• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

SELAM KIZLAR BEN GEEEEDıM
ABLAM NERELERDE BURALARDA
AMA BENI OZLEMEMISsenağlama

QUOTE=else;5995831]adam cimri tamam da ilerleyen sayfaları okursan kız da bir garip
eşin le sevgiliyken acıksan biraz sonra yeriz deyip gezdirse ağlar mısın bağıra bağıra açım diye[/QUOTE]

kafamçokkarıştı Hiç böyle bişi görmedim.

davullar çalmaya başladı burda
chp kutlama yapmaya başladı
parti adı söylemem sorun olmaz heralde
izmirde kimin önde olduğu belli zaten

ıZMıR CHP NIN KALESI ZATEN CıCıMMM
KOCAELIDE OYLEYDI SEFA BASKA GIDINCE BIZ KALDIK ORTADA
GERCI BEN ARTIK ISTANBULLUYUMdelikafadulden
NEYYYSSSEEE HAYIRLISI ARTIKIN
APLAAAAAAAAAAAAAA

ya sormayın kızlar bilgisayar kafayı yedi kapanığp duruyor ancak geldim gıcık oldum ikisinin dr gitmesi şart elif eşim öğretmen ondan evden çıkmayı daa sevmez dibdibeyiz yani kızz kardeşş daha belirgin çıkmış heyecan bastı teyzeyim teyze yok elifim elifle daha önceden tanışmıyoruz burada tanıştık burada bir dostluk oldu sizinle olduğu gibi

ya sormayın kızlar bilgisayar kafayı yedi kapanığp duruyor ancak geldim gıcık oldum ikisinin dr gitmesi şart elif eşim öğretmen ondan evden çıkmayı daa sevmez dibdibeyiz yani kızz kardeşş daha belirgin çıkmış heyecan bastı teyzeyim teyze yok elifim elifle daha önceden tanışmıyoruz burada tanıştık burada bir dostluk oldu sizinle olduğu gibi

Ne güzel hep teyze oluyoruz. Bi de anne olabilseksenağlama

ayy inşallah ömürcüm bizde haberi versek ne güzel olur değil mi haleden haber var mı bugün adet günüydü

Evet dünürüm benim. Ya ben kız doğurursam benim kız senin oğlandan büyük olur o zaman. Tabi ben önce doğurabilirsem:uhm:

Tamam benimkinin cinsiyeti belli oldu mu duruma göre elini çabuk tutarsın bari ay farkı olur aralarında saatler ilerledikçe yedik kafayıdelikafadulden

bana da doğurursun erkek ben de kız doğururum dünür olurum bi erkek de ömüre ömür benim için bir kız daha doğurur dünür oluruz ne güzel değil mi hadiii çift doğuralım

Back
X