• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

canlarım sağolun size uğramadan geçemiyorum ne yapayım seviyorum sizi eşim komedi dükkanını izliyor arada ona bakıyorum çok komik ya sormayın kızlar veliler bir yandan şu derste alma çıkrsan olmaz mı diye elimde değil anlatamıyorum insanlarda haklı ama tören olmalı neyse kızlar biz başladık hayırlısı bu ay içimde garip bir heyecan var ben bu ay bu işi halledecem allahın izniyle ümitliyim inşallah

canlarım sağolun size uğramadan geçemiyorum ne yapayım seviyorum sizi eşim komedi dükkanını izliyor arada ona bakıyorum çok komik ya sormayın kızlar veliler bir yandan şu derste alma çıkrsan olmaz mı diye elimde değil anlatamıyorum insanlarda haklı ama tören olmalı neyse kızlar biz başladık hayırlısı bu ay içimde garip bir heyecan var ben bu ay bu işi halledecem allahın izniyle ümitliyim inşallah

inşallah tatlım :CüvCüv:

büşra bu kadar hızı olmanın sebebı ne yawrum
kız dusukten sonra en az 3 ay beklemen lazım ben bıle 8 ay ara werdım
hemen cık hamıle kalmıssın
sasrıdııııımmmmm bebegımmm
hayırlı olsunn

büşra bu kadar hızı olmanın sebebı ne yawrum
kız dusukten sonra en az 3 ay beklemen lazım ben bıle 8 ay ara werdım
hemen cık hamıle kalmıssın
sasrıdııııımmmmm bebegımmm
hayırlı olsunn

Canım benim doktorum korunmayın hemen hamile kal dedi
Rahim duvarında ciddi bir aşınma söz konusu deil
Bebeğin 5haftalıkken düşmüş dedi
Bizde doktoru dinledik kuzu
Sen kaç haftalık bebeğini düşürmüştün

valla çok yorgunum bebeğim çok çalışıyorum bu aralar sen nasılsın bitanem

ah kıyamammm bacıcagızımaa
aynı benım ablamda ole ewde ıste delırmek uzere
23 nısanda yaklasıyo
dıkkat et ablacım
bende ıyıyım
yatıyom anca
ewde yawas yawas ıslerıme bakıyom
uzanmıyom yuksek yerlere agır kaldırmıyom
sımdı corba yaptım sehrıye corbası onu ıcıyom
baska bıse yıyemıyom abla yaaa

Canım benim doktorum korunmayın hemen hamile kal dedi
Rahim duvarında ciddi bir aşınma söz konusu deil
Bebeğin 5haftalıkken düşmüş dedi
Bizde doktoru dinledik kuzu
Sen kaç haftalık bebeğini düşürmüştün

hımm anladım
benım 6 haftalıktı kalbı durmustu
bıde kurtaj olmustum ben
o sebepten 8 ay bekledık belkıde
ınsallah hayırlı olurrr cancagızımmm:Saruboceq::nazar:

hımm anladım
benım 6 haftalıktı kalbı durmustu
bıde kurtaj olmustum ben
o sebepten 8 ay bekledık belkıde
ınsallah hayırlı olurrr cancagızımmm:Saruboceq::nazar:

Saol canım
Ben kürtaj olmadım
Onun için doktorum beklemeye gerek yok dedi
Allahım sanada bir daha böyle bir olay yaşatmasın

büşraaaa çok çok sevindim biricik arkadaşım biz sana dedik bebiş var diye yalancı çıkmadık şükür dikkat et hemen git dr tamam mı

büşraaaa çok çok sevindim biricik arkadaşım biz sana dedik bebiş var diye yalancı çıkmadık şükür dikkat et hemen git dr tamam mı

Evet canım demiştiniz ama insan o test sonucunu görmeden inanamıyor işte
Yarın gitcem inşallah doktora canım

arkadaslar bende bes ay önce kürtaj oldum cok zor bir durum bende üc ay korundum iki aydir daha bekliyorum

neyseki yarın tatil dinlenirim ben size yazayım önce dinlenirim alıştımbu tempoya kafa dağılıyor pazatesi maçlarım var hakemim ay çok yoğunumrahat olurum daha iyi pazartesi dr gidecem bakalım ne olacak ablam bu ilaçtan dolayı ikiz çok oluyormuş bir bakarsın ikiz olur diyor olsun diyorum toptan çıkar:roflol::roflol::sm_cool::hooray:

anaaa burada akraba olduk biz ömür ve elifle beşik kertmesi yatık birer kızz birer erkek doğuracağız sizde doğurun beşik kertmesi ederik

benim yumurtlama gec oluyor bugün ada cayina basladim beyimide keciboynuzu iciriyorum bakalim hayirlisi

Back