esimle 3 bucuk yillik evliyiz. bir tane cocugum var cok sukur herkese nasip etsin allahim. bu cumartesi gunu gezmeye ciktik cocukda parkta oynasin diye sahil kenarina gittik burda seka park derler. neyse esim cok acim dedi oturduk yemek yedik sonra cocugu parkta oynattik ve dolasalim dedik dolasirken gorumcemi bir erkekle gorduk yasi 19 daha. tabi boyle bir durumda esim sinirlendi cocugu kenara cekti. bende esimi sakinlestiriyorum bir yandan sakin bisiy yapma vs iste herkesin olur erkek arkadasi normal die. sonra bize arabaya gecin dedi bizde arabaya gecdik. arkadan gorumcen kayinvaldeye dedi tabi herseyden haberi var. beni istemis telefona aldim konusurken esimi sordu bende cocukla konusuyor dedim biz arabaya geldik dedim kadin bana ne dese begenirsiniz aman biz cok mu durustmusuz bizim hic mi bir seyimiz olmuyormus dedi o anda telefon cekmedi sesi gitti kapadim bir dahada bisiy demedim. elimden geldigince saygi gosteriyorum ben sanki oglunu fistekliyormusum gibi dinlemeden lafi soktu her seferinde boyle bisiy olsa hemen laf sokar. sabrediyorum ama artik dayanamiyorum. esime soyledim o da biraz anneci cokda ustune gitmek istemiyorum ama hemen sinirleniyor. gozleri acilsada ne olduklarini görse istiyorum ama kör sanki ya gormuyor. baska seylerde var cok uzun... yardim edin yani napmaliyim. her hafta giderim bisiy dese yaparim saygiysa saygi artik tak diyor canima yani lafmi bu simdi denicek kafam agriyor dusunmekden... esim bisiy yapsa ben sucluyum. esim abisiyle kavga etse konusmasa ben sucluyum ayni isi yapiyorlar baba meslegi. yani Allahinizi severseniz benim yerimde siz olsaniz naparsiniz. ben babamin evindd oturuyorum ev alincak dediler ev yok. ustelik ogullarina biraz para verdiler araba borcuna girdik 3 senedir cocuk da oldu hamileyken aldirdilar ode allah ode canimiz cikti gene alttan aliyorum. oteki oglu dublekslerde oturur araba altinda gikimi cikarmiyorum icime atiyorum salak yerine konuluyorum gene saygi yapiyorum. ne esimddn karsiligini goruyorum ne ailesinddn. bunaldim artik esim her seferinde onlari savunuyor yarabbim ya en sonunda dayanamadim gozluk takicam sana bir tane dedim. evimde bisiy olsa annesinin haberi var her gun annesiyle konusur eder (( yani siz olsaniz naparsiniz. ben okudum 4 yil universite esim okumamis gene benim babam bu evi bana verdi benim deyipdd ezmiyorum demiyorum yada okumus okumamis yapmiyorum insan olsun diyorum. mutlu olalim diyorum yok gene ben onlar icin bisiy desem gozu acilsin die ben kotu oluyorum. benim borcum var okurken kredi almisdim esim bunu bile sorun yapti benlemi yaptin dedi annenden istr dedi 6 aylik bebemle birakip gitti beni senin benjnin lafini yapti gene kabul ettim. bunlar ne istiyor benden ben anlamiyorum bazen cekip gidesim geliyor.cocuk oldu daha 2 gunluk sezeryanim ne bana bakti ne cocugumla ilgilendi misafir gibi hizmet bekledi anacim kosturdu durdu sanki annem.kaynanamdi. birde akrabalari gelcek bana yemek yap diyor o kadar kotu oldum ki lohusa sendromuna gordim aglama krizlerine girdim. misafirleri gelir gece 11 12. sanki yatiliya geliyorlar dogum yapmisim cocugum var insanlarda anlayis yok. inanin agzimi acip bisiy demedim su 3 yillik evlilikde tek mutlu gunum cocugumun dogdugu gun yani cok bunaldim. bir gun cekip gidesim var her seyi...