- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #9.901
benim yumurtlama gec oluyor bugün ada cayina basladim beyimide keciboynuzu iciriyorum bakalim hayirlisi
ben çıktım yaren maşallah pek güzesin arkadaşım ardaşlık isteğinde bulundum sana
günaydın defne nasılsın hemşerim
valla şimdilik hiç şikayeti yok gayet iyiyim ama arkadaşım başıdan şöyle bir olay geçti adetimden sonra doktora gidip kan testi yaptırdım (idrarda pozitif çıkmıştı) kan testim 5.46 çıktı doktor gebelik yok dedi iki gün sonra tekrar idrarda yaptım tekrar poztif çıktı yine kan testine gittim bu sefer 127.77 çıktı gebelk var dedi şimdi de gidince yine başka ters bişey olursa diye korkuyorum ondan bu kadar pimpirikleniyorum ya dış gebelik varsa diye
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün doktora gidecektim ama doktorum şehir dışına çıkmış
Haftaya pazartesi gelecekmiş haftaya kadar bekliycem
günaydın şekercim kan testini yaptın mı ooohhhh rahatız artıkkaydirigubbakcemile3
benim yumurtlamam 7-8 günleri sanıyordum o günlerde belirtiler vardı yumurtlama blirtileri o zaman kafama taktım beraber olduk ondan sonraki günler nasılsa yumurtlama günüm geçti diye rahattık tahminen 14 tutmuş ben geçti derken benimde belirtilerimde sadece bel ağrısı oldu sırt üstü yatamıyordum canım umarım en kısa zamanda seninde haberini alırız
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün doktora gidecektim ama doktorum şehir dışına çıkmış
Haftaya pazartesi gelecekmiş haftaya kadar bekliycem
günaydın kuzular,şekerler,bitaneler nasılsınız bakalım?
ümmühan hanımcım bu saatte sizi görmek ne büyük mutluluk:))
burcucum günaydın sanada melek annesi:CüvCüv:
Ben rahat deilim ama kuzu
Bunada bişey olacak diye çok korkuyorum
Doktorum burda olsa belki düşmesin diye ilaç vitamin falan verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?