Sabrımı zorluyor ne yapacağımı bilmiyorum

offf lili ya çok canım sıkılıyo aynen ya ekmek bulamayan insanlar var.
bu zamana kadar her yaptığım güzeldi şimdi ne oldu.
kayınvalidemi takmıyorum zaten ya ne sallıcam. bana duyuruyo camlar silinecek halılar yıkanacak mutfak dolaplarım komple temizlenecek.
bu zamana kadar her yaz yaptım ama dip köşe kendi izin günlerinde geziyo geziyo evde bişeye el sürmüyo birikince de defnenin bi pazarı var anası ağlıyo yapmıcam bu sene bana ne.

yemekleri annesinde yesin beyefendi o zaman.. allahım sabır ya.. bunlar nasıl insan anlamıyorum :):)

zaten 3 senedir evliyiz ya bi gün evdeysek 2 gün annesindeyiz bi gün evdeyiz 2 gün annesinde.
çalışma saati denk gelmediği zaman evimizdeysek onda da mırın kırın ediyo.
ki annesine gidince hazır sofraya konmam yine ben gidiyorum kaynanam oturuyo ben kapıdan girince hadi mutfağa diyo ben hazırlıyorum indiriyorum kaldırıyorum yıkayıp paklıyorum eee ne anladım aynı işi evimde de yaparım.

asla mutfağa girmez. bir bardak çayını koymaz.
küsmüştük o zaman çay falan yaptı tek yumurta yaptı kendi yedi kalktı.
zaten ben şunu yapalım mı desem bana ne ya yap der.

Kusura bakmayın ama eşiniz gerçekten çok kaba birisi gibi geldı bana ....

Okurken şok oldum nasıl biriki hiç eçkınmeden bu hareketlerı aypıyo yemek yerken böö diyo ..

Okurken ınsan eşinizin yaşının küçük olduğunu düşünür bence :S

Bence konusun eşinizle eğer bu gune kdr böyle degılse ve bir değişim göstermeye başladıysa sizi çok yıpratır bu durum...

allah yardımcın olsun canım.ben olsam asla yemek yapmam ona ve kaynana gittiğinde sende onda yemek yeme yada beğenmediğini söyle bakalım nasıl oluyomuş

nasıl hareketler bunlar ya ufak bır ÇOÇUK aklı var eşınde kaç yaşında eşin çok saçma sapan yaptığı şeyler yemek bulamayanlar var oturda yee insan sevmese bıle o yemeği sevdiği insan yanında olunca bal kesılır madem bu kadar annecı anasının evıne gıtsın o beslesın onu

Son düzenleme:

aynen ya ama midesi sorunlu salçalı yemeklerden sonra eve gelince kıvranıyo bide kaynanam katı yağ hastası her yemek katı yağla yapılıyo inanın yiyemiyorum ben.

yok ya aslında böyle değildi. yani yaptığıma ettiğime laf demez di.
hani bu derece kırıcı olmaz dı okadar belli ki beni kırmak için yaptığı.
büyü mü sanmam ya ama istemeyen var beni evime girip çıktılar da.

ama inan zorluyo başkası olsa gerçekten kaldıramaz.
bazen okadar hadsiz oluyor ki anlatamam.
kavga etmemek için susuyorum yoksa patlıcam.

Bi süre yemek yapmasan bi işe yarar mı. Hatta hiçbirşey yapma bırak kendi doyursun karnını. Belki bu aklını başına getirir.

İnatlaşıyor resmen seninle.

evet yazdıkların gerçekten uygulanabilir. ha tabi ben çok şeye sabrettim,yumurta,kek,çorba,patates yemeği bunlar için hep laf işittim hep annesinin yanında hemde ama hiç bir gün onu bozmadım.
dün artık haraketleri de garip olunca sinirim bozuldu.
ha bugün kahvaltı hazırlıcam yesin. napiyim ben acıdıkça aman aç kalmasın dedikçe tepeme çıktı haspam.

allah yardımcın olsun canım.ben olsam asla yemek yapmam ona ve kaynana gittiğinde sende onda yemek yeme yada beğenmediğini söyle bakalım nasıl oluyomuş

aynen diyetteyim diyicem alıcam işyerinden çantama salata bende onun yemeklerini yemicem.
oğlu ekmek bana bana yiyo yesin. benim yaptığıma laf desin daha da yemek falan yapmam dicem git yap.

ya eşim 26 yaşında küçük mü?
kaldı ki eşin yapmış ya ben burda eşinin yaptığı yemekleri ballandıra ballandıra anlatanları görünce üzülüyorum. sanırım sonumuz onun annesinin evi benim annemin evi gibi olacak.

Katı yağ da her yemeğe katılmaz ki soğuyunca donar kalır yemek.Maşallah mideleri çok sağlam kaynananızgilin.

hayır soğuyunca donuyo ayrı ve yemekleri dolaba koymaz ocağın üstünde kalır ertesi gün aynı yemeği tekrar ısıtır yanına atıyorum bi makarna oda katı yağ, yada pilav yapar eee gelde ye ama iştahla yerler ben yiyemiyorum ya yiyince kus kus ölüyorum.

Bi süre yemek yapmasan bi işe yarar mı. Hatta hiçbirşey yapma bırak kendi doyursun karnını. Belki bu aklını başına getirir.

İnatlaşıyor resmen seninle.

zaten evde çok yemek yapmıyorum sürekli anesinde olunca evde olduğumuz zaman kahvaltılık bişeyler yapıyorum ertesi gün yemek yani evde hergün mutlaka yemek olmaz.
ama ne severse onu yaparım ha onlarda olmuyomuş.

Gitsin anasinin evinde otursun ozaman ne insanlar varya tovbe tovbe saka yapmis sozde ama sakasida tuhaf yemeklerini begenmiyor isyerinde ye evde bisey yapma sende madem anasinin yemekleri guzel hergun orda yesin sende hicc kafana takma birak ne hali varsa gorsun takmadigini gorunce kendisi pisman olur zaten kafay sana takmis durumda bu adam neyapsan batiyor

Sudefne.. Sen hic kafana takma sana inatlasiyor.. Esin 26 yasinda, cok genc.. Böyle devam ederse onun kanindaki kolesterolun nasil costugunu görürsün ozaman sana gün dogar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…