Sabırsızlanıyorum ...!

hale ya sen yinede bugün bi test al bari
akşam gelmezse sabah yaparsın testi
seni rahat bırakmayız kuzuuukaydirigubbakcemile3

hale ya sen yinede bugün bi test al bari
akşam gelmezse sabah yaparsın testi
seni rahat bırakmayız kuzuuukaydirigubbakcemile3

canım ya ümitlenmek istemiyorum.. ayın 2 sine kadar bekliycem. tabi gelmezse..
ama işin tuhaf yanı, adet belirtilerimde gitti..
bence kesin mevsimsel değişikliklerden..

canım ya ümitlenmek istemiyorum.. ayın 2 sine kadar bekliycem. tabi gelmezse..
ama işin tuhaf yanı, adet belirtilerimde gitti..
bence kesin mevsimsel değişikliklerden..

hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
napalım bekleriz artıkmirmirmirmir
bende ocak ayında 6 gün gecikmiştim oluyor arada

hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
napalım bekleriz artıkmirmirmirmir
bende ocak ayında 6 gün gecikmiştim oluyor arada

kürtajdan sonra çok düzenliydi adetlerim.. hiç sekmedi.. ve adet belirtileri olduğu gün hemen reglim başlardı.. buay yaklaşık 5-6 gün öncesinden adet belirtilerim başladı hatta afedersin ped bile koydum yani olucam diye okadar..
ama bugün o ağrılarda gitti....

hamilelikten neden şüphelenmiyorum?
çünkü hiçbir belirtisini yaşamıyorum.. göğüslerim bile aynı.. önceki hamileliğimdeki belirtilerinden eser yok, o yüzden de ümidm yok (((

güzeller ancak geldim valla ama kalamıycam yemek yapmam lazım halecim hayırlısı inşallah bekliyoruz senle heyecanla

güzeller ancak geldim valla ama kalamıycam yemek yapmam lazım halecim hayırlısı inşallah bekliyoruz senle heyecanla

tamam canım işini yap gel biz burdayız..
bende bekliyorum bakalım hayırlısı diycem :)

selam kizlar. nasilsiniz ?

hoşgeldin canım yaaa...
nerelerdesin sen..
bebişimiz nasıl bakalım büyüyormu annesi? :ecrin_bebek:

hb canim. iyiyim ya bebis de iyi teyzesi :) buyuyor tabi annesinin gobisi de baya bir buyudu :))) sizler nasilsiniz bakem ?

hb canim. iyiyim ya bebis de iyi teyzesi :) buyuyor tabi annesinin gobisi de baya bir buyudu :))) sizler nasilsiniz bakem ?

oyyy maaşallah yaaa....
büyüsün ne güzel yaa.. daha çok büyüycek.. yerim onu ben.. :asigim:
biz bildiğin gibiyiz canım.. nasıl olalım işte çok şükür bu günümüzede.

etrafımız sarıvercek bir boşluk ki asla bitmeyecek herşey bir anda anlamsız gelecek ve biz o gün tükeneceğiz şimdi bunu dinliyordum ebru gündeşten

içim bir hoş oldu duygusallaştım tek başımıza neler kuruyoruz değil mi ne hayaller ne umutlar ne beklentiler olmayınca herşey bir anda anlamsız geliyor

yanmam var enfeksiyonum yine yine yeniden neyse bugün maydonoza başlıyorum enfeksiyonumu bakalım iyi edebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…