• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrimin sonundayim...

evet esim veriyor ama ne desem sinirleniyor laf soyletmiyor gormuyor. bazen diyorum abinin ayaginin altina araba verdiler bizde borc oduyoruz. inanirmisiniz gene savunmaya geciyoe bu kadarmi kor olunir
Kor değil canım işine öyle geliyor.Mesela abisini daha layık görüyor olabilir.
Aynısını yasadım bir eve kiraları yoktu 4 maas eve giriyordu destek çıkmadılar.
Ummuyorum ben maddi olarak artık geçekten ömür boyu sürmeyecek borçlar siz yuvanıza odaklanın beklenti olmayında daha az hayalkırıklıgı yaşıyorsunuz.
Eşinize bahsetmeyin gerçekten huzursuzluk oluyor siz ailesi hakkında hiç yorum yapmayın kafanız rahat eder ama eşiniz de evin içindekileri onlara söylememeli özeliniz sizin ev hayatınız.

Kor değil canım işine öyle geliyor.Mesela abisini daha layık görüyor olabilir.
Aynısını yasadım bir eve kiraları yoktu 4 maas eve giriyordu destek çıkmadılar.
Ummuyorum ben maddi olarak artık geçekten ömür boyu sürmeyecek borçlar siz yuvanıza odaklanın beklenti olmayında daha az hayalkırıklıgı yaşıyorsunuz.
Eşinize bahsetmeyin gerçekten huzursuzluk oluyor siz ailesi hakkında hiç yorum yapmayın kafanız rahat eder ama eşiniz de evin içindekileri onlara söylememeli özeliniz sizin ev hayatınız.
haklisiniz. esime bu durumuda ozelim diyorum anlatma diyorum azcik tartissak hemen der biliyorum insaniz sonucda ama valla bazen diyorum allah bana iyi sabir vermis

Ağzını açmadın diye oluyor ya zaten bunlar. Artık konuşmanın vakti gelmiş de geçiyor. Bu kadar pasif olursan daha çok üzerine gelirler.

saygi konusunda bisiy demedim temizlik konusunda kendimi asla ezdirmem gidip hizmetcilik yapmiyorum. bisiy dese yaparim soyleki kahvedir vs yemek yesek toplarim gibi demek istedim. mesefeli davranmaya calisiyorum ama bu sefer ogluna yok anneme gidiyomusum buraya az geliyor diyor. bu sefer esim bana yukleniyor. umarim anlamissinizdir beni. belki laf yerine gelince demem gerek bazi seyleri o konuda hak etmis olavilirim
yapmayin ve soyleyin
yeri geldiginde cevap vermezseniz bu hale gelirsiniz , bakin ben de anneyim sizin de evladiniz var , bu kadar emekle ve sevgiyle buyuttugumuz cocuklarin ileride hic tanimadigimiz bilmedigimiz insanlar tarafindan hor gorulmesini ister miyiz ?
ben istemem , o yuzden kiziyorum sizin gibi davrananlara
lohusayken misafir gelmis , birakin kim cagirdiysa o agirlasin , ben yeni dogum yaptim yemek falan yapamam deyip odaniza gecip yatacaksiniz bu kadar basit
kimsenin size bu sekilde davranmasina musade etmeyin , zor degil ki cevap vermek hakkini savunmak

esimle 3 bucuk yillik evliyiz. bir tane cocugum var cok sukur herkese nasip etsin allahim. bu cumartesi gunu gezmeye ciktik cocukda parkta oynasin diye sahil kenarina gittik burda seka park derler. neyse esim cok acim dedi oturduk yemek yedik sonra cocugu parkta oynattik ve dolasalim dedik dolasirken gorumcemi bir erkekle gorduk yasi 19 daha. tabi boyle bir durumda esim sinirlendi cocugu kenara cekti. bende esimi sakinlestiriyorum bir yandan sakin bisiy yapma vs iste herkesin olur erkek arkadasi normal die. sonra bize arabaya gecin dedi bizde arabaya gecdik. arkadan gorumcen kayinvaldeye dedi tabi herseyden haberi var. beni istemis telefona aldim konusurken esimi sordu bende cocukla konusuyor dedim biz arabaya geldik dedim kadin bana ne dese begenirsiniz aman biz cok mu durustmusuz bizim hic mi bir seyimiz olmuyormus dedi o anda telefon cekmedi sesi gitti kapadim bir dahada bisiy demedim. elimden geldigince saygi gosteriyorum ben sanki oglunu fistekliyormusum gibi dinlemeden lafi soktu her seferinde boyle bisiy olsa hemen laf sokar. sabrediyorum ama artik dayanamiyorum. esime soyledim o da biraz anneci cokda ustune gitmek istemiyorum ama hemen sinirleniyor. gozleri acilsada ne olduklarini görse istiyorum ama kör sanki ya gormuyor. baska seylerde var cok uzun... yardim edin yani napmaliyim. her hafta giderim bisiy dese yaparim saygiysa saygi artik tak diyor canima yani lafmi bu simdi denicek kafam agriyor dusunmekden... esim bisiy yapsa ben sucluyum. esim abisiyle kavga etse konusmasa ben sucluyum ayni isi yapiyorlar baba meslegi. yani Allahinizi severseniz benim yerimde siz olsaniz naparsiniz. ben babamin evindd oturuyorum ev alincak dediler ev yok. ustelik ogullarina biraz para verdiler araba borcuna girdik 3 senedir cocuk da oldu hamileyken aldirdilar ode allah ode canimiz cikti gene alttan aliyorum. oteki oglu dublekslerde oturur araba altinda gikimi cikarmiyorum icime atiyorum salak yerine konuluyorum gene saygi yapiyorum. ne esimddn karsiligini goruyorum ne ailesinddn. bunaldim artik esim her seferinde onlari savunuyor yarabbim ya en sonunda dayanamadim gozluk takicam sana bir tane dedim. evimde bisiy olsa annesinin haberi var her gun annesiyle konusur eder :KK43:(( yani siz olsaniz naparsiniz. ben okudum 4 yil universite esim okumamis gene benim babam bu evi bana verdi benim deyipdd ezmiyorum demiyorum yada okumus okumamis yapmiyorum insan olsun diyorum. mutlu olalim diyorum yok gene ben onlar icin bisiy desem gozu acilsin die ben kotu oluyorum. benim borcum var okurken kredi almisdim esim bunu bile sorun yapti benlemi yaptin dedi annenden istr dedi 6 aylik bebemle birakip gitti beni senin benjnin lafini yapti gene kabul ettim. bunlar ne istiyor benden ben anlamiyorum bazen cekip gidesim geliyor.cocuk oldu daha 2 gunluk sezeryanim ne bana bakti ne cocugumla ilgilendi misafir gibi hizmet bekledi anacim kosturdu durdu sanki annem.kaynanamdi. birde akrabalari gelcek bana yemek yap diyor o kadar kotu oldum ki lohusa sendromuna gordim aglama krizlerine girdim. misafirleri gelir gece 11 12. sanki yatiliya geliyorlar dogum yapmisim cocugum var insanlarda anlayis yok. inanin agzimi acip bisiy demedim su 3 yillik evlilikde tek mutlu gunum cocugumun dogdugu gun yani cok bunaldim. bir gun cekip gidesim var her seyi...
Eşinizin paçasından bencillik akıyor maşallah. Boşanın aklı vermem burda kimseye. Ama boşanınca oğlu da evlenecek siz de değişen bişey olmicak diye bişey yok tabii ki. En azından siz artık aptal yerine konmicaksınız. Ya da bu kadar ezilmiceksiniz. Allah yardımcınız olsun. Zor..

yapmayin ve soyleyin
yeri geldiginde cevap vermezseniz bu hale gelirsiniz , bakin ben de anneyim sizin de evladiniz var , bu kadar emekle ve sevgiyle buyuttugumuz cocuklarin ileride hic tanimadigimiz bilmedigimiz insanlar tarafindan hor gorulmesini ister miyiz ?
ben istemem , o yuzden kiziyorum sizin gibi davrananlara
lohusayken misafir gelmis , birakin kim cagirdiysa o agirlasin , ben yeni dogum yaptim yemek falan yapamam deyip odaniza gecip yatacaksiniz bu kadar basit
kimsenin size bu sekilde davranmasina musade etmeyin , zor degil ki cevap vermek hakkini savunmak

bundan sonra yeri geldimi lafimi soyleyecegim haklisiniz icime atmaktansa. inanim misafir konusunda dedim ben ameliyatliyim annem yapiyor yemekleri biliyo bide yapamm dedim. aman bir fasulyede yapamiyormusum. bilsiginiz gibi degil. ben yuz vermesemde oglunu arayip yaptirmaya calisiyor. biliyor annesine hayir demez 40 gunluk cocugunu tuzladilar kiyametleri kopardim ogluna soyledi ben ogluyla kavga ettim de genede yapcandan eksik kalmadi. genede mesafeliyim evime zirt pirt gelemiyor ben cagirirsam gelir. ogluda cagirmaz soylendim bir kac kez

Eşinizin paçasından bencillik akıyor maşallah. Boşanın aklı vermem burda kimseye. Ama boşanınca oğlu da evlenecek siz de değişen bişey olmicak diye bişey yok tabii ki. En azından siz artık aptal yerine konmicaksınız. Ya da bu kadar ezilmiceksiniz. Allah yardımcınız olsun. Zor..
ben bosanirsam bir daha bu yola girmem cok bunaldim kimsenin kahrini cekmem o dogru. bosanirsam kafam rahatliycak bu kadae dusunup aptal insanlarla kendimi yormayacagim. esim cok bencil hemde nasil bazen katlanamiyorum. anneme yemin ettim cocugumu alip bir gun cekip gitcem die

ben bosanirsam bir daha bu yola girmem cok bunaldim kimsenin kahrini cekmem o dogru. bosanirsam kafam rahatliycak bu kadae dusunup aptal insanlarla kendimi yormayacagim. esim cok bencil hemde nasil bazen katlanamiyorum. anneme yemin ettim cocugumu alip bir gun cekip gitcem die
Aileniz bu konuda arkanızda mı peki ?

Aileniz bu konuda arkanızda mı peki ?
annem boyle bir seyde her zaman arkamda babam ve abimlerle zaten konusmadim boyle seyleri o yuzden fikirleri nesir bir sey diymem ama soyleki zaten ben suan istesem.kafaya koysam ceker giderim hep genede kendimi sakin tutmaya calisiyorum sabrediyorum cocuk icin aman onun hayati duzeni var die.zaten esimin ailesiyle.ayni mahalledeyiz bosansamda.burda oturmam baska.bir sehirde yasarim.

Siz kendinizi korumazsanız kimse sizi korumaz.. yeri gelince resti çekeceksiniz.. eşinizle karşılıklı konuşun böyle düşünüyorum diye...hiç konuştunuz mu?

Siz kendinizi korumazsanız kimse sizi korumaz.. yeri gelince resti çekeceksiniz.. eşinizle karşılıklı konuşun böyle düşünüyorum diye...hiç konuştunuz mu?
kac kere konustum bosanmanin esiklerinden dokduk gene ayni gene ayni aslinda degismiycek de ben kendimi kandiriyorum

Esine her gun ailesiyle ilgili ne dersen de gormeyecektir ancak kendisi inlardan bir tekme yediginde anlar. Bir de su an abisiyle ayni yerde calistiklari icin de gorse de arayi bozmak istenez. Ailesi ile ilgili birsey soyleme ama sen de onlarla arana mesafeyi koy yavas yavas. Onlara gittiginde samimiyet gosterme, uzak dur. Gidip gelmelerini azalt yavas yavas. Esin gidelim dediginde git ama kendin cocukla kv ziyaretlerine ara ver mesela. Esinle gittiginde de birsey sorarlarsa cevap ver sormazlaesa da mesafeli ol. Ama kendini de ezdirme. Sakin bagirmadan edebi bozmadan yeri geldiginde de cevabini ver. Saygisizlik yapmadan.
Esin duzelir mi, hayir. Sen esinle mutlu isen onlarla ilgili mevzulara karisma. Telefonda kv esini sordugunda suan yanimda degil iki dakika sonra aratiyorum deseydin. Kapali cevaplar ver. Ya da ben cocukla ilgileniyorum telwfonu bende kaldi gelir birazdan aratirim kendisine sorarsiniz deseydin. Sen muhatap olma.

Back