• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrimin sonundayim...

bsr89

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
814
816
103
36
esimle 3 bucuk yillik evliyiz. bir tane cocugum var cok sukur herkese nasip etsin allahim. bu cumartesi gunu gezmeye ciktik cocukda parkta oynasin diye sahil kenarina gittik burda seka park derler. neyse esim cok acim dedi oturduk yemek yedik sonra cocugu parkta oynattik ve dolasalim dedik dolasirken gorumcemi bir erkekle gorduk yasi 19 daha. tabi boyle bir durumda esim sinirlendi cocugu kenara cekti. bende esimi sakinlestiriyorum bir yandan sakin bisiy yapma vs iste herkesin olur erkek arkadasi normal die. sonra bize arabaya gecin dedi bizde arabaya gecdik. arkadan gorumcen kayinvaldeye dedi tabi herseyden haberi var. beni istemis telefona aldim konusurken esimi sordu bende cocukla konusuyor dedim biz arabaya geldik dedim kadin bana ne dese begenirsiniz aman biz cok mu durustmusuz bizim hic mi bir seyimiz olmuyormus dedi o anda telefon cekmedi sesi gitti kapadim bir dahada bisiy demedim. elimden geldigince saygi gosteriyorum ben sanki oglunu fistekliyormusum gibi dinlemeden lafi soktu her seferinde boyle bisiy olsa hemen laf sokar. sabrediyorum ama artik dayanamiyorum. esime soyledim o da biraz anneci cokda ustune gitmek istemiyorum ama hemen sinirleniyor. gozleri acilsada ne olduklarini görse istiyorum ama kör sanki ya gormuyor. baska seylerde var cok uzun... yardim edin yani napmaliyim. her hafta giderim bisiy dese yaparim saygiysa saygi artik tak diyor canima yani lafmi bu simdi denicek kafam agriyor dusunmekden... esim bisiy yapsa ben sucluyum. esim abisiyle kavga etse konusmasa ben sucluyum ayni isi yapiyorlar baba meslegi. yani Allahinizi severseniz benim yerimde siz olsaniz naparsiniz. ben babamin evindd oturuyorum ev alincak dediler ev yok. ustelik ogullarina biraz para verdiler araba borcuna girdik 3 senedir cocuk da oldu hamileyken aldirdilar ode allah ode canimiz cikti gene alttan aliyorum. oteki oglu dublekslerde oturur araba altinda gikimi cikarmiyorum icime atiyorum salak yerine konuluyorum gene saygi yapiyorum. ne esimddn karsiligini goruyorum ne ailesinddn. bunaldim artik esim her seferinde onlari savunuyor yarabbim ya en sonunda dayanamadim gozluk takicam sana bir tane dedim. evimde bisiy olsa annesinin haberi var her gun annesiyle konusur eder :((( yani siz olsaniz naparsiniz. ben okudum 4 yil universite esim okumamis gene benim babam bu evi bana verdi benim deyipdd ezmiyorum demiyorum yada okumus okumamis yapmiyorum insan olsun diyorum. mutlu olalim diyorum yok gene ben onlar icin bisiy desem gozu acilsin die ben kotu oluyorum. benim borcum var okurken kredi almisdim esim bunu bile sorun yapti benlemi yaptin dedi annenden istr dedi 6 aylik bebemle birakip gitti beni senin benjnin lafini yapti gene kabul ettim. bunlar ne istiyor benden ben anlamiyorum bazen cekip gidesim geliyor.cocuk oldu daha 2 gunluk sezeryanim ne bana bakti ne cocugumla ilgilendi misafir gibi hizmet bekledi anacim kosturdu durdu sanki annem.kaynanamdi. birde akrabalari gelcek bana yemek yap diyor o kadar kotu oldum ki lohusa sendromuna gordim aglama krizlerine girdim. misafirleri gelir gece 11 12. sanki yatiliya geliyorlar dogum yapmisim cocugum var insanlarda anlayis yok. inanin agzimi acip bisiy demedim su 3 yillik evlilikde tek mutlu gunum cocugumun dogdugu gun yani cok bunaldim. bir gun cekip gidesim var her seyi...

Evet yine bir evlilik mağduriyeti, kendinizi ezdirmeyin buna hakları yok ses çıkarmaya çıkarmaya oluyor bunlar..

Off bu ne ya nereyi tutsanız elinizde kalmış ama çok pasif davranmıssınız.
Sorun da eşinizde evdeki her şeyi eşiniz anlatıyor kimseyi suçlamayın bu tavizi eşiniz veriyor onlara.

Başından belli imiş herşey ..
Balık baştan kokmuş..
Ne diyeyim .. Allah yardımcın olsun
:((( amin cok saolun su 3 yilkik evlilikde kac kere bosanmaya geldik birde kaynanam hemen kosup gelir. bosancamda ne olcakmis. ogluda evlencekmis bende evlenirmisim coxuga olirmus lafa bak

Off bu ne ya nereyi tutsanız elinizde kalmış ama çok pasif davranmıssınız.
Sorun da eşinizde evdeki her şeyi eşiniz anlatıyor kimseyi suçlamayın bu tavizi eşiniz veriyor onlara.
evet esim veriyor ama ne desem sinirleniyor laf soyletmiyor gormuyor. bazen diyorum abinin ayaginin altina araba verdiler bizde borc oduyoruz. inanirmisiniz gene savunmaya geciyoe bu kadarmi kor olunir

eşiniz çocuğa ne dedi acaba? sanki çocuk kızı zorla kolundan tuttu da gezdiriyor.

ben kayınvalidenin dediğini garip bulamadım aksine oğluna kızmış gibi anladım. tabi bu yazıda paragraf olmamasından kaynaklı da olabilir.

ayrıca kyk borcunu ödemem dediği anda o zaman çık evden benim babam vermedi mi bu evi,satıp bununla ödiycem deseydiniz keşke.

esimle 3 bucuk yillik evliyiz. bir tane cocugum var cok sukur herkese nasip etsin allahim. bu cumartesi gunu gezmeye ciktik cocukda parkta oynasin diye sahil kenarina gittik burda seka park derler. neyse esim cok acim dedi oturduk yemek yedik sonra cocugu parkta oynattik ve dolasalim dedik dolasirken gorumcemi bir erkekle gorduk yasi 19 daha. tabi boyle bir durumda esim sinirlendi cocugu kenara cekti. bende esimi sakinlestiriyorum bir yandan sakin bisiy yapma vs iste herkesin olur erkek arkadasi normal die. sonra bize arabaya gecin dedi bizde arabaya gecdik. arkadan gorumcen kayinvaldeye dedi tabi herseyden haberi var. beni istemis telefona aldim konusurken esimi sordu bende cocukla konusuyor dedim biz arabaya geldik dedim kadin bana ne dese begenirsiniz aman biz cok mu durustmusuz bizim hic mi bir seyimiz olmuyormus dedi o anda telefon cekmedi sesi gitti kapadim bir dahada bisiy demedim. elimden geldigince saygi gosteriyorum ben sanki oglunu fistekliyormusum gibi dinlemeden lafi soktu her seferinde boyle bisiy olsa hemen laf sokar. sabrediyorum ama artik dayanamiyorum. esime soyledim o da biraz anneci cokda ustune gitmek istemiyorum ama hemen sinirleniyor. gozleri acilsada ne olduklarini görse istiyorum ama kör sanki ya gormuyor. baska seylerde var cok uzun... yardim edin yani napmaliyim. her hafta giderim bisiy dese yaparim saygiysa saygi artik tak diyor canima yani lafmi bu simdi denicek kafam agriyor dusunmekden... esim bisiy yapsa ben sucluyum. esim abisiyle kavga etse konusmasa ben sucluyum ayni isi yapiyorlar baba meslegi. yani Allahinizi severseniz benim yerimde siz olsaniz naparsiniz. ben babamin evindd oturuyorum ev alincak dediler ev yok. ustelik ogullarina biraz para verdiler araba borcuna girdik 3 senedir cocuk da oldu hamileyken aldirdilar ode allah ode canimiz cikti gene alttan aliyorum. oteki oglu dublekslerde oturur araba altinda gikimi cikarmiyorum icime atiyorum salak yerine konuluyorum gene saygi yapiyorum. ne esimddn karsiligini goruyorum ne ailesinddn. bunaldim artik esim her seferinde onlari savunuyor yarabbim ya en sonunda dayanamadim gozluk takicam sana bir tane dedim. evimde bisiy olsa annesinin haberi var her gun annesiyle konusur eder :KK43:(( yani siz olsaniz naparsiniz. ben okudum 4 yil universite esim okumamis gene benim babam bu evi bana verdi benim deyipdd ezmiyorum demiyorum yada okumus okumamis yapmiyorum insan olsun diyorum. mutlu olalim diyorum yok gene ben onlar icin bisiy desem gozu acilsin die ben kotu oluyorum. benim borcum var okurken kredi almisdim esim bunu bile sorun yapti benlemi yaptin dedi annenden istr dedi 6 aylik bebemle birakip gitti beni senin benjnin lafini yapti gene kabul ettim. bunlar ne istiyor benden ben anlamiyorum bazen cekip gidesim geliyor.cocuk oldu daha 2 gunluk sezeryanim ne bana bakti ne cocugumla ilgilendi misafir gibi hizmet bekledi anacim kosturdu durdu sanki annem.kaynanamdi. birde akrabalari gelcek bana yemek yap diyor o kadar kotu oldum ki lohusa sendromuna gordim aglama krizlerine girdim. misafirleri gelir gece 11 12. sanki yatiliya geliyorlar dogum yapmisim cocugum var insanlarda anlayis yok. inanin agzimi acip bisiy demedim su 3 yillik evlilikde tek mutlu gunum cocugumun dogdugu gun yani cok bunaldim. bir gun cekip gidesim var her seyi...

aslına bakarsan bunların öğretimle ilgisi yok, emin ol eşin profta olsa aynı şekilde davranacaktı
bence bu adam değişmez, gerçekleri söylesen de görmek istemez sen kötü olursun, yani bizim toplumda o kadar yaygın ki bu hikayeler, sanırım olabildiğince mesafeli olmakta ve resmiyet koymakta fayda var

eşiniz çocuğa ne dedi acaba? sanki çocuk kızı zorla kolundan tuttu da gezdiriyor.

ben kayınvalidenin dediğini garip bulamadım aksine oğluna kızmış gibi anladım. tabi bu yazıda paragraf olmamasından kaynaklı da olabilir.

ayrıca kyk borcunu ödemem dediği anda o zaman çık evden benim babam vermedi mi bu evi,satıp bununla ödiycem deseydiniz keşke.
o lafi kayinvaldem ikimizi kastederek soylesi siz cok mu durustsunuz die. borcuda kocam odemem dedi.

Deseydin oğlun önce bu evliliği düzeltsin böyle erkekler evlenemez kolay evlense de mutsuz eder yürütemez .. kaynananı takma kendi ailen ne diyor boşanma konusuna .. çekemiyorsan ; üniversite mezunu imişsin çalışıp düzgün bir hayatın olur en azından nefes alırsın çocuğuna da bakarsın kendin Allah büyük.. sizde o gücü gördüm Hakkında hayrlısı olsun

Deseydin oğlun önce bu evliliği düzeltsin böyle erkekler evlenemez kolay evlense de mutsuz eder yürütemez .. kaynananı takma kendi ailen ne diyor boşanma konusuna .. çekemiyorsan ; üniversite mezunu imişsin çalışıp düzgün bir hayatın olur en azından nefes alırsın çocuğuna da bakarsın kendin Allah büyük.. sizde o gücü gördüm Hakkında hayrlısı olsun
bosanmayi cok dusunuyorum annem arkamda cocuguna bakarim calis diyor. ama cocugumada kiyamiyorum. bir yandan da bu kadar derdini cek diyorum gelsin baskasi kiymetli olsun o zamanda sinirbogar beni. emin olun 2. karisina ev alirlar bunlar o kadar yuzsuzler.

bosanmayi cok dusunuyorum annem arkamda cocuguna bakarim calis diyor. ama cocugumada kiyamiyorum. bir yandan da bu kadar derdini cek diyorum gelsin baskasi kiymetli olsun o zamanda sinirbogar beni. emin olun 2. karisina ev alirlar bunlar o kadar yuzsuzler.
Böyle cinsler var doğru kadına yanlış yaparlar yanlışı baş tacı yaparlar, sen de haklısın .. boşanmadan çalışmaya başlasan annen yine çocuğuna bakar en azından ona o fırsatı vermemiş parasından geçinmiş olursunuz çocuk da büyür delikanlı olur vs belki burnu sürtülür ..

kusura bakmayin da siz bunlarin hepsini hak ediyorsunuz

kendiniz yazmissiniz agzimi acmadim hicbirsey demedim ne isteseler yaptim
pardon da onlar kim? elin adamina kadinina hizmetcilik yapmak mi saygi demek?

yapiyosunuz yapiyosunuz sonra da ben ne yapiyim diye sorunca kadinlar boyle tutup sarsmak geliyor icimden

Eşiniz ne kadar kötüymüş bedava eve konmuş bir de kyk borcunuzu ödemem demiş . En başından belliymiş ne olduğu düzelir umuduyla çocuk yaptınız kesin.
Siz alttan aldıkça daha çok ezilirsiniz.

Ama bu kadar şeyi biriktirip her olumsuzlukta hatırlarsanız hasta olursunuz

Annem koşturdu Kv oturdu vs vs

Bu nerede ise hep böyle zaten

Cevabını olay anında verin biriktirip yıllar sonra değil

3 yıl önce misafirler geç kalktı ise çekilip otursaydınız odanıza ya da ertesi gün çemkirip olayı bitirseydiniz

Bu arada Kv nin lafında da alınacak bir şey yok esasen

Kızını savunmaya çalışıyor sanki sizin her şeyiniz düzgün mü diyerek

Eşin hatalı, sonra kardeşi ile konuşmalı idi Adam kızı kaçırmamış ya, geziyorlarmış birlikte

kusura bakmayin da siz bunlarin hepsini hak ediyorsunuz

kendiniz yazmissiniz agzimi acmadim hicbirsey demedim ne isteseler yaptim
pardon da onlar kim? elin adamina kadinina hizmetcilik yapmak mi saygi demek?

yapiyosunuz yapiyosunuz sonra da ben ne yapiyim diye sorunca kadinlar boyle tutup sarsmak geliyor icimden
saygi konusunda bisiy demedim temizlik konusunda kendimi asla ezdirmem gidip hizmetcilik yapmiyorum. bisiy dese yaparim soyleki kahvedir vs yemek yesek toplarim gibi demek istedim. mesefeli davranmaya calisiyorum ama bu sefer ogluna yok anneme gidiyomusum buraya az geliyor diyor. bu sefer esim bana yukleniyor. umarim anlamissinizdir beni. belki laf yerine gelince demem gerek bazi seyleri o konuda hak etmis olavilirim

Kusura bakmayın darlandım okurken böyle bir hödükle niye evlendiniz?
Ben kv kp va suç bulamıyorum böyle konularda eşiniz adam gibi adam olacak da sizi ezdirmeyecek. Pes yani !

Eşiniz ne kadar kötüymüş bedava eve konmuş bir de kyk borcunuzu ödemem demiş . En başından belliymiş ne olduğu düzelir umuduyla çocuk yaptınız kesin.
Siz alttan aldıkça daha çok ezilirsiniz.
duzelir die alttan aldigim kabullendigim dogru. ama cocugumu duzelir die yapmadim zaten o oldugunda yeni evliydim ve her sey guzeldi daha gercek yuzlerini gormemisdim ve cok istedim cocugum olsun isteyerek yaptim bu gun bosansam kendi ayaklarim ustundede durur bakarim bu konuda kendime guveniyorum sabretmemin sebepleri de baska tabiki.

Kusura bakmayın darlandım okurken böyle bir hödükle niye evlendiniz?
Ben kv kp va suç bulamıyorum böyle konularda eşiniz adam gibi adam olacak da sizi ezdirmeyecek. Pes yani !
hodük oldugunu evlendikden sonra anladim :(( cunku okuyordum tanisdigimda ve annesine bu kadae bagli ve bu derece oldugunu gerceekden bana belli etmesi. cok mukemmeeldi yolumu gozlerdi gezerdik vs ama evlilikde her sey daha iyi ortaya cikihor

Back