- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #10.121
bebişimm ii amaa benimm içim çok sıkılıyorr....senağlama...bi sebebi yok ama bağıra çağıra ağlamak istiyorummmmsenağlamasenağlamaİyiyim Tuğbacım. Sen nasılsın? Bebişimiz nasıl? Elif buralarda.
Ben hiç Klomen kullanmadım canım. Onun için bi bilgim yok. Ama Emel 5. günü başlayacaktı.
keşke ama işteyimm gözlerim doluyoo bırakamıyorum tutuyorumm ooofffffAğla Tuğbacım ağla. Koyver gitsin.
keşke ama işteyimm gözlerim doluyoo bırakamıyorum tutuyorumm ooofffff
Ben çıkıyorum kızlar akşam yine görüşürüz. Öptüm hepinizi. İyi pazarlar!
bu yazıyla dahada duygulandımmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlamaağlama tuğbacım ya bebişini düşün minicik şeyin karnında olduğunu kalbinin attığını düşün bu kadar büyük bir şeye sahipken ağlarmı hiç insan karnına dokun meleğinden güç al inan hiç bir şeyin kalmıycak
bu yazıyla dahada duygulandımmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
bu yazıyla dahada duygulandımmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
kuzucummm nolduu bana böylee....inşş eşim biyere gider akşamm tek kalmak istiyorummmm kimseyi görmek istemiyorummmmm:çok üzgünüm:........ah kıyamam kuzum benim hamilelik duygusallaştırıyor insanı diye boşuna demiyolar
bebişini üzme annesi :CüvCüv:
sağol canımm benimmm desteğin için.... üzmek istermi hiç annesi kuzusunu ....ama elimde değill inan....bugün böyle yarın düzelir herşey innşş...ay canım kıyamam ben sana da o küçük meleğede hormonlar değişiyo tabi bebişle ağla hayatım ozaman boşalt içini sonra hemen eski haline dön ama üzme yeğenimizi
of kızlar ya canım çok sıkılıyo kociş pazar gününü benle geçirmek yerine arkadaşlarıyla gezmeye gitti fenalık geçirmek üzereyim yanlızlıktan artık
selam canım nasılsın? ben burdayım bak üzülme kaydirigubbakcemile3 neler yapıyosun bakalım? temizlik falan bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?