Sabırsızlanıyorum ...!

ıyi akşamlar kızlar
Elif gibi benimde bugün işten çıkmak üzereyken
Pembe renkte akıntım olmaya başladı
Çok korkuyorum kızlar ya
Doktorumuda aradım ama tel kapalı
Yarına kadar mecbur bekliycem
Bebeğim lütfen bırakma beni senağlama

kac hafalık hamilesin canım 2 hafta önce benimde böle bi sorumum oldu istihrat et en kısa zamanda doktoruna git olurmu ama doktora gözükene kadar sırtüstü yat ve dinlen ancak kanaman artarsa bi acile git onun haricii yapabilecegin tek sey dinlenmek yarına kadar benimde oldu böle sorunum progestan verdi içtim tam 11 gün yattım simdi cok sükür iyiyiz böyle seyler olabiliyor hamilelikte rahat ol her kanama bebegini senden alıp götürmez canım sadece dinlen a.s.

kızlar üzmeyin kendinizi de bebişlerinizi de hadi
ne hissettiğinizi yaşamadım belki ama yapmayın böyle bebişlerinize siz sıkı sıkı tutunun ki onlarda size tutunsun
onları kaybetme fikrini aklınızdan çıkarın
büşram,elifçim canlarım benim yapmayın böyle

Canım belki ilk bebeğimi düşük yapmasaydım daha rahat olurdum
Çünkü bu duygunuın insanın canını ve yüreğini nekadar acıttığını bilmezdim
Ama şuan okadar korkuyorum ki bunu kimse anlayamaz

bak büşra nehiriverin başına gelmiş çok şükür maşallah hala karnında senin de elif kardeşimin de olacak dinlenin yatın kalkmayın emi arkadaşım

kac hafalık hamilesin canım 2 hafta önce benimde böle bi sorumum oldu istihrat et en kısa zamanda doktoruna git olurmu ama doktora gözükene kadar sırtüstü yat ve dinlen ancak kanaman artarsa bi acile git onun haricii yapabilecegin tek sey dinlenmek yarına kadar benimde oldu böle sorunum progestan verdi içtim tam 11 gün yattım simdi cok sükür iyiyiz böyle seyler olabiliyor hamilelikte rahat ol her kanama bebegini senden alıp götürmez canım sadece dinlen a.s.

Canım dokotrum tahminen 4hafta 3günlük falan dedi
Dediğim gibi geçen ay düşük yaptığım için şimdi en ufacık birşeyde çok korkuyorum
İçimdeki korkuyu anca bu duyguyu yaşayanlar anlar

bak büşra nehiriverin başına gelmiş çok şükür maşallah hala karnında senin de elif kardeşimin de olacak dinlenin yatın kalkmayın emi arkadaşım

Çok saol canım benim iyiki varsınız :1hug:
Hep içimi rahatlatıyorsunuz
Ama bu korku geçmiyor bir türlü

Canım dokotrum tahminen 4hafta 3günlük falan dedi
Dediğim gibi geçen ay düşük yaptığım için şimdi en ufacık birşeyde çok korkuyorum
İçimdeki korkuyu anca bu duyguyu yaşayanlar anlar

emin olki ben seni cok iyi anlıyorum peki tatlım bak sen beni dinle şimdi ya bu olursa diye kaygılanmak ve pc basında oturmak yerine gidip sırt üstü yatıp dinlensen sabah ilk iş olarak doktorunla görüşüp doktoruna gitsen daha iyi olmazmı bebeğim beni dinle ve yat benden de ilk bi kaç dama pembe sonrada kahverengi geldi doktorum korkmamı ve olabileceğini ama ilk 3 ayda düşük risknin var oldugunu dinlenme ile bu sorunun asılacağını sölemişti ölede oldu bak 10ncu haftamı bitirdim bazen erken dönemde bilmem bilirmisin yerleşme kanaması derler halk arasında o tür bi kanamda oluo embiriyo rahim içinde kendine yer acarken bi kanamaya yol acıo eminim önemli bişey değil dinlen canım üzme üzüldükce emin ol sıkıntın artar rahat ol a.s.

emin olki ben seni cok iyi anlıyorum peki tatlım bak sen beni dinle şimdi ya bu olursa diye kaygılanmak ve pc basında oturmak yerine gidip sırt üstü yatıp dinlensen sabah ilk iş olarak doktorunla görüşüp doktoruna gitsen daha iyi olmazmı bebeğim beni dinle ve yat benden de ilk bi kaç dama pembe sonrada kahverengi geldi doktorum korkmamı ve olabileceğini ama ilk 3 ayda düşük risknin var oldugunu dinlenme ile bu sorunun asılacağını sölemişti ölede oldu bak 10ncu haftamı bitirdim bazen erken dönemde bilmem bilirmisin yerleşme kanaması derler halk arasında o tür bi kanamda oluo embiriyo rahim içinde kendine yer acarken bi kanamaya yol acıo eminim önemli bişey değil dinlen canım üzme üzüldükce emin ol sıkıntın artar rahat ol a.s.

Canım benim inşallah dediğin gibidir. kötü bir şey yoktur
Şimdi seni diyliycem yatıcam ve sabah doktorumla görüşcem:1hug:a.s.

Canım benim inşallah dediğin gibidir. kötü bir şey yoktur
Şimdi seni diyliycem yatıcam ve sabah doktorumla görüşcem:1hug:a.s.

hadi bakalım kış kış hemen yataga kafanı rahat tut ne bu böle ya stress bütün her hastalığın temelidir sen rahat olcanki o bebişte senle beraber rahat rahat büyüsün hadi bakıım yat uyu yarında bana haber ver öpüldün ii geceler hem bak hemsehriyiz senle bende malatyalıyım :):1hug:

içeriğe uygun yazışmalar yapalım
konu dışı yazışmalarınızı (hal hatır sormak gibi)
özel mesajlaşma veya profil mesajlaşma sisteminden yapınız
aksi durumda ceza alırsınız

hadi bakalım kış kış hemen yataga kafanı rahat tut ne bu böle ya stress bütün her hastalığın temelidir sen rahat olcanki o bebişte senle beraber rahat rahat büyüsün hadi bakıım yat uyu yarında bana haber ver öpüldün ii geceler hem bak hemsehriyiz senle bende malatyalıyım :):1hug:

Tamam hemşehrim hemen gidip yatıyorum yarında sana gelişmeleri yazıyorum

Hepinizi çok seviyorum kızlarr :asigim::asigim:a.s.:asigim:a.s.:asigim:
Veeee kocaman öpüyorum hepinizi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Tamam hemşehrim hemen gidip yatıyorum yarında sana gelişmeleri yazıyorum

Hepinizi çok seviyorum kızlarr :asigim::asigim:a.s.:asigim:a.s.:asigim:
Veeee kocaman öpüyorum hepinizi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hadi bakalım iyi geceler tatlı rüyalara.s.

Kızlar çok kötüyüm
Sabah kalktığımda kanamam vardı senağlama
Hala bir iki damla devam ediyor
Meleğim beni bırakıyor heralde:a015:
Şimdi doktora gidiyorum
Ne olur dua edin benim için meleğim bu sefer bırakmasın beni
Yine yakmasın annesinin yüreğini
Skı tutunsun annesine

X