• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldin özlemcim en iyisini yapmışsın tatlım
bırak kafan rahat olsun, Allah'ım doğru zamanda verir inşallah bebişini

evet canım esımde stres oluyordu sımdı profılıme de yazıcam gun sormayın dıye kıslara kaydirigubbakcemile3

Sen bize artık bebiş haberi verirsin biz bi şey sormayız Özlemcim.

özlemcim bencede rahat bırak kendini biyerde okumuştum görev edinmeyin demişti çocuk yapmayı bende bi ara öyleydim şimdi rahat bırakaya çalışıyorumda doktorum izin vermiyo :)

Sen bize artık bebiş haberi verirsin biz bi şey sormayız Özlemcim.

tabiiki olunca ılk sızlerle paylasıcammm ne demek canlarımsınız sız:1hug: bu koca sehırde yanlızım valla sızler kız kardeslerım oldunuz su bılgısayarda olmasa evde bılmıyorum napardım ben:çok üzgünüm:

kızlar bence herşeyin hayırlıını istemeliyiz benim bir kuzenim vardı evlendi evleneli çocuk istiyolardı yapmadıkları şey başvurmadıkları yöntem kalmadı aşılama bile yaptılar 3 yıl uğraştılar amcamın kızında vitiligo diye bir hastalık vardı en sonunda lazere felan girip hastalık izlerini yok edicem deddi bu aradada çokcuk yapamıycaktı doğal olarak zatende olmuyodu neyse lazere girmeden önce bi gecikme yaşadı test yaptıki hamile kocasıda aldıralım dedi vitiligo yraları bayağı ilerlemişti aldıralım tedavinden sonra tekrar olur çocuk dedi aldırmı diye amcamın kızı boşandılar çocukalrı doğdu şimdi 5 yaşında ve babasını hiç görmedi o yüzden rabbim inş hepimize hayırlı bebekler verir

özlemcim bencede rahat bırak kendini biyerde okumuştum görev edinmeyin demişti çocuk yapmayı bende bi ara öyleydim şimdi rahat bırakaya çalışıyorumda doktorum izin vermiyo :)

evet canım rahat olucam artık ya gun ıcerısındede hep bunu dusunuyordum artık dusunmuyorum ıkı gundur bu yuzden zaman hızlı gecıyo gıbı de gelıyo ınsana boyle olunca :1rolleyes:

kızlar bence herşeyin hayırlıını istemeliyiz benim bir kuzenim vardı evlendi evleneli çocuk istiyolardı yapmadıkları şey başvurmadıkları yöntem kalmadı aşılama bile yaptılar 3 yıl uğraştılar amcamın kızında vitiligo diye bir hastalık vardı en sonunda lazere felan girip hastalık izlerini yok edicem deddi bu aradada çokcuk yapamıycaktı doğal olarak zatende olmuyodu neyse lazere girmeden önce bi gecikme yaşadı test yaptıki hamile kocasıda aldıralım dedi vitiligo yraları bayağı ilerlemişti aldıralım tedavinden sonra tekrar olur çocuk dedi aldırmı diye amcamın kızı boşandılar çocukalrı doğdu şimdi 5 yaşında ve babasını hiç görmedi o yüzden rabbim inş hepimize hayırlı bebekler verir

nasıl bısıdır bu boyle yaa bak ıste hayırlıs hayırlısı dıye bosu bosuna demıyorus demı yanı cocuk cocuk demısler cocuk olmus ama ayrılmıslar ne anlamı kaldı kı ahhh ya en cok ona dua edıyorum ıste hakkımızda hep ney hayırlıysa o olsun hepımız ıcın amınn:Saruboceq:

nasıl bısıdır bu boyle yaa bak ıste hayırlıs hayırlısı dıye bosu bosuna demıyorus demı yanı cocuk cocuk demısler cocuk olmus ama ayrılmıslar ne anlamı kaldı kı ahhh ya en cok ona dua edıyorum ıste hakkımızda hep ney hayırlıysa o olsun hepımız ıcın amınn:Saruboceq:

kesinlikle canım hakkımızda hayırlısını versin rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize:Saruboceq:

Bu erkekleri anlamak mümkün değil Burçakcım. Çocuk çocuk diye çırpın olunca aldır diye baskı yap aldırmayınca boşan.:kızgın:

Baskıya gelemiyolar. Bunlara çaktırmadan çocuk yapacaksın. Öyle hadi bugün yumurtlama günüm falan yok. Sinir oluyolar. Yani benimki öyle. Görev haline getirmek istemiyo. Bende artık bahsetmiyorum bebekten falan kızıyo çünkü. Benim stres olmama sinirleniyo.Vazgeçerim diye tehdit ediyo. Onun için artık bizim aramızda bebekten bahsetmek yok.

Baskıya gelemiyolar. Bunlara çaktırmadan çocuk yapacaksın. Öyle hadi bugün yumurtlama günüm falan yok. Sinir oluyolar. Yani benimki öyle. Görev haline getirmek istemiyo. Bende artık bahsetmiyorum bebekten falan kızıyo çünkü. Benim stres olmama sinirleniyo.Vazgeçerim diye tehdit ediyo. Onun için artık bizim aramızda bebekten bahsetmek yok.

benımkı de hersey bı yana benım uzulmeme dayanamıyo ondan kızıyo hesap kıtap yapmayalım görev mı bu dıye olmayınca cok uzuluyosun dıyor bırak rahat ol ve dusundum de gercekten su ara demese bıle o haklı ben kendılıgımden bırakıyorum artıkınnnkaydirigubbakcemile5

aynı durumdayız canım bizimkide aynen tehdit ediyo ama hiç tanımadığım bir şehirde yanlızlığımı bebeğimle paylaşmak istediğimi anlamıyoki nerde onda o incelik

selamm şekerlerrrrr nasılsınızz bakalımmmm...
özlemciimmm en doğru karar bencee.....allahım istedikten sonra hiç merak etme meleğin seninle olacak....benim hamile olduğumu öğrendiğim dönem inanılmaz stres olduğumm fakat bu hamilelik konusundanda bi o kadar uzak olduğumm bi dönemdii...hayırlısı olsun hakkında canımm

selamm şekerlerrrrr nasılsınızz bakalımmmm...
özlemciimmm en doğru karar bencee.....allahım istedikten sonra hiç merak etme meleğin seninle olacak....benim hamile olduğumu öğrendiğim dönem inanılmaz stres olduğumm fakat bu hamilelik konusundanda bi o kadar uzak olduğumm bi dönemdii...hayırlısı olsun hakkında canımm

sagol canım hayırlısı olsun hakkımızda sen de ıyısındır ınsallahhsositososito

Back