• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Benim de yaramaz çocuğa tahammülüm yok. Hatta ilgilenmeyen anneleri de çok kınarım. Cumartesi geldi bi arkadaşım anacım hiç ilgilenmiyo çocuğuyla. Çocuk elinde makasla dolaşıyo makası elinden almıyo. Bi yerleri kesecek diye ödüm patladı. Minderlerimi boyamış boyalarıyla. Dvd yi açmış film koymuş. Oturma odasının şeklini değiştirmiş resmen. Arkalarından bi de ortalık topladım.:oklava:

bende yaramaz çocuklardan çok annelerine kızıyorum
kendilerini kaybediyolar ,çocuk ortalığı yıkıyor farkına varmıyolar

ya adaş eger test ıcı adetın gecmesını bekleseydım hıc haberım bıle olmıcak daha agır ısler yaıcaktım
bı yatak odasını sıldım esım gelsın o sılsın gerısını ben sade yemek yapıcam canım napım amannnn

biz çok pimpirikli anne olcaz bellikaydirigubbakcemile3

Ben izin vermem yaramazlığına. Gittiğim evin sahibini rahatsız etmek istemem. En kötüsü çocuğumla başedemiyosam bi yere gitmem. Otururum evimde. Benimki zaten çok despot bi baba olur heralde:roflol:

muhabbete dalayım ortasından sımdıkı cocuklarda cok zekı ve yaramaz.bızler annemızın dıbınden ayrılmazdık mısafırlıkte.gercı sımdıde o yuzden cekıngenlık var bıraz.

ya kızlarrr bende yaramaz cocuga bozulurum annesıne bıraz kızarım dur demıyosa eger
ama sımdı basıma gelmez ınsallah
saglıklı akıllı uslu bı bebıs ıcın dua edıyorumm

Ben izin vermem yaramazlığına. Gittiğim evin sahibini rahatsız etmek istemem. En kötüsü çocuğumla başedemiyosam bi yere gitmem. Otururum evimde. Benimki zaten çok despot bi baba olur heralde:roflol:

benimki de öyle
arkadaşın kızı tatlı yemeğe uğraşıyor ,çocuk yani haliyle ağzına yüzüne bulaştırıyor
onunla uğraşıyor şu haline bak bişey yemeği beceremiyosun heryerini kirletmişsin diye
bırak diyorum annesi,babası var sanane
tatlını ye,şimdi peçeteyle sil,şimdi ye...kaydirigubbakcemile3

muhabbete dalayım ortasından sımdıkı cocuklarda cok zekı ve yaramaz.bızler annemızın dıbınden ayrılmazdık mısafırlıkte.gercı sımdıde o yuzden cekıngenlık var bıraz.

Bende annemin gözünün içine bakardım. Hiç bir yeri karıştırmazmışım ben. Ama aslında çokta kudurukmuşum. El parmağımda dizimde hep dikiş izleri vardır kudurmaktan:roflol:

msj yazdım ama gitti

annemizin yanında otururduk bir yere gittiğimizde
büykler konuşurken çocuklar konuşmaz derlerdi susardık
şimdikileri sus desen ortalığı yıkıyolar

msj yazdım ama gitti

annemizin yanında otururduk bir yere gittiğimizde
büykler konuşurken çocuklar konuşmaz derlerdi susardık
şimdikileri sus desen ortalığı yıkıyolar

Evet şimdi çocuklar çok fena. Laf dinlemiyolar. Eşime de bazen hak veriyorum. Annem hep ömür törpüsü der.

annem gözümüzün ıcıne bakardı terlık gösterırdı bıze.keske kıstlamasaymıs bıraz özgüven eksıklıgı var bende.

elifcim testi kaç gün önceden yaptın
benimde adet olmama 5gün var
Acaba şimdimi yapsam yine dayanamıyorum

Allahım bızede en kısa zamanda şöyle bıcır bıcır kendı yemegını yemege calısan bebısler verır ınsallah.ben encok neyı merak edıyorum bılıyomusunuz?bana anne dedıgınde ne hıssedıcem.sımdı bıle şöyle kalbımden bıseyler kopuyor.

büşracım ben 4 gun kala yaptım
ama ona dıkkatlı bakmasam yok derdım 3 gun kala yıne denedım
daha ıyı cıktı demın yaptım son kez ıyıce pempe olmustu ıkı gun sonra yap bence

Back
X