• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

ben gitmedim oy kullanmaya zaten gidemedim daha doğrusu bu aksam izleyecek bişede bulamayız tv de varsa yoksa secim sonucları of offffffffffffffff

bende oy kullanmaya diye çıktım kullanmadan geldim
ikametimizi almadığımız için daha eski mahalleye gitmek gerekiyordu

O seçim sonuçlarını izleme meraklıları da var. Sabaha kadar oturanları bilirim ben.

bende oy kullanmaya diye çıktım kullanmadan geldim
ikametimizi almadığımız için daha eski mahalleye gitmek gerekiyordu

aman boşver :) ne sorumlu vatandasız değilmi :)

O seçim sonuçlarını izleme meraklıları da var. Sabaha kadar oturanları bilirim ben.

ay evet sorma deli oluom izlemiycem inernetten kacırdığım dizilerin tekrarlarını izliycem

Kızlar! Dün bana oturmaya annemin bi arkadaşı da geldi. Daha yeni tanıştık bu teyzeyle. Benim bebek falan istediğimi bilmiyo. Altın yüzükle sana bakıyım çocuğun olacak mı dedi ben de bak dedim. Baktı. Erkek bebek geliyo hem de en kısa zamanda dedi. Arkası da yok. 1 tane doğurucan dedi. :ecrin_bebek:

Kızlar! Dün bana oturmaya annemin bi arkadaşı da geldi. Daha yeni tanıştık bu teyzeyle. Benim bebek falan istediğimi bilmiyo. Altın yüzükle sana bakıyım çocuğun olacak mı dedi ben de bak dedim. Baktı. Erkek bebek geliyo hem de en kısa zamanda dedi. Arkası da yok. 1 tane doğurucan dedi. :ecrin_bebek:

yüzüğü karnının üzerinde mi çevirdi sanki duymuştum bende
ben senden kız bebiş bekliyodumkaydirigubbakcemile3

Avucumun için de çevirdi. Erkek dedi valla. Aman olsunda cinsiyeti farketmez.

Benim ki hayatta 2. çocuğu istemez. Bi taneye zor ikna ettim. Bana kalsa 35 yaşıma kadar 2.yi de mutlaka doğururum. Amaaaaan neler konuşuyorum ben. Bi tane oldu da 2.si kusur kalsın.

Benim ki hayatta 2. çocuğu istemez. Bi taneye zor ikna ettim. Bana kalsa 35 yaşıma kadar 2.yi de mutlaka doğururum. Amaaaaan neler konuşuyorum ben. Bi tane oldu da 2.si kusur kalsın.

ben daha birine de ikna edemedim
gerçi akşam arkadaşlara yemeğe gittik 4 aylık bebekleri var
bütün gece gaz çıkarması için uğraştılar
eşimle ikimize fenalık geldi
dedim ben nasıl bebek bakarım çok rahatıma düşkün bi insanım
bi de şimdi yanlız olmaya da çok alıştım

Ben de öyle düşünüyorum. ınsanın rahatı kaçıyo ama güzel bi duygu bence tüm zorluklarına rağmen her kadın mutlaka bu duyguyu tatmalı. Benim eşim çok rahatına düşkündür. Ben daha fedakarımdır bazı konularda. Çocuğun her çağda zorluğu var bi de büyük sorumluluk yani. Bebekken gaz, biraz büyüdümü yaramazlığı biraz daha büyüdümü okul sorunları daha da büyüdü mü daha büyük sorunlar evlendirsen bile bitmiyo sorunları.

sorunları düşününce kimse çocuk yapmazdı zaten heralde
bi bebeği karnında taşımak,doğum yapmak,büyütmek büyük bir mucize aslında
bu yaşa geldim annem sesimi duymasa ya da biraz sesim kötü gelse üzülüyor çok bişey mi oldu diye
bazen kızıyorum anneme ne olcak ki anne saçmalama diye ama haklı o da
kardeşimle ikimiz yanında olunca çok mutlu oluyor

Siz bi de uzaksınız annenle zor valla. Benim annem yakında istediğim zaman gidiyorum. Şimdi de gidicem birazdan.

Siz bi de uzaksınız annenle zor valla. Benim annem yakında istediğim zaman gidiyorum. Şimdi de gidicem birazdan.

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
aşrı aşrı memlekete kız vermesinlersenağlama

evlenirken hiç istememiştim aynı memlekette olmayı ama şimdi eşim tamam dese dakikasına toplarım eşyamı
annem çok korkmuştu halada korkuyor eşim alır kendi memleketine götürür diye

Back
X