Sabırsızlanıyorum ...!

[/COLOR][/FONT][/COLOR]
büşracım ve elifcim.. üzülmek yok!!
Allahın izniyle bebişleriniz karnınızda ve büyümeye devam ediyorlar..
bu mucizeyi doyasıya yaşayın lütfen.. aklınıza kötü birşey getirmeyin emi :)))

aynen canım
walla ben güçlü olup dıkkat edecegım kendıme sonrası allahın takdırı
16 sına kadarda eger kanama olmazsa gıtmıcem dr a yatıcam sadece zaten daha 5 haftalık bıle olmadı ınsallah busrada ıyıdır

hale nasılsın bakalım ne var ne yok

iyilik bitanem.. nasılolsun.. kk da dolanıyorum.. bir size takılıyorum bir bakşa topiclere.. yemek yapmaya kalkıcam ama kalkamıyorum bir türlü :)
havada güneşli bugün.. akşam üstleri yürüyüş ypayım diyorum artık.. çok hantallaştımi azcık esnesin vücudum..
sen napıyosun tatlişkom

[/FONT]

hayırlısı olsun elbetama gıtmek lazım ahh ahh bunlar

yani onun ailesi sıkıştırıyoki canım beni her ay açıp soruyo kayın validem bebek yokmu diye hadi kayın valideyi geçtim teyzeleri bile soruyo artık adet günlerimi bile biliyolar sırnaşık şey kayınpederde bile geçen boş durmayın torun istiyorum diye valla artık baskılardan sıkıldım olunda kurtulıyım

şu erkekler yok mu herşeyi biz çekeriz ama onlar haklılar biz habire özel bölgemize ultrason aleti geçiyor gıkımız çıkmıyor gitmezse bırak sıkıştırma sadece senin çocuğun değil o da uğraşsın ben öyle yaptım tıpış tıpış gitti ne olacak onları tahlilde gören mi var ne rahatlar valla bugün tüm erkeklere gıcığım

ewett yaaa okudumm bendee...dün bendenmi kaynaklandı acep dedimde mesajın içeriği daha farklı neysekii..dün burda biri beni çok sinirlendirdide...........ama benim ticker bozulmuşş benim meleğimm 11 haftalıkkkkkbenneyaptımkiii......

[/COLOR][/FONT][/COLOR]

aynen canım
walla ben güçlü olup dıkkat edecegım kendıme sonrası allahın takdırı
16 sına kadarda eger kanama olmazsa gıtmıcem dr a yatıcam sadece zaten daha 5 haftalık bıle olmadı ınsallah busrada ıyıdır

hah şöyleee...
rahat ol bakalım.. bak ne güzel toparlamışsın kendini..
aferim sana canım.. güçlü ol,,,, bebişin için Şeniz

halecim sen ne yaptın prolaktinin düşmüşmü canım bu ay birlikte hamiş kalıcaktık

canım ya yarın yada yarından sonra ölçtürücem ama düşmüştür tahminim..
çünkü 2. kutudayım dostinexin.. bu ay prolaktin sorunum olmuycak Allahımın izniyle..
sende ne var ne yok canım?

selamm kızlarr nasılsıınıızzzzz

hoşgeldin canım....
ben iyiym ya sen nasılsın..

şu erkekler yok mu herşeyi biz çekeriz ama onlar haklılar biz habire özel bölgemize ultrason aleti geçiyor gıkımız çıkmıyor gitmezse bırak sıkıştırma sadece senin çocuğun değil o da uğraşsın ben öyle yaptım tıpış tıpış gitti ne olacak onları tahlilde gören mi var ne rahatlar valla bugün tüm erkeklere gıcığım

aynen emelcim bugün bende gıcığım başta karşımda horlayan kocama sırnaşık şey işten geldi hemen yatttı

o zaman oğlunuza söyleyin de bu konuda fazla insanlara söz hakkı verme hayırlısı de geç sonra gittikçe artıyor baskılar zaten stresli bi durum oluyor bi de insanlar üstüne tuz biber halecim ne yapyım yemek yapacam ben de ama ayağım gitmiyor sadeceöyle kalmak istiyorum kimseyle konuşmak bile istemiyorum o derece

yani onun ailesi sıkıştırıyoki canım beni her ay açıp soruyo kayın validem bebek yokmu diye hadi kayın valideyi geçtim teyzeleri bile soruyo artık adet günlerimi bile biliyolar sırnaşık şey kayınpederde bile geçen boş durmayın torun istiyorum diye valla artık baskılardan sıkıldım olunda kurtulıyım

bu mıllete ne oluyo bılmem kı ıslerıne bakmıyolar mılletı strese sokuyorlar
ay uyuz oldum demınde kayınwaldem geldı walla konusmuyorum ben onunla ılk dusugumde bı gecmıs olsun demedı gelmedı sımdıde cocuk dıyo cok beklersın dedım solemedım bebegı walla 20 dk durdu gıttı sen kımseyı takma canım

oarslancan canım nerdesin kız.. çık ortaya anacım.. :))
ismin ömürdü galiba dimii?? biraz hafıza kaybı var bende de..
:uhm:

ay ablacım ya güldürdün beni walla doğru o kontroller cok yorucu psıkolojısı dagılıyo ınsanın bıde hayırlısıyla bebek olmus olsa mısal oda ayrı karnında saatli bomba mısalı tehlıke dız boyu ama erkeklere ne olcak kı adamlar keyfıne bakıyo aaaaaaaaaaaaa çıldırıciiiiimmm

hataylı mısın yoksa orada mı otuuyorsun ben de hataylıyımm

abla eniştemin aılesıde hatayda payas da oturuyo anam ne sıcak yer orası ya yazın ınsanın tahammul sınırlarını zorlıuyo ben bekarken gıtmıstım ıkı ayda 7 kılo werdım denıze de gıdıyodum way way way ablam hamıleyken orada kaldı bı ara delırıyodu şişti kaldı

X