- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.421
Benim kociş giydirmez ki bana üşürüm diye.
senin kocişte alem valla
polarını giy canım üşüme:roflol:
yok bu akşam sıcak giyeriz morları:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kociş giydirmez ki bana üşürüm diye.
polarını giy canım üşüme:roflol:
kız ömür derya baykala söyleyelim durum bu bu diyelim hava soğuk bebek yapacağız lıngırlar üşütüyor yünden yapsana desek hem üşümeyiz hem de lıngırlarımız olur:roflol::roflol:
kız ömür derya baykala söyleyelim durum bu bu diyelim hava soğuk bebek yapacağız lıngırlar üşütüyor yünden yapsana desek hem üşümeyiz hem de lıngırlarımız olur:roflol::roflol:
Biz örelim birer lıngır:roflol:
Allah iyiliğinizi versin emi akşam akşam çok güldüm kızlar
ne kadar saklı da yazıyoruz zannetseniz herşey açık net anlaşılıyor
tek sorun ben adamı boşadım sonra aldım tüyoları iyimi
tama kıslar ozaman yarın çamaşırcıya deil ipçiye gidelim şöyle yünden kirpi ip alalım onlarla kendimize şöyle delik delik lingir lingir bişey örelim üşümeyiz ozaman valla iii geyiğini yaptık bu akşam ilahi kıslar beni şu moddan karamsarlıktan çıkardınız varya allah ne muradınız varsa versin bir deil bin kere hepinizden razı olsun hepiniz iiiki varsınız allah razı olsun
mutlu olduysanız ne gusel yaa
ben epınıze bırer lingir lingir göndericem kızlar sız durunnnnn
mutlu olduysanız ne gusel yaa
ben epınıze bırer lingir lingir göndericem kızlar sız durunnnnn
vallaha yarın topik kapanmasa iyi
ya bacım sen uzulme ben sana yenı tuyolar werırım daha ıyılerını buluruzdelikafadulden
yarı bakıyoruz uygunsuz yazışmalardan dolayı kapanmıştır diye ama ne dedik ki di mi elifyaren bi de kirpi yün ıyyk kocam zaten örgüden nefret eder.bi de ondan örersem koca bana yaklaşmaz valla
neyse valla topiğimiz kapanmasın yeterki biz konuyu kapatırız çok sevdim ben sizleri moral buldum ya kaç gündür evde tek başıma kafayı sıyırcaktım gurbette evliyim ben bir tek arkadaşım bile yok dertleşcek konuşcak kimse yok ama artık sizler varsınız aranıza aldığınız içinde çok sagolun
ii aşamlar adaşımte o kaaaaaaaaaaa
elif kaçarrrrrrrrrrrr