• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

Annemdeyim canım. Birazdan çıkıcam eve gidecem. Ay daral geldi seçim programlarından. Hadi senin kociş gelcek birazdan.

Bi de bu saatleri aldık ya. Ben de hepten karıştım bugün. Sabah 10:00 da kalktım. Kalkar kalkmaz saatleri değiştirdik. Hoooop 11:00 oldu. Kahvaltıdan kalkana kadar 12:30 oldu. Öğlen yemeği güme gitti. Bi tuhaf gün bu gün.

Ben eve gideyim. Açarım yine pc yi. Yalnızım nasıl olsa.kaydirigubbakcemile4

Çok yakınım canım. Komşum benim annem.delikafadulden Eşofmanla bile gidip geliyorum.Geldim bile bak.

a ne güzel
bende memlekette otursaydın annemle teyzemle komşu olcaktık
bir evimiz daha var annemlerin evine yakın
bende bi konuya daldım erkek arkadaşı yemek yedirmiyomuş kızda açım diye ağlıyomuşkaydirigubbakcemile3
ne garip ilişkiler var şu kk'da:uhm:

a ne güzel
bende memlekette otursaydın annemle teyzemle komşu olcaktık
bir evimiz daha var annemlerin evine yakın
bende bi konuya daldım erkek arkadaşı yemek yedirmiyomuş kızda açım diye ağlıyomuşkaydirigubbakcemile3
ne garip ilişkiler var şu kk'da:uhm:

aaaaa! O da ne öyle! Psikopat mı ne?

erkek arkadaşı psikopat ta kız da bi garip
sokak ortasıda açım diye ağlıcağıma girer bi yerde karnımı doyururum
ne beklicem beni doyursun diye
açım diye ağlamış sonra çocuğa para vermiş çocuk gidip bisküvi almış
var mı böyle bişey ya

selam kızlar ben de okuyacağım o konuyu hale sen ne yaptın inşşşaaaalllaahhh adet olmadın

hoşbulduk elifciğim ancak geldim oy kullandım kocişle filimler izledik yemek yaptım arkadaşım geldi o gitti ortalığı topladım ve hemen size geldim özledim eksik kaldım bugün ya sizsiz

Hoşgeldin Emelcim. Okudum Elif. Adam cimri düşünsene böyle biriyle evlendiğini afrikalılara dönersin valla.

okudunuz mu kızlar?
şaka gibi bir çift
genelde yorum yapmadan okurum ama dayanamadım yorum yazdım bu kıza

Hoşgeldin Emelcim. Okudum Elif. Adam cimri düşünsene böyle biriyle evlendiğini afrikalılara dönersin valla.

adam cimri tamam da ilerleyen sayfaları okursan kız da bir garip
eşin le sevgiliyken acıksan biraz sonra yeriz deyip gezdirse ağlar mısın bağıra bağıra açım diye

Back
X