Sabırsızlanıyorum ...!

ya maydonoza taktım ben yemeklere katıyorum
ama bunun oyle dusuk yapma gıbı bı etkısı yokmus
asırısı yaparmıs bı tutamdan kımjseye zaarar gelmez ya dımı abla yaa

bıde ben kacar
esımle hıc ılgılenemıyom ya yazık cocuga
hepınızı optummmm

fazla yememeye çalış ben hergün yiorum sen daha az ye emi ablam hadi git ilgilen enişteyle iyi geceler

ben çıktım yaren maşallah pek güzesin arkadaşım ardaşlık isteğinde bulundum sana

arkadaşlar burdayım gittim sanmayın yarın sınavım var ya son bi tekrar yapıyorum ama arada ne var ne yok diye dönüp bakıyorum unutulmassınız siz

valla şimdilik hiç şikayeti yok gayet iyiyim ama arkadaşım başıdan şöyle bir olay geçti adetimden sonra doktora gidip kan testi yaptırdım (idrarda pozitif çıkmıştı) kan testim 5.46 çıktı doktor gebelik yok dedi iki gün sonra tekrar idrarda yaptım tekrar poztif çıktı yine kan testine gittim bu sefer 127.77 çıktı gebelk var dedi şimdi de gidince yine başka ters bişey olursa diye korkuyorum ondan bu kadar pimpirikleniyorum ya dış gebelik varsa diye

zaten ben şöyle biliyorum 5 in üstü olursa hamilelik. değer giderek artıyorsa hamilesin canım benim. gayette güzel değerin. yok yere hiç canını sıkma. ben kaç kere test yaptırdım 5 bile çıkmadı kaydirigubbakcemile3

eee hamişşlik için tavsiyelerin neler bakalım :jeyyar: taktikleri alalım :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim yumurtlamam 7-8 günleri sanıyordum o günlerde belirtiler vardı yumurtlama blirtileri o zaman kafama taktım beraber olduk ondan sonraki günler nasılsa yumurtlama günüm geçti diye rahattık tahminen 14 tutmuş ben geçti derken benimde belirtilerimde sadece bel ağrısı oldu sırt üstü yatamıyordum canım umarım en kısa zamanda seninde haberini alırız

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün doktora gidecektim ama doktorum şehir dışına çıkmış
Haftaya pazartesi gelecekmiş haftaya kadar bekliycem

günaydın kuzular,şekerler,bitaneler nasılsınız bakalım?
ümmühan hanımcım bu saatte sizi görmek ne büyük mutluluk:))
burcucum günaydın sanada melek annesi:CüvCüv:

inş bitanem bu ay çok çalışıcam bakalım :dance: :dance:

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün doktora gidecektim ama doktorum şehir dışına çıkmış
Haftaya pazartesi gelecekmiş haftaya kadar bekliycem

günaydın canikom. peki sende ne tatikler var bakalım büşracım :jeyyar: :jeyyar: hamişşler hadi bakalım tavsiyelerinizi bekliyoruzzzz kaydirigubbakcemile3

günaydın kuzular,şekerler,bitaneler nasılsınız bakalım?
ümmühan hanımcım bu saatte sizi görmek ne büyük mutluluk:))
burcucum günaydın sanada melek annesi:CüvCüv:

sormayın Elif hanımcım yolu şaşırdım galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz kociş işe gitti 8 buçukta kalktım. kahvaltı yaptım. makinaya çamaşır attım onları asıp banyoyu ovucam. sonra da annemlere gidicem. akşama komşunun oğlunun düğünü var. oynuycam biraz sositososito sositososito sositososito

Ben rahat deilim ama kuzu
Bunada bişey olacak diye çok korkuyorum
Doktorum burda olsa belki düşmesin diye ilaç vitamin falan verirdi

Allah korusun bitanem sen iyi düşün,kötüyü aklından silmeye çalış
yaşamadan bilinmez belki çok zor bişey yaşadığın ama sen yinede unut kötü olanı
bebeğine odaklan
geçen gün okumuştum gül düşünürsen gül olur,diken düşünürsen diken olur diye
sende gül düşün tatlım gül yüzlü meleğin sana gelicek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…