Sabırsızlanıyorum ...!

ıyiyim Tuğbacım. Sen nasılsın? Bebişimiz nasıl? Elif buralarda.

kızlar klomene adetin 5. günü başlanmıyomu ya benim doktorum 3. gün başlattı 10 günüde büyümemişler dedi yarın bidaha bakıcak anlamadım ben bişey bundan

Ben hiç Klomen kullanmadım canım. Onun için bi bilgim yok. Ama Emel 5. günü başlayacaktı.

Bi sor bakalım Burçakcım senin ne özelliğin varmışta 3. günü başlamışsın.

Ben çıkıyorum kızlar akşam yine görüşürüz. Öptüm hepinizi. ıyi pazarlar!

ağlama tuğbacım ya bebişini düşün minicik şeyin karnında olduğunu kalbinin attığını düşün bu kadar büyük bir şeye sahipken ağlarmı hiç insan karnına dokun meleğinden güç al inan hiç bir şeyin kalmıycak

ay canım kıyamam ben sana da o küçük meleğede hormonlar değişiyo tabi bebişle ağla hayatım ozaman boşalt içini sonra hemen eski haline dön ama üzme yeğenimizi
sağol canımm benimmm desteğin için.... üzmek istermi hiç annesi kuzusunu ....ama elimde değill inan....bugün böyle yarın düzelir herşey innşş...

of kızlar ya canım çok sıkılıyo kociş pazar gününü benle geçirmek yerine arkadaşlarıyla gezmeye gitti fenalık geçirmek üzereyim yanlızlıktan artık

of kızlar ya canım çok sıkılıyo kociş pazar gününü benle geçirmek yerine arkadaşlarıyla gezmeye gitti fenalık geçirmek üzereyim yanlızlıktan artık

selam canım nasılsın? ben burdayım bak üzülme kaydirigubbakcemile3 neler yapıyosun bakalım? temizlik falan bitti mi?

selam canım nasılsın? ben burdayım bak üzülme kaydirigubbakcemile3 neler yapıyosun bakalım? temizlik falan bitti mi?

slm canım temizlik çoktan bitti skıntıdan patlıyorum balkonu açtım aldım bilgisayarı bide kahvemi aldım yanıma balkonda keyif yapıyorum bi elmde bilgisayar karşımda dağ manzarası kocama inat yapıyım dedim ama yinede yanlızlık sıkıyo adamı gelince küsücem ben ona sen neler yapıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…