- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.561
ıyiyim Burçakcım. ışlerim vardı giremedim. Sen nasılsın? Senden de haberim var. Yumurtalar büyümüş. Hadi bi de döllensin. Bitsin bu işkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büşracım nasıl oldun gecmıs olsun yenı okudum allahım ya agladım walla okuyunca
bebeklerımız bıze sarılsın sıkı sıkı gelınce haber wer merak da koyma benı de aklım sende
benım sımdılık bıse yok gıbı ama yatıyom hep sırt ustu offf offf allah yardımcımız olsun
İyiyim Burçakcım. İşlerim vardı giremedim. Sen nasılsın? Senden de haberim var. Yumurtalar büyümüş. Hadi bi de döllensin. Bitsin bu işkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım sakin ol ve dinlenmeye bak sırt üstü yat ilaıda sormadan almasan ii olur ama bildiğim kadarıyla düşük riski olanlar kullanıyo bu ilacı bence yerşelme kanaması bu annes bebişin oynuyo bence senle
hos bulduk canımm :CüvCüv:yerlesme kanamasını ben tam adet donemıne denk gelen gunlerde olur dıye bılıyordum benım adetımı 8 gun gectı
yatıyorum yatmaktan da sıkayetcı degılım gulum ya o ıyı olsunda nasına cazına ragzıyım yarın gıdıcem dr bı baksın kesenın durumuna en azından
Kızlar çok kötüyüm
Sabah kalktığımda kanamam vardı senağlama
Hala bir iki damla devam ediyor
Meleğim beni bırakıyor heralde:a015:
Şimdi doktora gidiyorum
Ne olur dua edin benim için meleğim bu sefer bırakmasın beni
Yine yakmasın annesinin yüreğini
Skı tutunsun annesine
selamlar kızalar
bugun dr gıdecektım ama dr yokmus yerınde yarına kaldı
ama kanamam yok
o pembe bı akıntı accık oldu gectı
gecen gebelıgımde progestan wermıstı sımdı baslasammı bılmıyorum walla dun ıkı tane aldım sabah aksam
bıde hep yattım arada kalktım sadece
ay nş bişey olmıycak canım dua etmeye başladım bile odur :Saruboceq::Saruboceq:inş kurban olduğum rabbim sağ salim doğmasına izin vericek
haklısın nehrıwercım ama zaten 2 tane ıctım dr da soledım bıse olmaz genelde kanama olunca werıyoruz baska ıcme dedı beraycım hıc gezmedım ogrenmeden once gezıyordum ama sonra yattım benım rahımde sorun war o sebepten rısklı zaten
ben geldim kızlar canım sıkkın kocama kızdım sinir oldum hiçbir şey gelmiyor içimden çalışmak dahil valla uyarı alıyoruz bu ARADA sabırsızlanamıyorum artık white rose boşver be gülüm neden bu kadar erken dr gitmeseydin keşke sıkıntıya girmişsineşin yaptırdı mı testi falan çünkü sen istediğin kadar bekle sorun eşindeyse yapacak bişey yok ben 10 aydır isityorum sorun eşim de çıktı yaşım 31 sen daha çok yenisin boşver sal kendini yumurtlama için internette siteler var ordan adet tarihlerini gir ordan yumurtlama tarihin çıkar mm boşver mesela ben de 15.gün çatlama oluyor çatlamadan sonra 14 sonra adet oluyor 29 günd bir adet oluyorum 29-14=15.gün çatlama 14gün sonra adet anlatabilmişimdir inşallah bana yaz kaç günde bir adet olduğunu sana gününü söyleyeyim
ya canım beni bi kaç aydır değişiyo martın 26 sında adet olmştum daha öncede 20 şubattı ndan öncekide 24 tü hesaplayamıyorumki artık ya benimde eşim varikosle ameliyatı olmuş git bi sperm tahlili yap diyiyorum yapmıyoki neyse bu ay olmazsa onu ıkıştırıcam