• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Benim daha adetime var canım o yüzden bende bi belirti yok şu anda. Ama ilk hamileliğimde kasık ağrısı ve bel ağrısı olmadı bende sadece göğüslerim acıyodu

Benim daha adetime var canım o yüzden bende bi belirti yok şu anda. Ama ilk hamileliğimde kasık ağrısı ve bel ağrısı olmadı bende sadece göğüslerim acıyodu

canım sen hamilelik geçirmişmiydin.. ben bilmiyordum yaa. geçmiş olsun canım. ne kadar oldu?

Ya ben de pek hamileliğimi anlayamadım canım. Çok kısa bi sürede düştü. 5 haftalıkmış. 9 ay oldu.

çok üzüldüm canım..
ama bak demek ki hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun..
bazen acı gerçekler bizi aydınlatabiliyor maalesef canımmm...
en yakın zaman da yeni bebiş gelir ve hiç bırakmaz seni inşaallaaahhhh...

ınşallah canım. ıkimizi de bu sefer bırakmasın bebişlerimiz. Hamile kalabiliyomuşum ama yine düşebilir dedi doktor tüp bebek yapalım dedi.

İnşallah canım. İkimizi de bu sefer bırakmasın bebişlerimiz. Hamile kalabiliyomuşum ama yine düşebilir dedi doktor tüp bebek yapalım dedi.

ömürcüm benimde geçen ay kasıklarım çok ağrıyordu
bu ayda öyle ya özelliklede ani bi hareket yapınca kasklarıma ağrı giriyor
Acaba hamilemiyim yaaa
Kan testi yaptırmayada korkuyorum
Ya hamile deilsem diye

İnşallah canım. İkimizi de bu sefer bırakmasın bebişlerimiz. Hamile kalabiliyomuşum ama yine düşebilir dedi doktor tüp bebek yapalım dedi.

nasıl yani yine düşebilir derken? :uhm:
peki tüp bebekte düşme ihtimali yokmu? her gebelikte risk vardır çünkü.. bu ne yolla olursa olsun...

Acaba hamilemiyim yaaa
Ya hamile deilsem diye

çok silikte olsa o çizgiyi gördüysen hiç korkma canım.. Şeniz
ben bugün keşke hayalet de olsa o ikinci çizgiyi görebilseydim..

Acaba hamilemiyim yaaa
Ya hamile deilsem diye

Ne kadar kaldı canım adetine?

nasıl yani yine düşebilir derken? :uhm:
peki tüp bebekte düşme ihtimali yokmu? her gebelikte risk vardır çünkü.. bu ne yolla olursa olsun...

Tüp bebekte kaliteli embriyoları seçme şansımız var dedi. Daha sağlıklı olanları yani.

Back
X