- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.661
Büşracım kesinlikle hamilesin. O test boşuna silik milik 2. çizgiyi çıkarmaz. Ben çok heycanlandım şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya olsun sen bi kan testi yaptır bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan kaç kişi var
bende heyecanlandım şimdidelikafadulden
bence erkek bebiş gelicek sana
ya olsun sen bi kan testi yaptır bak idrarda çıkmayıp kanda çıkan kaç kişi var
canım ya hayırlısı olsun..
bebiş geliyo bencede. bak görürsün. Hale de dedi dersin :))))))
ay çok heyecanlandım yaaa............. :dance:
Ay şimdi farkına vardım Büşraaaa herkesi heyecanlandırmışsın.
Ben baktım Elifcim resimlerine. Çok yakışmışsınız birbirinize allah ayırmasın canım.
İnşallah canım ne olur dua edin benim için inşallah hamileyimdir
Selam arkadaslar...benim 3 yila yakin cocugum olmuyor,bu ay dr clomid adli bir ilac verdi prolaktinimin yuksekliginden dolayi ve bu ilaci arastirdim kullannanlarin cogu hamile kalmis...Bende bu ilactan hamile kalanlari okuyunca cokkk heyecanlandim,ve adetim 1 aydir yok,yani heran olacagim ama gelmiyor bir turlu birde gogusler felakett sisti uzerine yatamiyorumesim test almis(benim aklima bile gelmedi test yapmak) Denedim tessti sonuc pozitif aninda ve cok belirgin.Ikimizde tam anlamiyla sevinemedik cunku ben nerdeyse adet olacagim yani o derece hissediyorum(belim,karnim,bacaklarim cok agriyor)
Hamilelikte adet olacakmis hissini duydum ama bu kadar olurmu merak ediyorum?bilenler,duyanlar ,yasayanlar....bir kac cumle yazin lutfen!
Sevinemedim henuz doya doya ,,,,esim birazdan bir test daha alacak ama bugune kadar hep test yaptigim icin ve adet olacakmis gibi olupta sonunda hep adet oldugum icin...inanamiyorum,sevinemiyorum
kızlar 2 tane resim koydum bakmak isterseniz:))
Selam arkadaslar...benim 3 yila yakin cocugum olmuyor,bu ay dr clomid adli bir ilac verdi prolaktinimin yuksekliginden dolayi ve bu ilaci arastirdim kullannanlarin cogu hamile kalmis...Bende bu ilactan hamile kalanlari okuyunca cokkk heyecanlandim,ve adetim 1 aydir yok,yani heran olacagim ama gelmiyor bir turlu birde gogusler felakett sisti uzerine yatamiyorumesim test almis(benim aklima bile gelmedi test yapmak) Denedim tessti sonuc pozitif aninda ve cok belirgin.Ikimizde tam anlamiyla sevinemedik cunku ben nerdeyse adet olacagim yani o derece hissediyorum(belim,karnim,bacaklarim cok agriyor)
Hamilelikte adet olacakmis hissini duydum ama bu kadar olurmu merak ediyorum?bilenler,duyanlar ,yasayanlar....bir kac cumle yazin lutfen!
Sevinemedim henuz doya doya ,,,,esim birazdan bir test daha alacak ama bugune kadar hep test yaptigim icin ve adet olacakmis gibi olupta sonunda hep adet oldugum icin...inanamiyorum,sevinemiyorum
canım nerden bakıcaz resimlerine birde bende resim koymak istiyorum nerden koyabilirim
elifcimm.. canım çokgüzel çıkmışsınız..
Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve bebiş versin sizeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))
yav arkadaşlar nerden bakılıyo bu resimler nerden koycaz kendi resimlerimizi bilen bi yardım