• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ben de dünür olcam size yaaaa bende ağlarım haaaa alcanız kızımı verceniz kızınızı o kadarrrr

tamam ömürcüm seni bekliyorum:))
hadi kızlar öptüm sizi çook
Allah'a emanet olun
yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar

bana da doğurursun erkek ben de kız doğururum dünür olurum bi erkek de ömüre ömür benim için bir kız daha doğurur dünür oluruz ne güzel değil mi hadiii çift doğuralım

anaamm ben daha kocişi bir tane için ikna edemedim kaydirigubbakcemile3

Ay Emelcim ben ikiz doğurursam benim kociş kafayı yer. Ben resmini gördüm fıstık gibi çıkmışsın.

:delphin::çok üzgünüm:senağlamaÇok üzgünüm çoookmirmirmirmir:1no2::kızgın::mymeka::oklava:piskopata bağlamayın beni :jeyyar:

:delphin::çok üzgünüm:senağlamaÇok üzgünüm çoookmirmirmirmir:1no2::kızgın::mymeka::oklava:piskopata bağlamayın beni :jeyyar:

abla noluyor yawss
ya dur hele bende dunur olayım sıze
ablamın kını ben alıyım
abla bugun testı yenıledık kocişlee
ıkıncı cızgı daha belırgın oldu adete 3 gun war
hepınıze hepınıze wersın allahım
we ınsallah onu alabılırım kucagımahihoyyyt

sana da bi tane doğrucam biz üç tane istiyoruz kocamla hele birincisini bulayım 3e kadar durmak yok

abla noluyor yawss
ya dur hele bende dunur olayım sıze
ablamın kını ben alıyım
abla bugun testı yenıledık kocişlee
ıkıncı cızgı daha belırgın oldu adete 3 gun war
hepınıze hepınıze wersın allahım
we ınsallah onu alabılırım kucagımahihoyyyt

Ay inşallah canım ya allah bize de en kısa zamanda versin bak görüyon dimi zaman biraz uzadıkça nasıl kafayı yedikdelikafadulden

he geldım ablacım ya ben bugun daha testı tekrarlamadan camları sıldım ama kocam sıldı en cok ben kendımı yormadan sıldım yarında ewı o sılecek salıda dr gıdecez ablacımm nerdesın ozledım ya
hale de yok
ne oldu onun duruma.s.

Back
X