• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Büşracım kesinlikle hamilesin. O test boşuna silik milik 2. çizgiyi çıkarmaz. Ben çok heycanlandım şimdi.

ya olsun sen bi kan testi yaptır bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan kaç kişi var

bende heyecanlandım şimdidelikafadulden
bence erkek bebiş gelicek sana

Ama ben kız istiyordum kuzu yakaydirigubbakcemile2
Neyse sağlıklı olsunda herşeyden önce bide hamile olayımda
Kız erkek çok önemli deil

Ay şimdi farkına vardım Büşraaaa herkesi heyecanlandırmışsın.

Çıkmaz Büşracım ya. Rahat ol biraz. Olsa olsa biraz düşük çıkar. Silik çıkmış ya idrar testi o yüzden diyorum. Ama inşallah 5 in çok çok üzerindedir.

Ben baktım Elifcim resimlerine. Çok yakışmışsınız birbirinize allah ayırmasın canım.

Selam arkadaslar...benim 3 yila yakin cocugum olmuyor,bu ay dr clomid adli bir ilac verdi prolaktinimin yuksekliginden dolayi ve bu ilaci arastirdim kullannanlarin cogu hamile kalmis...Bende bu ilactan hamile kalanlari okuyunca cokkk heyecanlandim,ve adetim 1 aydir yok,yani heran olacagim ama gelmiyor bir turlu birde gogusler felakett sisti uzerine yatamiyorum:( esim test almis(benim aklima bile gelmedi test yapmak) Denedim tessti sonuc pozitif aninda ve cok belirgin.Ikimizde tam anlamiyla sevinemedik cunku ben nerdeyse adet olacagim yani o derece hissediyorum(belim,karnim,bacaklarim cok agriyor)
Hamilelikte adet olacakmis hissini duydum ama bu kadar olurmu merak ediyorum?bilenler,duyanlar ,yasayanlar....bir kac cumle yazin lutfen!

Sevinemedim henuz doya doya ,,,,esim birazdan bir test daha alacak ama bugune kadar hep test yaptigim icin ve adet olacakmis gibi olupta sonunda hep adet oldugum icin...inanamiyorum,sevinemiyorum

Selam arkadaslar...benim 3 yila yakin cocugum olmuyor,bu ay dr clomid adli bir ilac verdi prolaktinimin yuksekliginden dolayi ve bu ilaci arastirdim kullannanlarin cogu hamile kalmis...Bende bu ilactan hamile kalanlari okuyunca cokkk heyecanlandim,ve adetim 1 aydir yok,yani heran olacagim ama gelmiyor bir turlu birde gogusler felakett sisti uzerine yatamiyorum:( esim test almis(benim aklima bile gelmedi test yapmak) Denedim tessti sonuc pozitif aninda ve cok belirgin.Ikimizde tam anlamiyla sevinemedik cunku ben nerdeyse adet olacagim yani o derece hissediyorum(belim,karnim,bacaklarim cok agriyor)
Hamilelikte adet olacakmis hissini duydum ama bu kadar olurmu merak ediyorum?bilenler,duyanlar ,yasayanlar....bir kac cumle yazin lutfen!

Sevinemedim henuz doya doya ,,,,esim birazdan bir test daha alacak ama bugune kadar hep test yaptigim icin ve adet olacakmis gibi olupta sonunda hep adet oldugum icin...inanamiyorum,sevinemiyorum

Bence doya doya sevin canım. Tebrikler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi doktora git en iyi cevabı verir sana.

canımmm...
öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir inşaallah...
hiç korkma, aynı adet belirtilerini yaşarsın canım... sonuçta o çift çizgiyi görmüşsün gerisi boşş.. doktoruna git derim hemen... olurda düşük tehliken falan varsa ona göre ilaç verir. hem sende bu düşüncelerden kurtulmuş olursun.. bu arada adetin ne kadar geçti???

elifcimm.. canım çokgüzel çıkmışsınız..
Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve bebiş versin sizeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))

Yarencim resim koymayı bende bilmiyorum ama Elfin resimlerine bakmak istiyosan Else nin üzerine tıkla canım.

elifcimm.. canım çokgüzel çıkmışsınız..
Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve bebiş versin sizeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))

amin canım benim sağol

yav arkadaşlar nerden bakılıyo bu resimler nerden koycaz kendi resimlerimizi bilen bi yardım

resimleri profilinde albüm oluştur diyosun sonra oraya resim ekle deyip resimlerini ekliyosun canım
arkadaşlık talebimi kabul edersen resimlerimi görceksin canım
arkadaş listesinde olmayanlar görem,yor

Back