• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır gösterip okuyun lütfen çok ihtiyacım var

:37:akraba evliliği midemi bulandırıyor!teyze kızı,amca oğlu ile evlenmek... şükürler olsun bizim ailelerde yok!

Benim bir arkadaşımın kardeşi de benzer bir durumdaydı. Anne tarafından akrabası olan bir kızla nişanladılar. Çocuk başlarda istemiyorum dedi sonra istiyorum dedi evlendiler. Kız kayınvalidesiyle aynı evde oturuyordu. Çocuğun tutumlarını sadece kız değil anne-babası da görüyordu. Sabahlara kadar bilgisayar başından kalkmıyormuş eşiyle hiç ilgilenmiyormuş sonra belki çocuk olursa düzelir dediler kadın hamile kaldı. Adam da hiçbir ilgi belirtisi yine yok. Sonraları kadında saldı kendini benimle ilgilenmeyen bir adam için ne diye özen göstericem dedi sanırım. Abileri ve ablaları çok konuştu çocukla neden böyle yapıyorsun diye, ben istemedim siz istediniz bu kızı benim konuştuğum biri vardı çok seviyordum ona karşı çıktınız bu olsun dediniz ilk başlarda istemediğimi çok belli ettim ama anlamak istemediniz sonrasında da saldım zaten evlilik oldu ama benden daha fazlasını beklemeyin demiş çocuk. Çocukları doğdu, böyle mutsuz 4-5 sene devam ettiler. En sonunda kız evi terk etti memleketine gitti oğlunu da yanına alıp, arkadaşımın kardeşi oğluna bakıyor bu sene okula başladı yazın babasının yanına geliyor çocuk biraz kalıp gidiyor. Babası ve baba tarafı çocuğun her türlü ihtiyacını karşılıyor. Ama olan çocuğa oldu tabii. Şimdi arkadaşımın kardeşi başka bir kızla nişanlandı.

Siz çok iyi bir ablasınız :16:
İnşallah bebekten sonra sulanır kardeşiniz...
Küçük yaşta baba olmak ağır gelmiştir ona da.

Benim kardesim 25 yasini bitirdi...
10 seneyi gecen cocukluk aski derler ya oyle bir aski ve iliskisi var....
Kismetse bu hafta istiycez kardesim 25 yasinda olmasina ragmen ve yillardir birlikteliklerine ragmen hala kararsiz....
Kararsiz derken yanlis anlasilmasin acaba mutlu edebilirmiyim kazancim yetermi isteklerine karsilik verebilirmiyim diye dusunuyor....
19 yas nedir ya daha cocuk kardesim bile bana hala kucuk geliyor....

Her şeyi na kadar hızlı yaşayan bir ailesiniz. Babanız küçük yaşta evlenmiş, bütün aileyi mutsuz etmiş. Daha 41 yaşında iki evli çocuğu var. Bunlardan ders almamış 17 yaşında çocuğu nişanlamış 19 unda evlendirmiş. Sonra gelip buraya niye öyle niye böyle diye soruyorsunuz. O çocuğun yaşıtları üniversite sınavına hazırlanıyor henüz. ÖNlerinde yıllar var daha. Oysa onun üzerinde evlilik yükü baba olma yükü var şu an. Yazık.

Kuzenle evlilik... neyse daha konusmayacagim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladigim kadariyla
15 yasinda sevgili fln olmuslar
16 yasinda nişan olmuş
2 sene kızı oyalamış 18 yaşında nişan bozulmuş
1 yıl sonra tekrar 19 yaşında evlenilmiş
Ve şu an baba adayı

Yapacagınız bir şey yok bence kardeşiniz hem yaş hem de karakter itibarıyla evliliğe uygun bir insan değil.
Bu saatten sonra bir şeylerin düzelmesi zor.

Yani gonul ister akraba evliligi de olmasin, cocuk gelinler damatlar da olmasin; lakin olmus olan yapacak bir sey yok.. Kardesin once bebek sonra da askere gitti mi oturur karakteri. Askerlik bayagi fark ediyor. Kizcagiz da biraz sabirli ve anlayisli olsun kadin daha cabuk olgunlasiyor, bilgisayara vs mudahil etmesin, o kadar da sikmanin manasi yok

Back