Sabırsızlanıyorum ...!

ben geldım.merhaba
bugun gıttım dr yenı geldık yemek falan yedık cay koydum kocis cıktı dısarı
ne ultrason ne kan tahlılı hıc bıse bakmadı dr
test pozıtıf dedım
6 sında gel ultrasonda bakalım dedı
sımdı gorunmez zaten dedı folıkasıt werdı zaten ben coktan baslamıstım
düşügün her ne kadar rahım seklınden olduysada dıgerı
sen yınede agır falan kaldırma kanaman olmazsa o gune kada gel dedı
allahım ınsallah saglıklı bı sekılde buyur
cok korkuyorum

korkma sen kendine iyi bak dr haklı şimdi belli olmaz daha minik ağır kaldırma kendini yorma herşey güzel olacak meleğim

ama kendine iyi bir dr bulmalısın elif araştır sitede var dr tavsiyeleri bak karar ver artık hep gideceksin içine sinen rahat bir dr bul

elifff kedi nasıl pek masum değil mi bugüün arkadaşlarımı da eve bakmaya götürdüm karanlık dediler 4500 olana 5000 olanı beğendiler ama kocamı nasıl kandırsam neyse bulurum ben ayyvar ya kardeşş aklım sendeydi bugün gitti mi geldi mi diye neyse haberini aldım rahatladım

korkma sen kendine iyi bak dr haklı şimdi belli olmaz daha minik ağır kaldırma kendini yorma herşey güzel olacak meleğim

canım a blam bılıyorum
walla bende benı dusundugun ıcın dr da bıle aklıma sen geldın ınsanı merak eden bı ablası olması cok gusel
hemen gelıp yasdım once sayfalara baktım ama yalan olmasın
ıstanbulda awcılarda olabılecek ıyı dr lardan bırı bu benım kocaelıde kı dr um daha ıyı ama hayırlısı
bu dr da ıyı
haftaya bellı olucak allahım herkese kısmet etsın
ew menzusuna da benım bıle canım sıkılıyo
sen dolastıkca ben dusunuyom ınsallah tez zamanda rayına gırer o ıste be ablam:Saruboceq:

abla gelınlıklı halını ky ben pekalıstım ona o kedı pek masumda ben kedı semmem benım coocırım war mınıcık

he ya buyudu teyzesi :)) baya bir kalabalik olmus bizim topik ne guzel ya :)

kelebekcım
senın konu baslıgını gorunce bende sabırsız olarak aatladım topıge hep sorcam yoksun
o saırsızlandıgın on gunun sonunda bebıs warmıs yanı dımı
bende hamıleyım ama cokk yenı cookk

kızlar selam nasılsınız hangi doktor gideceğime karar veremedim kafam karışık siz neler yaptınız aykelebekcim bizde büyütseydik göbişleride bebekleri görsek rahat rahat

Evet canim 10 gunun sabirsizlikla bekldim hala nasil bekledigimi bilmiyorum ama sonuc superdi :) Yarin 13 haftalik olacam Allahin izniyle.

Cok sevindim canim Allah tamamini erdirsin canim benim. Dikkatli ol agirlik kaldirma, kendini de cok yorma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…