Sabırsızlanıyorum ...!

Ya korkar tabi kadıncağız. Böyle bi ihtimal var mı memleketine götürme diye. Yaşayabilirmisin oralarda.

neyseki eşiminde kendi memleketine gitme gibi bi niyeti yok
izmirde mutlu o,bende mutuyum gerçi ama arada akraba,aile birileri olsa iyi olcak diyorum

Aman inşallah ilerde fikrini değiştirmez. Tabi aileden birileri olsa iyi olur. Benim de bi annem var burda. Akrabalarım hep farklı farklı yerlerde.Eşimin akrabaları çok. Ama onlarda anlarsın ya:1no2::jeyyar:

canlarımm
dunkı testı tekrarladık kocişle
o sılıkmı sılık cızgı bıraz daha belırgınlestı once bekledım
cıkmadı 5 dakıka sonra cıkıwerdı
agladım mutlulktan
darısı sızlere
ınsallah dusuk rıskım bu sefer bebegıme mal olmaz dua edın bana ne olur

hayırlı olsun canım ikinci bi idrar testini daha yap pztesi de kan testini yaparsın ben öle yapmıstım allah bebeğini korusun sağlıkla sıhhatle gelsin canım a.s.

İnşallah canım. Hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin allah. Kendine dikkat et. Bir an önce de doktora git. İhmal etme. Tutar bi ilaçla falan bebişi.

Aman inşallah ilerde fikrini değiştirmez. Tabi aileden birileri olsa iyi olur. Benim de bi annem var burda. Akrabalarım hep farklı farklı yerlerde.Eşimin akrabaları çok. Ama onlarda anlarsın ya:1no2::jeyyar:

valla burdan ev alma planımız var
oraya dönmeyi kesinlikle düşünmüyor
annem delirir zaten

inşallah adaşım bebişini kucağına aldığın günü de görceksin Allah'ın izniyle

hepınıze tesekkur ederım melekler..
ınsallah sorun yasmayız bu kez..gozlerım doluyorsenağlama
bu ıkıncı ırar testımdı
salı gunu dr gıdecegız zaten randewum wardı ama bebek ıcın degıl akıntı war dıye gıdecektım
kısmet oldu allahıma sukur darısı hepınıze melekler

canım benim zaten bebiş belli etmiş kendini acaip yogun akıntı oluo zaten gebelik öncesi hayırlısı olsun a.s.

Kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum. Ordan açarım pc yi.Şimdilik öpüldünüz

hosbuldum kıs hamişmisiiinnndelikafadulden

he bacım he dun kunde cooooooookk sılıktı zorla gorduk
yada gormek ıstedıgımız için zorla baktık
bugun tekrarladım cızgı bıraccık daha belırgınleşmıstı hamileyimmmkaydirigubbakcemile2

he bacım he dun kunde cooooooookk sılıktı zorla gorduk
yada gormek ıstedıgımız için zorla baktık
bugun tekrarladım cızgı bıraccık daha belırgınleşmıstı hamileyimmmkaydirigubbakcemile2

selam canım benimde 6günüm geçti test yapmaya korkuyorum belirtilerini yazarmısın lütfen

selam canım benimde 6günüm geçti test yapmaya korkuyorum belirtilerini yazarmısın lütfen

ANAM BACIM YAPSANA KIZ TEST KESIN CIKARR
BENIM DAHA 3 GUNUM WAR AMA BEN HISSETTIM BUNU..
BAK GOGUSLERIM COK FENA SISTI YUZ USTU YATAMIYRUM
TIRNAKLARIMIN HIZLA UZADIGINI FARK ETTIM KI BU HAMILELIKTE COK BARIZDIR ILK AYLAR SAC TIRNAKC ABUK UZAR
BELIM BIRAZ AGRIDI KASIK AGRILARIM WARDI BICAK SAPLANIR GIBI
BENIM IKINCI AMA ILKI DUSUK OLMUSTU
ONDAN AYNI BELIRTILERI HISSETTIM
BIDE GAZ WE KABIZLIK TATLIM
TESTI YAP HABER WERRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…