyamam gerekecek, nasıl döneceğim bilmiyorum :KK43:

peki burada da bir sürü öneri var, kızılı koleston oksidasyon kremiyle falan kendim açmayı denesem bir müddet kızıl iyice aktıktan sonra nasıl olur ki? yaş 29 ama saçlarda da çok beyaz var, kısa bir süre sonra illa ki boyamam gerekecek, nasıl döneceğim bilmiyorum :KK43:

sakın kendin açmayı deneme oksidasyonla dozunu biraz kaçırırsan yakarsın tüm saçlarını

duygu canım saçlarını çok yıpratmışsın bir müddet kendi haline bırakmanı tavsiye ederim..en azından güç toplasınlar..güç toplaması için bakım yapabilirsin sadece ..şu aşamada bayo tavsiye etmem ben..yıpranan saçların daha da çok yıpranacak

çok teşekkürler jeyannd & ginka... peki şu kızılı akıtmama yardımcı olacak birşey, bitkisel bir ürün vs. var mı, sabunla yıkayınca o kadar berbat oluyorlar ki karışmaktan taranmıyorlar bile :KK43:

merhaba öncelikle saçlarım boyalı ve koyu kahve ama kızıllık barındırıyor dipler daha açık kumral gibi ben karamel istiyorum acaba palette karamel ile bal köpüğü rengini karıştırsam ne renk olur?

mrb kızlar acil yardım istiyorumsenağlama çok saç rengi denedim ama uygun rengi bulamadım, kızıl kestane boyamak istedim ama dipleri açık uçları koyu oldu çünkü altında koyu renk vardı. yani anlayıcağınız saçım biraz kızıla bakan kahve gibi bir renk ve uçları 1,2 ton daha koyuve dibide çıktı tabi, kısacası faciasenağlama ben açık kızıl kestane gibi bir renk istiyoruma ma nasıl? birde bana yakışırmı? başka bir renk mi denesem? ne çok beyaz, nede esmerim, gözler yeşil, kaç kirpik siyah akıl verin bana ne olur önemli bir randevum var:eek:

KÜLLÜ MANGO sana ihtiyacım var :)) ben bir kere daha fikir danışmıştım sana.platin renk istiyorum diye.saçlarımın rengi ilkten açıldı ve daha sonra platin röfle yapıldı.herkes çok yakıştırdı ve henüz hevesimi alamadım ama hem eşim degiştirmemi istedi hemde babam saçlarını daha sarıya boyatma dedi:KK43:( 7 aydır kullanıyorum ama eşim sıkıldı degiştir fındık kabugu yaptır dedi bu zamanlar çok moda bende biliyorum.hoşumada gidiyor.kuaförüme gittim söledim ve senin saçında platin röfle oldugu için hemen akar tutmaz dedi o renk.ve o saç rengi 15 günde bir boya ister sen onu kullanamazsın dedi.degişik istiyorum ne önerirsiniz diye sordum oda koyu çikolata kahvesi dedi(kestane) hem dogal durur hemde diger boyalar gibi akmaz dedi.akar ama fazla deil.ama rengin oturması için en az 3 kere boyatılması lazım dedi.her ay gelirsin 3. seferde renk oturmuş olur dedi.sence ne yapmalıyım.bugday tenli ve ela gözlüyüm.kuaförüm dogrumu yönlendirdi beni acaba.sen ne renk tavsiye edersin?yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.

Son düzenleme:
KÜLLÜ MANGO sana ihtiyacım var :)) ben bir kere daha fikir danışmıştım sana.platin renk istiyorum diye.saçlarımın rengi ilkten açıldı ve daha sonra platin röfle yapıldı.herkes çok yakıştırdı ve henüz hevesimi alamadım ama hem eşim degiştirmemi istedi hemde babam saçlarını daha sarıya boyatma dedi:KK43:( 7 aydır kullanıyorum ama eşim sıkıldı degiştir fındık kabugu yaptır dedi bu zamanlar çok moda bende biliyorum.hoşumada gidiyor.kuaförüme gittim söledim ve senin saçında platin röfle oldugu için hemen akar tutmaz dedi o renk.ve o saç rengi 15 günde bir boya ister sen onu kullanamazsın dedi.degişik istiyorum ne önerirsiniz diye sordum oda koyu çikolata kahvesi dedi(kestane) hem dogal durur hemde diger boyalar gibi akmaz dedi.akar ama fazla deil.ama rengin oturması için en az 3 kere boyatılması lazım dedi.her ay gelirsin 3. seferde renk oturmuş olur dedi.sence ne yapmalıyım.bugday tenli ve ela gözlüyüm.kuaförüm dogrumu yönlendirdi beni acaba.sen ne renk tavsiye edersin?yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.
gizemlii kestane farklı bir renk çikolata kahve farlı bir renk hangisini önerdiler sana tam anlıyamadım ama açık kestane güzel bir renk ve kahveye göre değiştirmesi daha kolay, kahve boyarsan sonra değiştirmek zor olur bence

g:1no2:

X