• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Ben hiç duymadım lıngır lıngır diye bi iç çamaşırı

kıslar ne dersiniz lingir lingirler fayda edermi mesir macunu niyetine geçermi dersiniz denemekte fayda var valla:roflol:

loveli;sağol canım benim tamamdır bi de ben de iki defa yumurtlama oluyor biliyor musun dr dedi gittiğimde geçen ay tam gününde yumurtlama olmuş çatlamamış yumutlar var çalışın demişti adete 1 hafta kala yani ama buay daha ümitliyim inşallah toptopiş bebişlerimiz olsun

ya bende merak edip duruyodum bir ayda iki kere yumurtlama olurmu diye ben geçen ay ilk defa bal tarçın ve çörekotu kullandım akıntım geldi ama adet olurken yumurta akı gibi akntı tekrar geldi nolduğunu anlamamıştım demek iki kerede yumurtlanıyormuş hani diylar ya üstüne ceket atsa hamile kalıyo diye bundan herhalde bizde bişeyler kullanarak zorla yumurtluyoruz
:1rolleyes::

Aaaa eder eder o bı marka degıl kıslar yaw
lıngır lıngır ler dedımmı anlayın fantazık bı olay war ortada

Ya abla ya nerdesın
sen bılmıyon dıye yokmu sayalım lıngır lıngırlerı pehhh

bak biz neden çocuk yapamıyoz belli:roflol::roflol:

AW YAW IYI KAFA YAPTIIZ HE KEYFINIZ YERINE GELSINDE GERISI HIKAYEE
AMA COCUK ICIN OLMASADA BASKA SELER ICIN FAYDALI
GERCI BENDE O DONEM BI SURELIGINE KAPANDI CANIKOLARdelikafadulden

Ben tabi yatarken pijama giyiyom ondan olmuyo tamam ya keşfettim.

AW YAW IYI KAFA YAPTIIZ HE KEYFINIZ YERINE GELSINDE GERISI HIKAYEE
AMA COCUK ICIN OLMASADA BASKA SELER ICIN FAYDALI
GERCI BENDE O DONEM BI SURELIGINE KAPANDI CANIKOLARdelikafadulden

ne kafası yapçaz bilmiyoz güzelim

haydi kızlar alışverise mor alın ama tamammı mor aşkın rengiymiş aşka gelsin herifler :teytey:

mor çok severim bende:utangac:

YA BEN DE PıJAMA GIYIYOMDA BAZEN GEREKIYO OLE
ABLA LıNGıR LıNGıR DEDIM KISLAR ASKA GELDIkaydirigubbakcemile2

Tabi Elifcim. Öyle polarla molarla olmuyo demek ki bu işler ama ben soğukta lıngır lıngır giyemem ki donarım. Yaz gelsin söz alcam lıngır lıngır:roflol:

Back
X