• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

kız ömür derya baykala söyleyelim durum bu bu diyelim hava soğuk bebek yapacağız lıngırlar üşütüyor yünden yapsana desek hem üşümeyiz hem de lıngırlarımız olur:roflol::roflol:

Biz örelim birer lıngır:roflol:

Allah iyiliğinizi versin emi akşam akşam çok güldüm kızlar
ne kadar saklı da yazıyoruz zannetseniz herşey açık net anlaşılıyor
tek sorun ben adamı boşadım sonra aldım tüyoları iyimi

kız ömür derya baykala söyleyelim durum bu bu diyelim hava soğuk bebek yapacağız lıngırlar üşütüyor yünden yapsana desek hem üşümeyiz hem de lıngırlarımız olur:roflol::roflol:

tama kıslar ozaman yarın çamaşırcıya deil ipçiye gidelim şöyle yünden kirpi ip alalım onlarla kendimize şöyle delik delik lingir lingir bişey örelim üşümeyiz ozaman valla iii geyiğini yaptık bu akşam ilahi kıslar beni şu moddan karamsarlıktan çıkardınız varya allah ne muradınız varsa versin bir deil bin kere hepinizden razı olsun hepiniz iiiki varsınız allah razı olsun

Allah iyiliğinizi versin emi akşam akşam çok güldüm kızlar
ne kadar saklı da yazıyoruz zannetseniz herşey açık net anlaşılıyor
tek sorun ben adamı boşadım sonra aldım tüyoları iyimi

ya bacım sen uzulme ben sana yenı tuyolar werırım daha ıyılerını buluruzdelikafadulden

tama kıslar ozaman yarın çamaşırcıya deil ipçiye gidelim şöyle yünden kirpi ip alalım onlarla kendimize şöyle delik delik lingir lingir bişey örelim üşümeyiz ozaman valla iii geyiğini yaptık bu akşam ilahi kıslar beni şu moddan karamsarlıktan çıkardınız varya allah ne muradınız varsa versin bir deil bin kere hepinizden razı olsun hepiniz iiiki varsınız allah razı olsun

mutlu olduysanız ne gusel yaa
ben epınıze bırer lingir lingir göndericem kızlar sız durunnnnn

yarı bakıyoruz uygunsuz yazışmalardan dolayı kapanmıştır diye ama ne dedik ki di mi elifyaren bi de kirpi yün ıyyk kocam zaten örgüden nefret eder.bi de ondan örersem koca bana yaklaşmaz valla

ya bacım sen uzulme ben sana yenı tuyolar werırım daha ıyılerını buluruzdelikafadulden

aman diyim başımdaki derdi yeni savdım istemem daha ağzım yandı acısı bile geçmedi
ama yine de öğreneyim ben tüyoları çok güldüm

Allah hepinize sağlıklı bebişle versin inşallah
benim oğluşum var zaten siz uğraşın lingirlerle filan ben lahana gibi kat kat giyinip oğluma sarılıp uyuyom
iyi geceler hepinize

yarı bakıyoruz uygunsuz yazışmalardan dolayı kapanmıştır diye ama ne dedik ki di mi elifyaren bi de kirpi yün ıyyk kocam zaten örgüden nefret eder.bi de ondan örersem koca bana yaklaşmaz valla

neyse valla topiğimiz kapanmasın yeterki biz konuyu kapatırız çok sevdim ben sizleri moral buldum ya kaç gündür evde tek başıma kafayı sıyırcaktım gurbette evliyim ben bir tek arkadaşım bile yok dertleşcek konuşcak kimse yok ama artık sizler varsınız aranıza aldığınız içinde çok sagolun

neyse valla topiğimiz kapanmasın yeterki biz konuyu kapatırız çok sevdim ben sizleri moral buldum ya kaç gündür evde tek başıma kafayı sıyırcaktım gurbette evliyim ben bir tek arkadaşım bile yok dertleşcek konuşcak kimse yok ama artık sizler varsınız aranıza aldığınız içinde çok sagolun

bende senin gibiyim canım tek başıma ama valla bu topikte vakit geçiyor sağolsun kızlar:enbuyukkk:

ya hakkaten güzel muhabbet oldu ben çıkayım kızlarmaydonoz yapıcam daha çörek otu içecemdaha ooo çok işim var ama yarın tatil okulumyok günüm iptal evdeyim yaşasııııınnnn

Back
X