- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.621
Kırıklık var vücudumda canım. Sürekli uykum var. Yani yatsam 5-6 saat uyuycam gibi geliyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bizi kim kafalayacak neden hep onlara göre neden bize göre değil kocama kızdımkırıldım bugün sabah okula gitmek için hazırlanıyordum o da hazırlanıyordu ben işimi bitirdim bekleyim seni beraber gidelim yolun yarısın kadar aynı yere gideceğiz yok dedi ben gelmeyecem senle dedi neden dedim işte ben senle görünmek istemiyorum utanıyorum dedi şaka yapıyor ama sinir oldum niye biriyle mi buluşacaksın dedim yooo dedii iyi o zaman gidiyorum dedim sesi çıkmadı gelir sandım arkamdan gelmedi bugün hakemliğim vardı şarjım bitmişti baktım yanıma gelmiş dersten sonra neden açıkdeğil dedi tlf şarjı yok neden beklemedin beni dedi sen istedin dedim şimdi maçım var dedim ben gidiyorum dedi tamam dedim gitti ama öyle sinirlendim ki tamam şaka yapıyorsun baktın bozuluyorum kes değil mi ama yok devam edip sinirleimi zıplatacakkötükedihüsoklava:
uyu hayatım uyu bebiş yoruldu heralde benim yerime öp meleğini
[/FONT]
ooooooooyyyyyyyyy benım bacımı kızdırmıs enıstem ya bu dedıklerının aynısını ablamada yapıyo enıstem ıkısıde ogretmen onların ama bı cesıt ablamda bole dertlenıyo aman ya bırak o kossun senın pesıne sen kac ablacım ya bu saka anlayısları benı oldurecek bız yapsak kıyamet kopar ya olsun uzulme ablacım o zaman o senı kafaya almaya calıssın ablacım sen cok degerlısın ısıne baksın o aydeee aydeeeeŞeniz
kimse beni sormamış aşkolsun benneyaptımki
elifcim hoş geldin hayatım
Ay dünürüm benim. Sen üzülme. Ben seni sormasamda hep aklımdasın. Kafamı tutamıyorum valla.kaydirigubbakcemile3
eliff nasılsın aklımdaydın valla
küstüm ben size:1closedeyes: