Sabırsızlanıyorum ...!

Diziler hakkında yorum yapmıştım. Arkadaşlar puan vermiş bana.sırnaşık şey:roflol:

halecim idrar testinde hemen çıkmayabilir ama yinede ümitlenmeni istemem tabiki kısmeti varsa bu dünyaya gelir o zaten.vakti saati dolmuşsa seninledir tatlım

halecim idrar testinde hemen çıkmayabilir ama yinede ümitlenmeni istemem tabiki kısmeti varsa bu dünyaya gelir o zaten.vakti saati dolmuşsa seninledir tatlım

haklısın canım.. bende senin gibi düşünüyorum..
açık söylemek gerekrse her ne kadarda ümidim yok desemde test yaptıktan sonra çok üzüldüm ama şimdi toparladım kendimi.. iyıyim yani.. hayırlısı olsun..
bu arada yanımda olduğunuz için çok saolun kızlar

Ben daha yumurtlama günümdeyim Halecim. 15-16 nisan gibi bekliyorum adetimi. Benim öyle bahar yorgunluğu çöktü üzerime galiba.

merabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim bende mart ayının yirmidördünde aşılama yaptırdım bekliyorum ama hiçbir hamilelik belirtim yok. Doremi balıkesirden nerden bende balıkesir

oy cnm maaşallah yaa.. yakında sende Allahın izniyle seveceksin kendi bebeğini...
az kaldı, şunun şurasında 8 ay 10 gün var canm
kaydirigubbakcemile3

bakalım canım inşallah hamileyimdir
ama belli bişey yokki daha bakalım
onun için şimdiden heveslenmek istemiyorum

Ben daha yumurtlama günümdeyim Halecim. 15-16 nisan gibi bekliyorum adetimi. Benim öyle bahar yorgunluğu çöktü üzerime galiba.

vayy ozaman iyi değerlendir canım bu günleri..
altın günler bu günler :)))))

merabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim bende mart ayının yirmidördünde aşılama yaptırdım bekliyorum ama hiçbir hamilelik belirtim yok. Doremi balıkesirden nerden bende balıkesir

canım hoşgeldin aramıza.. ben burhaniyedeyim canım. sen nerdesin..
buarada hayırlısı olsun, inşaallah hamilesindir.. illâ belirti olacak diye birşey yok canım, hem daha yeni aşılama yaptırmışsın.. şöyle bir hafta geçsin bakalım, anca çıkar.

Değerlendiriyim dedim Halecimde seçim davasına kocişimi 2 gün göremedim. O zamana denk geldi diye düşünüyorum aksine. Çünkü o aralar yumurtalıklarımda hafif ağrı vardı sanırım yumurtluyodum))) Ama kociş yoktu))) Kaçırdım gibi geliyo))

yok yok kaçmamıştır. ondan öncekiker yetmiştir sen merak etme.
hem geç yumurtlama diye birşey var, daha çok şanslı günlerin var demek istiyorum...
anladın sen onuuuu :jeyyar:

Anladım anladım Halecim. Ben yine kaçırmışımdır diye düşüneyim de stres olmayayım.))) Bu da bi taktik olsun)))

mrb bende geldim aranıza
beninde son 7 günüm ama acayip sabırsızlanıyorum günler geçmiyo

Hoşgeldin canım aramıza. Burası sabırsızların topiği zaten. Hep beraber sabırsızlanabiliriz. Kaçıncı ayın canım?

Hoş geldin canım
ne zamndırlı bebek istiyorsunuz
kaç yıllık evlisin

canım hoşbulduk 20 aylık evliyim bu ilk ayım daha ama bende pco var bu yüzden 10 ay doğum kontrol hapı kullandım bir sürü kistim vardı gerçi onlar bu ayki ultrasyonda kaybolmuştu doktorum pco da çocuk olması zor dedi ama bu ay baya bi kasık agrım var ateşim falanda 36.7 bu gibi belirtilerim olunca heyecanlandım işte

Anladım canım
inşallah hamilesindir kuzu

Canım pcolu bi arkadaşım hamile kaldı benim. Diyet yaptı. Soğan suyu falan içti. Hamile kaldı. Zor ama imkansız değil. İnşallah bu ay bebişin vardır.:Saruboceq:

canlarım insallah umut oluyosunuz bana kilom yok 48 kiloyum soğan suyunuda içtim kislerim sanırım ondan sonra kayboldular bakalım işte nasip sizde ne gibi belirtiler var benimki sadece kasık agrısı bel agrısı bide idrarda beyaz beyaz şeyler var sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…