Sabırsızlanıyorum ...!

Benim kociş yok yalnızım. Sabaha karşı gelir artık

Son düzenleme:
gellldddddiiimmm hıııı ömür ömür nerdesinnnnnn ahan da yyook ben kaçtım o zaman yarın görüşürüz canım arkadaşım inşallah bu ay bizim ayımız olur

ınşallah canım bizim ayımız olur. Benim canım sıkıldı sitenin içinde geziniyodum öylesine.

Görüşürüz Emelcim. Belki 2 gün giremeyebilirim. Kociş 2 gün izinli. Fırsat bulursam sizi yoklarım boş bırakmam. Öpüyorum canım.

günaydın şekerler iyi ve mutlu haftalar hepinize
emelcim tamam ikiz yaparım bi tanesi sana:))
ömürcüm özletme kendini şekercim tamam mı?

günaydın şekerler iyi ve mutlu haftalar hepinize
emelcim tamam ikiz yaparım bi tanesi sana:))
ömürcüm özletme kendini şekercim tamam mı?
günaydıın elifciimm nasılsınn.Şeniz....oohhh sokaklar ne güzel sessizz ..çok şükür şu seçimi atlattıkk...gürültü görüntü kirliliği kalktıı ortadann..
bizde dünn meleğimlee gezdikk onu göl kenarına götürdümm çiçekler topladıkk a.s.yürüdükk....uzun zamandırr böyle bi izin günü geçirmemiştimm..şimdi bomba gibi başladık haftayaa....:dance::dance:

günaydın tuğbişim özledik seni ya
iyiyim canım geldik yine işe,başladık haftaya
dün yoruldum ama güzel bi haftasonuydu benim için
zaten hava güzel olunca ben de iyi oluyorum:))
seçim çok şükür bitti akşam davullar,havai fişekleri....öyle bi kutlama vardı ki gece yarısı

Günaydın kuzular
Burcuuu ve Elif tebrik ederim sizi
Burcu bak ben sana dedim doktoruma sordum hamileymişsin diye
Senin adına çok sevindim kuzu ya
Darsı bana ve tüm isteyenlere (aminnnn)

günaydın canım arkadaşlarım büşracım evet demiştin çok mutluyum alah herkese nasip etsin aratmadan ben 10 ayda yakaladım mtluluğu haftaya pazartesi keseyi görmeye çağırdı doktor buradaki doktorlarda iyi değil ne yapacağım bilmiyorm allahtan 5 ayın sonunda tayinimiz batıya çıkacak doğum burada olmayacak sizle ne yaptınız görüşmeyei

bu ayda hamilemiz varmıs.burcu ve elif arkadasımızı cok tebrık edıyorum.darısı bütün bekleyenlerın basına.....

tebrık ederım arkadsım.merak ettım esınde ve sende problem varmıydı herhangı bısey kullandınmı bızı bılgılendırırsen sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…