• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ya sekerlemeler bızımkı hala uyanmıyo yoruldumu acepplülülülülülü
ayrıca herkes nerde yaaaaaaaa

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakayım görüşpmeyeli kızlar bebek olayından vaz geçdim allah size sağlıklı bebekler nasip etsin

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakayım görüşpmeyeli kızlar bebek olayından vaz geçdim allah size sağlıklı bebekler nasip etsin

İyiyiz canım sen nasılsın? Niye vazgeçtin bebekten? Belki de vazgeçersen daha kolay hamile kalırsın. :1hug:

bezı elıne alıp sılerken bı gormelıydınız kafasını salladı hıcde beceremem ama dedı
bı basladı ama pırıl pırıl yaptı ama bakırkoye gıdıp gelınce bıde userıne bu yoruldu
kızlar hadı gelın cay ıcelımmmm

bezı elıne alıp sılerken bı gormelıydınız kafasını salladı hıcde beceremem ama dedı
bı basladı ama pırıl pırıl yaptı ama bakırkoye gıdıp gelınce bıde userıne bu yoruldu

Benim canım kahve çekti ama neyse koyda içelim.

hoşgeldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsın?
neden vazgeçtin bebekten ya :1no2:

tatlım çok piskolojim bozuldu 8 kilo verdim ve şuan daha vermekteyim bebek diye yapmadığım kalmadı kendimi çok yıpratdım ne yapayım olmayınca olmuyor ama sen en yakın zamanda bebek düşün canım

canım eşinin değerini bil vallahi bizimki daha bezin nerde olduğunu bilmez seninki maşallah :nazar:

tatlım çok piskolojim bozuldu 8 kilo verdim ve şuan daha vermekteyim bebek diye yapmadığım kalmadı kendimi çok yıpratdım ne yapayım olmayınca olmuyor ama sen en yakın zamanda bebek düşün canım

inşallah canım nerdeyse 1 senelik evliyiz bizde
rabbim hayırlı zamanda versin inşallah hepimize
sende ümdini kesme Allah'tan
tüp bebek düşünüyodun

tatlım ondan vaz geçdim zaten eşimle istanbula gitdik ve tedavi olmak içindi ama çok korktum ne bileyim trakkekinden haberin varmı sayfa çok ilerlemiş okuyamadımda canım

canım eşinin değerini bil vallahi bizimki daha bezin nerde olduğunu bilmez seninki maşallah :nazar:

walla degerını bılıyorum onu cok sewıyorum
bazen tartısmalar olsada ona bakınca su uyku halınde
anlıyorumkı yasama sebebım o benım..
sagolsun yardım eder.
sen neden bebısten wazgectın
ya ne olur canınızı sıkmayın olucak bak sımdı netten okuyorum acelecı olmamak lazımmıs gercekten oyle ama bende bunu bılıyorumwe oyle dawranarak gebe kaldım
gecen ay bı taktım bı taktım bıde baktım adet oluyorum
bu ay tırt dedım olmazsa olmaz ıse baslıcam dedım 4 gun luk bı ılıskı sonucu oluwerdıgamyoncuiremsu nedne 4 gun cunku ben rahatsızdım
emınım sızınde beklemedıgınız bı anda cıkıp gelıwerecek we zaferrrrrrr:lepi:
ay cokmu uzun yazdım

BUYRUNNN ÇAYLARRRRRRRRR:kahve::kahve::kahve:BU CAY SUPERR KAHWE DEGIL AMA BACIM SEN KAHWE NIYETINE IC

tatlım ondan vaz geçdim zaten eşimle istanbula gitdik ve tedavi olmak içindi ama çok korktum ne bileyim trakkekinden haberin varmı sayfa çok ilerlemiş okuyamadımda canım

hayırlısı olsun tatlım inşallah
sabriye arada sırada giriyor sadece
bulantıları çoktu onun
bayadır girmedi ama

canım allah sana hayırlı evlat nasip etsin gerçekten insan eşine olan sevgisini hiç bir şeye değişmiyor ama bu çocuğu olan biri için söylenemez sende kendine dikkat et yorulma bebişin şikayetçi olmasın ne güzel ya karnında bir varlık ve o senin ve eşinin bir parçası allahım tamamını erdirsin canım

Back
X